Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?
Цялата съм в слух! 

Пепи хубаво ти е казала аз ще го завторя и ще ти го повтарям ако искаш да си щастлива с мъжо и въобще ПО ДАЛЕчЕ ОТ БЪЛГАРИ пояснявам които работят тук......с другите като нас може и кафенце и кино и квото искаш 

..т.е. караш си децата сутрин като за училище и си ги взимаш към два след обед те ги забавляват през това време има футбол плуване бойни изкуства танци и т.н. каквото избереш отначало при записването ....цените варит за месец .....гледай сега не раждай още като чуеш цената става въпрос за месец повтарям от 150 евро до 220 храната допълнително ......е га ти аз като чух и ми се отлепиха ушите да му се невиди за месец за две деца смятай .....
....... ама ти до сега що дрема, а?
хампи
,кой падна 

дали някой ще му обърне внимание в жегата

.....а това,, ЗА ПОСЛЕДНО" знайш как ме човъркна преди да дочета
.....бях пред
,но всичко се оправи 
....Тези лагери,да не са за президенски дЯца
...питам се дали има мераклии
Значи с Yanicko ставаме 3 никозианки - чудесно число за фрапе и сладка приказка. Пиши, ако искаш на лични да се видим.
Тъкмо почнах 7-ми месец, виждам, че ти си напред с материала, стискам ти палци 

.., а само който иска, пък още не е гласувал да гласува...... Моля имайте мъничко още търпение -