Заменям двуседмична почивка в Кранево за едноседмична на това място!
ЗДрваейте момичета!Аз нямам много време да пиша,че Виви е болна за втори път този месец и пак пропуска градината!Явно ,че вкъщи полудява и аз не мога да я укротя!
Не подкрепям и подобни жестове. Ако ще да ме разпънете на кръст - от мнението си не се отмятам. Аз съм се постарала да осигуря някакъв семеен комфорт дори с цената на хиляди лишения. Живея на квартира - на никой не съм длъжна. Безработна съм - не по мое желание. Подчертавам - не по мое желание. Значи и аз съм на нейното дередже! (извинете ме за думата) Защо никой не прави акция за събиране на дрехи за моите деца?!?
Четох на Диди поста няколко пъти и се замислих кое според нея е грешно-Че изобщо правя такъв "жест",или че "жеста" е към циганка?!?Не искам да споря с никой,всеки има мнение и нека да си го отстоява разумно и достойно!
Искам само да споделя,че моят баща често ми повтаря едно изречение:"На никого не стигат парите,на един не стигат за самолет,на друг за хляб!"Важното е да сме здрави и да не забравяме,че сме хора!Живота може да ни поднесе такива изненади,че по -добре да бъдем добри и човечни!Здрави да сме!Нека да кажа-събрах много неща за дечицата,благодарение на няколко майки!Мисля даже,че са предостатъчно!Няма нищо по.хубаво от това да се чувстваш удовлетворен,че си направил добро!С удоволствие пак бих се включила в подобна акция!Нека да сме здравички и послушни!