плацента инкрета...страх ме е

• 103 257
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 795
Фейм кардс са нещо съвсем друго, но ако искаш опитай. Там обаче става дума и за нещо много по-бюджетно. Това са листовки, които да си отпечаташ на домашния принтер и като излезеш от вас да раздадеш на леля Пенка пред блока или да оставиш пред лекарския кабинет. Аз лично направих такива за свекърва ми, защото в работата й са много и предимно жени, но не ползват много много интернет. А там е написан номера на сметката и най-важната информация, та директно с листчето отиват до банката и превеждат парички.

# 796
Здравейте.....голям страх ме тресе...да ви призная, толкова лабилна незнам откога не съм била Confused Моля се на Господ да правя правилната крачка и всичко да се подреди по цивилизования начин и да не чакам спешност....Моля, пратете ми малко от безплатния кураж, че ще се срина...... Praynig Hug
Искам да кажа, че има вече 5 пратки по пей пал, сега виждам, че сте го отхвърлили като вариант, така ли  е?
Отново да благодаря на всички за неимоверните усилия, които полагат, бъдете здрави!   bouquet

# 797
Полииииииииии, само не се предавай...
виждаш колко хора са зад теб - решението е правилно и нямаш право да мислиш друго

# 798
  • под жаркото слънце
Здравейте.....голям страх ме тресе...да ви призная, толкова лабилна незнам откога не съм била Confused Моля се на Господ да правя правилната крачка и всичко да се подреди по цивилизования начин и да не чакам спешност....Моля, пратете ми малко от безплатния кураж, че ще се срина...... Praynig Hug
Поли, спокойно!!! Знам, че е много трудно и много страшно, но виж колко хора сме до теб и сме уверени, че това е правилната крачка  Peace
Погали бебунка по коремче и й кажи, че всички много я обичаме още преди да се е родила  Heart Eyes
Прегръдки от нас  Hug

# 799
  • най-шареното място
Поли, отпусни се, направи си чай или погледай звездите и си лягай. Наспи се добре и утре ще си по-силна от днес.
Много е важно да мислиш положително и вярваш в добрия изход на всеки проблем. Проблемите се разрешават. Но се иска вяра и спокойствие.
Ако ти вярваш , че всичко ще е наред, това е половината път до добрия изход.
Кураж! И Вярвай!

# 800
Миличка Поли, бъди силна  Hug
Изпращам ти цялата си положителна енергия и те прегръщам силно  Hug Hug Hug

Аз в понеделник ще имам възможност да преведа парички по сметката..

# 801
  • София
Поли, и аз, заедно с всички други, продължавам да се моля за вас с бебчо Praynig, при толкова много хора, които искат и правят, това, което могат вие да бъдете добре, така ще и бъде. Кураж и вяра ти желая, не се предавай!!!!!
Прегръщам те Hug

# 802
  • ул. "Мечтание"
Миличка, Поли, прегръщам те силно! Толкова много хора сме се обединили за каузата ти, няма начин да не се получи!  Hug

# 803
"Кураж, това не е липсата на страх, а по-скоро решението че има нещо по-важно от страха"

Поли, желая ти много кураж, подкрепа от близките ти и много късмет  Hug

# 804
Мила Поли, още от началото следя почти всеки ден как сте с бебчо, но все незнам какво да ти напиша.
Сега искам да ти кажа само, че не си сама и че си безкрайно силна и смела жена!Ако не беше досега да се беше предала поне 10 пъти.Дръж се, кураж!Прегръщам те, а ти прегърни малкото си момченце от мен Heart Eyesстрахотен сладур е.
Господ праща най-трудните изпитания на най-силните!

# 805
Към всички, които чакат Пейпал. Вече можете спокойно да правите преводи. На сайта на Поли, в долната част на всички страници има бутон за дарения. Можете да използвате кредитни карти, банкови сметки или Пейпал баланс.

# 806
Към всички, които чакат Пейпал. Вече можете спокойно да правите преводи. На сайта на Поли, в долната част на всички страници има бутон за дарения. Можете да използвате кредитни карти, банкови сметки или Пейпал баланс.

Супер!

# 807
Поли, мила, кураж  Hug Мисли позитивно, вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug

# 808
  • Манчестер
Гери, супер новина  newsm10 smile3501
Поли, горе главата, миличка. Всичко ще е наред. Виж колко хора сме с теб Hug. И всяка минута , ставаме все повече и повече newsm10. Сега най-важното е да си спокойна Hug

# 809
Нека всички се възползват от новата възможност дарение чрез Пейпал  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт