Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?
:hug

,май се навих
,ти откога започваш
...само яденето ми се струва повече от това,което ям в момента
елате на гости
последния път ми стовариха 8 камиона багаж
....и да тръгна да се местя заради някякви тъпи глупаци???така излиза,че съм победена и аз не искам туко така лесно да се отървят
,всеки трябва да си получи заслуженото
по такива причини
,като го хвана една диария вчера 

,мен ако питаш това направо си е постижение
прес деня 
..........
...и на гимнастика сам ходила ,и на програма за целулита...?!!но нищо....вярно че не бях постоянна!!!!това беше преди.сега вече последните 3-4 години,почти нищо не съм правила,само където внимавам какво ям,но не пазя диетки.имам нужда от премахването на някое друго килце,но-о-о-о-о-о след като родя разбира се........и малко по нататък.....затова сега ще прескоча да онези диетки за които си споменала да видя за какво става въпрос!!! 
и дано ти хареса нашата компания!
и драми
..., положението става "паЙ`се, бЕгай!"
.Аз сьщо живея в Никозия и ще ми е приятно да се запознаем "на живо"
Имам чувството и аз ,че като се поява-всичко живо изчезва...

Сигурно е страхотно!
хванах Муци на линия стой че ще стрелям после да не се оплакваш че никой няма
......и къде си снимала роклята викаш 
обаче щом сте решили да се мъчите мъчете се
и има ефект само ако къщата ви е на два етажа ......
...само внимавай с нанадолуто щото аз на няколко пъти го взимах по гъз 
...
....то не че ние сме по добре обаче все има къде да топнем гъзе