Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Под гъбата
Диди, нямам такова легло, моето беше дървено по поръчка но вече не ми трябва. За съжаление размерът му е по голям.
 N_alex76, това с бръснарският сапун за атопичният дерматит е голяма глупост. И двете ми деца са с атопичен дерматит и големият съм го къпала с такъв по настояване на свеки. Ако имаш време потърси Мустела или Атодерма и или Клоран в краен случай и купи нещо за измиване на кожата. Другото, което е по важно да не забравяш да овлажняваш кожата.
Момичета, събирам ценни идеи за подарък на 7 годишно момиченце, което има всичко. Сетих се за МР3 обаче вече имат и това. Димана ще ходи на детски рожден ден и не върви да му дадем парички на детето въпреки че си събира за лаптоп Спешно чакам идеиnewsm78

# 286
Миме, ако детето вече си има златно синджирче можеш да му вземеш висулка, а ако няма тогава мини на сребро. Споменаваш МР3, значи си готова да дадеш поне 40 лв.

# 287
 Алекс и аз съм на мнението на Мимето за атопичния дерматит.На аптека Марешки има качестевна козметика именно за такива дерматити.Преди време поставиха и на Явор такава диагноза-както дойдоха обривите така и си заминаха след 6 месеца и изобщо не съм убедена дали това беше такъв дерматит.Доста популярна диагноза стана.Избягвай да мазеш с крортикостероидни кремеве.Има много инфо в нета.Кой Ви постави диагнозата всъщност.Препоръчвам да отидете при Ася Данчева тя е дерматолог и ни насочи към много добра козметика,използвахме на А-Дерма и На Д-р Тайс крема Надхерцен PeaceУспех.

# 288
mama_mima , бих взела нещо от което ще развива паметта си-забавни игри с въпроси, книга.Чувала съм за някакви кукли(глава) на която да се учи, да прави прически.По скоро нещо от което ще се учи на нещо хубаво.

# 289
Здравейте!
Аз съм се отнесла напоследък с грижии работа и многоотдавна не съм поглеждала тук.
Първо, честит рожден ден на налката Хриси и на Миша със закъснение   Hug Да сте живи и здрави и много късмет ви желая!

Вени, стискам палци да се пребориш със системата и този път. Ей, вместо да помагат, то ти тровят живота допълнително, все едно си нямат хората други грижи!  Hug

Яни, чак сега прочетох поста ти, а и всички след него, за дрешките за циганетата.
Няма да се включвам с коментари на мненията на другите. Ще кажа само моето.
И аз осъждам родителите на по 5725724575 деца, които се множат като зайци без да мислят как ще ги гледат. Ако питаш мен, като родят третото трябва гинеколога дето ги изражда да им върже тръбите, та да не създават още нещастни душици по света. Ама това е ясно че не може да стане. Но смятам също, че децата им не са виновни. Те са деца като нашите и ако мога да помогна с нещо да им е малко по-топло зимата и да не ходят боси ще го направя. Раздала съм си повечето дрешки които са ни малки, но имам още. Яна да каже дали имат нужда още и ще ги дам. Жал ми е за тях.

# 290
Забравих да кажа за атопичния дерматит.

И Ралица откакто стана на 8 месеца до година и половина имаше някакви алергични обриви. То тази диагноза атопичен дерматит я слагат вече на всяко второ дете май.
Ние ходихме по Плевен на алерголог защото положението беше станало доста сериозно. Ползвахме медицинска козметика на А-Дерма.
Внимавайте какво ви предписват за мазане GP-тата. Прочетете в нета за кортикостероидите.
Обривите при нас изчезнаха така, както и дойдоха след 8-9 месеца.

Какво е МРЗ?

# 291
MP3 е ЕмПеТройка. Малко странно сме го написали. Embarassed

# 292
  • Под гъбата
mama_mima , бих взела нещо от което ще развива паметта си-забавни игри с въпроси, книга.Чувала съм за някакви кукли(глава) на която да се учи, да прави прически.По скоро нещо от което ще се учи на нещо хубаво.
Мише, децата са вече много комерсиални. Confused За тях книгата хич не е подарък а това детенце е на известни в града ни родители и въпреки че, имат доста неща са непретенциозни към подаръците. Доста се чудих какво и нацелихме че няма портомоне на Русалките.
и Добре че сме се разбрали за какво иде реч като подарък, наче можеше да напиша и МъРъ тройка да напиша като от онзи случай с оператора на Мтел ама хайде Laughing

# 293
Здравейте мами!

Едно момче се нуждае от спешна подкрепа и помощ!

Слагам линк към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438013.0

а това е сайта в които може да се види повече информация за Алекс и неговият проблем   http://www.alex-bg.com/

Сигурна съм, че ако всеки помогне само с един смс - това момче ще може да живее нормално само след месец.....

"Парите не са всичко на този свят, но без вашата финансова помощ живота на детето ни няма никакъв шанс!"

# 294
Благодаря Ви,момичета за отговорите.
Ние ходихме в Плевен при д-р Българанов.
Бръснарски сапун намерих пред аптека Марешки при един дядо.Иначе вечер я мажа със студено пресован зехтин.Вече е по-добре.Цялото й тяло е като на змийче.Бели се.Спрях я временно от млечната кухня.След 2 седмици пак ще ходим при доки да ни види.
Това с МР3, с моя счетоводен мозък освен за минимална работна заплата с друго не го свързах. hahaha

# 295

Това с МР3, с моя счетоводен мозък освен за минимална работна заплата с друго не го свързах. hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нинка, благодаря за развеселяването преди сън!  bouquet

# 296
Здравейте мамчета!
Благодаря Ви за подкрепата. Ще Ви информирам какво е станало по-нататък.
На всички желая хубави почивни дни.

# 297
Октомврийчета-свищовлийчета:
http://nkir.snimka.bg/children/10-2009.433586.15580735

# 298
  • Под гъбата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛЕКС НА НИМФЕТКА! Да си много здрав и все така усмихнат! newsm59 Tada  Gift

# 299
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛЕКС НА НИМФЕТКА! bdbaloni bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт