плацента инкрета...страх ме е

• 103 279
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 855
  • Сред обкръжението
Мила, Поли!
Желая ти кураж и всички се молим за теб! Сигурна съм, че всички ще помогнат и ти ще си една щастлива мама и съпруга  Heart Eyes

# 856
момичета каво ще кажете  всички да пробваме при ротарианците- мисля ,че почти всеки областен център има ротари клуб  Thinking

# 857
  • тук
момичета каво ще кажете  всички да пробваме при ротарианците- мисля ,че почти всеки областен център има ротари клуб  Thinking

които за съжаление през последните години не са активни и почти не се събират, не е както беше преди 5 Sad
ако някой има координати, може да опита, разбира се

аз искам да попитам имаме ли писмо, което разпращаме или всеки импровизира на база на инфото в сайта на Поли? Искам утре да изпратя на няколко по-големи компании, с които имам контакти, а знам, че вие пуснахте до МТел, Глобул и ВиваТел. Така ли е ?

# 858
Хубаво ще е да се ползва едно и също писмо. Либи се беше заела с фирми в БГ, аз поемам немски фондации. Не знам друг от чужбина дали се е заел да контактува фондации в други държави?

# 859
И аз се включвам да помагам. Препратих линк-а на къде що имам познати с малба за помощ.

# 860
Здравейте,

току що прочетох на един дъх цялата тема.

Разбира се, Поли имаш и нашата подкрепа със съпруга ми.
Що се отнася до клиниката в Германия, не беше ли по- разумно, да се изпрати допитване до различни клиники в различни страни?
Аз след малко ще говоря по скайпа с братовчед ми, който е лекар хирург в Германия за съвет, повече информация и опции.
Що се отнася за сумата, която ми се струва много висока за този вид операция, много ми се иска да знам дали този немски професор е взел под сърце проблема на Поли?
Разбира се, всички сме "ЗА" тя да се оперира извън БГ, но дали точно този лекар е най -добрия вариянт или защото избора е направен поради липса на друг лекар в чужбина.

Аз съм от хората които ,ще чуят поне 5 камбани и тогава решавам.
Вдъхна ли ти достатъчно доверие Поли този немски лекар, как се отнесе към теб?
Това е много важен въпрос и само ти  имаш този отговор.
Писах ти ,лично съобщение и се надявам да ми отговориш.
Що се отнася до медиите, напълно подкрепям идеята, защото интернета си е пак вид медия.

Всички тук сме за да ти помогнем с нещо.

# 861
  • последна надежда
portman ще ти пратя на лични писмото, което Либи е пращала. Аз го разпращам на Българските църкви в чужбина.
Сложила съм си линк към сайта в skype и icq. Утре ще разпечатам и напускам листовки по пощенските кутии. Ще отворя тема за поли и в няколко сайта.

# 862
  • ул. "Мечтание"
Преди малко с Поли направихме акаунт в Мънибукърс!
До сряда трябва да се верифицира банковата сметка, но това не е толкова важно, те парите пак ще си се трупат.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:00 от Lady Frost

# 863
Антоанета, бъди сигурна, че Поли е чула не 5, а 50 камбани, що се отнася до избора й на клиника. На останалите въпроси, мился, че ако не днес, то тези дни Поли ще намери време да ти отговори! Hug

Нека, моля ви, не я разколебаваме допълнително. Това е моята лична молба. Решението го е взела, застанала е зад него и значи то е най-правилното!

# 864
Антоанета, бъди сигурна, че Поли е чула не 5, а 50 камбани, що се отнася до избора й на клиника. На останалите въпроси, мился, че ако не днес, то тези дни Поли ще намери време да ти отговори! Hug

Нека, моля ви, не я разколебаваме допълнително. Това е моята лична молба. Решението го е взела, застанала е зад него и значи то е най-правилното!

Аз съм на същото мнение.Но не ми се влизаше в излишни спорове.Поли е разумен човек и се нуждае не от нашите съмнения, а от помощта ни и най-вече от подкрепата ни. Peace

Поли кога заминавате за Германия?Чудех се дали има възможност да те приемат за наблюдение, а парите да се плащат на няколко транша.

# 865
Не ми се сърдете. Не искам да разколебавам Поли, но това което прочетох стигнах до извода, че тя е чула само Бг специалисти и един немски. Това имах в предвид.

Искам само да допълня, че както Поли така и всички ние сме отговорни тук. Основната подкрепа  и съвети тя е получава точно от този форум.
Виждам,че много от вас живеят в различни държави. Всеки от вас има личен гинеколог и може да направи допитване.

Казвам го, защото не дай се боже не се събере нужната сума за клиниката в Берлин, какво правим? Хубаво е докато Поли е в Германия на място да прескочи и до други болници. Там няма селки и градски болници, всички са на едно ниво.

# 866
Там няма селки и градски болници, всички са на едно ниво.

Това не е вярно.

# 867
  • ул. "Мечтание"
Не си мисли, че само в Германия е скъпо! Където и да отиде в чужбина, надали цената ще е особено малка, като нищо и да е в пъти по-висока.

А и доколкото знам Поли е ходила вече при този професор в Германия, той е взел присърце случая, даже май не са искали да я пускат обратно. Нещо, което нито един БГ доктор не е направил. За мен това би бил достатъчен аргумент, още повече останах с впечатлението, че в Шарите са имали такива случаи и имат готовност да отреагират във всеки един момент. Само трябва да съберем парите! Praynig

# 868
  • последна надежда
Antonea пусни един сърч в чичо Гугъл с диагнозата на Поли. Пробвай на английски. Чети внимателно, помисли и тогава пак пиши.

Пратих писма на църквите ни по света. Известих и българските студенти във Франция. Следват търговските представителства и посолствата. Но това ще стане утре.

Лека вечер!

# 869
Аз също искам да помоля който има разни мисли и съмнения, да ги държи за себе си.
Поли вече е решила, не бива да бъде разколебавана, още повече от нечии теоретични разсъждения. За успеха на всяко лечение играе огромна роля доверието на пациента в лекаря му и вярата на самия пациент в благополучния изход.

За сведение на питащите, ако се появи още някой неразбрал - Prof. Dr. Wolfgang Henrich е величина в гинекологията, известен в цяла Европа и зад океана с научните си публикации по проблемите на Placenta increta/percreta. Наблюдавал е поне 20 случая с тази рядка диазгноза и всичките му пациентки са живи. Други въпроси има ли?

А, сведенията ми са от "допитване" до лекари в Германия, Франция и Канада.

Извинения за резкия тон, но последното, от което Поли има нужда в момента, е някой да се опитва да я разколебае в избора и.

Общи условия

Активация на акаунт