Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Мишееееееее!!!!!!!!!!!!!! Изтекоха ми очите! Не е честно! Направо ти завидях!
Заменям двуседмична почивка в Кранево за едноседмична на това място!

# 256
  • Под гъбата
Ако днес сме 13 октомври и инфото ми е вярно то тогава: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИХАЕЛА! С пожелания за много здраве, незабравими моменти и много обич!
Обичам ранната пролет и горещото лято на Дунава. Невероятно спокойствие цари там и пеят птици, уникален мирис на вода и треви!

# 257
Погледнах в профила на Миша... Наистина има рожден ден!!!

Мише, Честит Рожден Ден!!! Желая ти здраве и щастие, защото ги заслужаваш! Успех и реализация, защото ти се полагат! Любов и уважение, защото и ти ги даваш!

# 258
 Честит рожден ден Мише !! Жива и здрава!!! Hug

# 259
Честит рожден ден Мише !!   party023  party023  party023  party023  party023  party023  party023 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67
Все така чаровна и засмяна!Наздраве!!!  bouquet

# 260
Благодаря ви момичета!Да сте живи и здрави и вие!Радвам се, че ви има Hug!

# 261
Честит рожден ден Миша, на патерица, да си жива и здрава и заобиколена от любимите ти хора.
Нашето райско кътче на р.Дунава- http://www.album.bg/qnislav/
много правилно си го нарекла райско кътче

# 262
 Hug ЗДрваейте момичета!Аз нямам много време да пиша,че Виви е болна за втори път този месец и пак пропуска градината!Явно ,че вкъщи полудява и аз не мога да я укротя! Rolling Eyes Но ще се справим някакси!Сега,да ви питам нещо!Има една ромка дето се е абонирала за мен и все и давам старички дрехи на Вилияна!Днес пак идва до  нас и я видях,че е с надут корем и ми стана жал за нея!Тя е млада,чистичка и с много дечица!Стреснала се е ,че времето застудява и ми иска още дрешки!Аз приготвих ,но ще питам все пак,ако някоя от вас има стари,дори лекьосани дрешки,които са ви ненужни ,пишете!Нека да дарим по една усмивка на бедните циганчета! Hug

# 263
  • Под гъбата
Яна каква възраст са и децата? А колко са? Днес пак си говорихме с познати че точно тази част от населението не мислят с главата си. Еми и аз искам още деца ,но не мога ди ги изхраня и изгледам както е нужно. А като видя децата на едните да просят по улиците хем ми е жал ,хем ме е яд на родителите. Съгласете се че 11 деца са прекалено много. То бива секс и удоволствия ама има и мярка. Днес съм войнствено настроена нещо Confused

# 264
Миме,аз съм на мнение ,че децата трябва да се обичат  и да полагаме много грижи за тях!Знам ,че ромите са на друга веруя!Тази циганка е на 30 години и има вече 6 деца,но странното е ,че изглежда чиста и децата и са спретнати,макар и с чужди дрешки!Не бива да съдим дечицата,те не са виновни ,че се раждат в такива семейства,където е беднотия и анархия!Аз винаги съм казвала,че подавам ръка на децата им,но съдя родителите им,че не се грижат за тях!Става въпрос за дрешки от 0 до 6 годинки!Ако имате и обувчици,също ще са доволни!Аз изнамерих няколко чифта!

# 265
Аз пък няма да дам! Naughty Не подкрепям и подобни жестове. Ако ще да ме разпънете на кръст - от мнението си не се отмятам. Аз съм се постарала да осигуря някакъв семеен комфорт дори с цената на хиляди лишения. Живея на квартира - на никой не съм длъжна. Безработна съм - не по мое желание. Подчертавам - не по мое желание. Значи и аз съм на нейното дередже! (извинете ме за думата) Защо никой не прави акция за събиране на дрехи за моите деца?!?
Можеше да мина и без да се изказвам, но ми писна вече от подобни "жестове"! Те са като бездомните кучета - веднъж да им дадеш и така свикват. А в един момент стават и нахални! И аз искам 6 деца!!! Че и повече!

# 266
  • Под гъбата
Яна, не искам да съдя децата, обаче ме е яд на родителите им. В тази връзка само си представи как ще изглеждат 11 чифта чорапи на другата ромка или на тази 6 чифта чорапи и гащи??А после 6 раници, 6 по най малко 6 тетрадки за училище. Не искам да го смятам в пари, но утре когато се наложи да тръгнат на училище страрите дрешки ще изглеждат смешно.Вярно има социални помощи, но те като че ли основно на тях разчитат. Сега в Секелариевич ходят основно деца на роми, които трябва да са на градина, но понеже таксите са си една стабилна сума, а на училище е безплатно а има и закуска и е пълно с деца. Това просто трябва да спре!!! Иначе между тях има и съвестни родители, не мога да го отрека. Всеки ден имам такива клиенти. Иначе скоро разчиствах обувките и ги оставих до контейнера. Взеха ги за няма и час, дрехите ще трябва да разбутвам един чувал, но ще го направя в неделя.

# 267
Здравейте момичета! Hug Четох на Диди поста няколко пъти и се замислих кое според нея е грешно-Че изобщо правя такъв "жест",или че "жеста" е към циганка?!?Не искам да споря с никой,всеки има мнение и нека да си го отстоява разумно и достойно! ThinkingИскам само да споделя,че моят баща често ми повтаря едно изречение:"На никого не стигат парите,на един не стигат за самолет,на друг за хляб!"Важното е да сме здрави и да не забравяме,че сме хора!Живота може да ни поднесе такива изненади,че по -добре да бъдем добри и човечни!Здрави да сме!Нека да кажа-събрах много неща за дечицата,благодарение на няколко майки!Мисля даже,че са предостатъчно!Няма нищо по.хубаво от това да се чувстваш удовлетворен,че си направил добро!С удоволствие пак бих се включила в подобна акция!Нека да сме здравички и послушни! Peace

p.s.Само забравих да кажа,преди месец събрах дрешки за децата от Дома в Овча Могила.Те са тийнейджъри,за съжаление без якенца за зимата,но благодарение пак на познати успяхме да им съберем дрешки за зимата!Всичко ,което е ненужно за вас е добре дошло за тях! Peace

# 268
ianushkaa, грешен е не жеста, а човека отсреща. Да даваш пари и дрехи и каквото и да е на такива хора за мен е хвърляне на семе в камъни. Не казвам, че между тях няма и свестни, но тези, свестните, не са с по 6 деца и да се чудят от де да му хванат края. Защото ако не знае как да се предпазва може да направи аборт. Защото 6 деца са си цифра. Не случайно дадох за пример бездомните кучета. Научават се на лесното. А на училище ходят до 4 клас и то не през целия ден, а докато им дадат закуските. Бих дала пари, дрешки и играчки за децата в домовете, за децата на някой, на който ще помогна в труден момент, а после той сам ще си "поеме кръста". Всеки има трудни моменти в живота си. Права си, че на един не му достигат пари за хляб, а на друг за самолет. И аз вместо да купя столче за кола за детето дадох събраните парички за следдипломна квалификация. Аз така съм решила. Но съм си направила сметката. А те??? Защо не са си направили сметката?!?

# 269
Здравейте момичета!
Четох внимателно дискусията ви и поради ред причини няма да се включа в нея. Мисля, че всеки трябва да прави това, което му носи удовлетворение и вижда смисъл в него. Щом сърцето ти подсказва, че е правилно - значи е. Другото няма значение за личността.
Днес започвам поредната си битка за запазване на родителските права над болното ми дете, поради поредната промяна в законодателството. В него няма нищо за тежко болните деца, които не могат да се гледат в домашни условия. Много се натъжавам, че отново се налага да се боря със социалните недомислия, но щом трябва ще го направя. Най-малкото, защото не е редно социалните по административен път да вписват за пълно осиновяване деца, чиито дни на земята не са много. Недостойна работа!!!
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт