Най си е добре, на БУРГАСкото море! - 84

• 15 111
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Колко пари взимат Мирена за украса

Миме, пускам ти линк със снимки от нашата сватба,има много снимки от ресторанта, на които да видиш украсата ако искаш,не е на Мирена.

http://picasaweb.google.com/sunny.slunce/VaniaAndGeorgeSWedding? … 49334352654008002

# 226
  • Бургас
Горгона мн е красива украсата ,ако зависише от мен и аз щях цялостно да си украся ресторанта,но трябва да се вмъквам в бюджет ,все пак не плащам аз и трява да се съобразявам  ooooh! smile3518 но за всеки случай булченската маса задулжително ще е украсена ,а за друго ще се реши аз още не съм говорила с нито една агенция и незнам как стоят нещата и за какви пари става на въпрос. Hug

# 227
  Олеее с тия сватбени снимки днес пак ми се дожени  Crazy

# 228
  • Пловдив
Горгона мн е красива украсата ,ако зависише от мен и аз щях цялостно да си украся ресторанта,но трябва да се вмъквам в бюджет ,все пак не плащам аз и трява да се съобразявам  ooooh! smile3518 но за всеки случай булченската маса задулжително ще е украсена ,а за друго ще се реши аз още не съм говорила с нито една агенция и незнам как стоят нещата и за какви пари става на въпрос. Hug

В такъв случай, уточнете проблизително сумата, която може да отделите за украса и като тръгнеш по агнеции-направо си ги питай какво могат да ти предложат за съответната цена.Ще си спестиш време най-малко.. Hug

# 229
прили4ам на лели4ка-дебели4ка -не се харесвам аз по снимки
айде ще си ходя,абе тия от  БТК са страшни до месец казаха 4е ще дойдат ама по-рано не.
търсих леличка-дебеличка, но не те разпознах Thinking

Мимка, имам близка приятелка със сватбена агенция, работи евтино. Ако искаш ще ти пратя координати, нищо не пречи да попиташ Peace
Мен ако питаш обличането на столовете е излишен разход, освен ако не правиш много шик сватба.

Ина, кефиш, булче Wink

# 230
Миме, пускам ти линк със снимки от нашата сватба,има много снимки от ресторанта, на които да видиш украсата ако искаш,не е на Мирена.
http://picasaweb.google.com/sunny.slunce/VaniaAndGeorgeSWedding? … 49334352654008002
Хелоу  Wink

По темата : украсата е супер, булката, младоженеца и кръстниците също   Simple Smile
Мен пък ми се ходи на сватба, че като се сетя на моята как се бях спекла  ooooh! На всички снимки съм като статуя  Whistling

# 231
  • Бургас
КатКа да може да ми ги пратиш на едно лично  Peace 4е няма и време  ooooh! като знам колко работи още ме 4акат,но лека полека ще я организираме тая сватба  Crazy

# 232
# 233
Чак ми се зажени пак  ... Simple Smile
Сега ако трябва да правя сватба бих я повторила без да променям нищо. Голям купон беше и много се забавлявах на моята.
Аз пък за обличането на столовете много държах. Според мен изглеждаше празнично и доста по-стилно от разните там балонени сърца/арки....
Но всичко е въпрос на вкус! Simple Smile
Всеки си има свое виждане за украса. Някои харесват по-натрупано, други по семпло. Аз съм фен на стилните неща!
Факт, че всяка сватба е страхотна, когато младоженците и гостите се забавляват! Simple Smile

# 234
  • Бургас
Абе в крайна сметака е важно как ще мине сватбата и как ще си изкарат и младоженците и гостите аз съм присъствала на на мн добре украсени,красиви сватби ама ску4ни и обратното  Hug важното е да има купон  Heart Eyes

# 235
Абе в крайна сметака е важно как ще мине сватбата и как ще си изкарат и младоженците и гостите аз съм присъствала на на мн добре украсени,красиви сватби ама ску4ни и обратното  Hug важното е да има купон  Heart Eyes

Абсолютно вярно! Simple Smile

# 236
Еййййй, хораааа, мерси ви за комплиментите, ама нали знаете - така е като си свършат добре работата фризьора и гримьора.... В ежедневието си съвсем не изглеждам така, който ме познава го знае.

За калъфите за столове и аз съм на мнение, че прватя една трета от атмосферата в залата, ами важно нещо са си, не само на булчинската маса, както правят много хора, но си е въпрос на избор, дори не толкова на финанси.. Та такива работи....

# 237
тц тц тц... стига сватби... от малка имам ужас от тях  Twisted Evil
     от Национала се носи "Сбогом, моя любов", малката спи, а мен ме е налегнал мързела... дайте предложение за някой филм  newsm78

# 238
момичета можете ли да ме насочите към добра гадателка от бургас или региона?която да познава и да не взима скъпо? Heart Eyes

# 239
  • Бургас
Добър ден!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт