Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 098
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм двойно излъгана. От Плевен в Свищов, от Свищов в Царевец. Самономинирам се за председател на клуба  hahaha  Joy

# 436
Аз съм двойно излъгана. От Плевен в Свищов, от Свищов в Царевец. Самономинирам се за председател на клуба  hahaha  Joy
Гласувам с две ръце за теб Руми! Mr. Green

# 437
Ааааа, НЕ! Че то Царевец е луксозното предградие на Свищов!!!

http://mestazaigra.bg/register - Гласувайте за детска площадка!

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 00:56 от dididi

# 438

http://mestazaigra.bg/register - Гласувайте за детска площадка!
PeaceГласувах!

# 439
  • Под гъбата
И аз гласувах за детска площадка в Свищов.За съжаление общината ни е ощетила децата на Свищов с липсата на такива.

# 440
Гласувах и разпратих, на когото се сетя  Peace

# 441
Малееее, много красиви площадки, ама само ще се надяваме на такава екстра в нашия град Sad.

# 442
 cold cold cold Лелееееееееее какъв студ!!!!Как сте???Ние сме вкъщи,защото Вилиянка е с гнойна ангина и с 40 градусова Т!Излялзох днес за малко и умрях от студ!Направо е ужас! ooooh!

# 443
Голям студ наистина. Дано се оправите бързо.

Аз влизам да кажа. Не зареждайте дизел от Петрол. Вчера ни прецака колата. Толкова вода е имало в нафтата, че е развалил горивният филтър.  Tired

# 444
  • Под гъбата
Голям студ наистина. Дано се оправите бързо.

Аз влизам да кажа. Не зареждайте дизел от Петрол. Вчера ни прецака колата. Толкова вода е имало в нафтата, че е развалил горивният филтър.  Tired
#Crazyлелееее, та ние зареждахме там миналата седмица! По принцип като пътуваме винаги зареждаме от големите вериги бензиностанции, но скоро не сме пътували! То вярно че в тия студове повечето коли имат проблем със запалването ама е гадно като се случи на твоята кола.
Яна, оправяйте се бързо! Къде пък се разболяхте с тази гнойна ангина?

# 445
Яни да оздравявате бързо  Hug

Миме то само моята кола върви, че е бензин  Joy

Иначе, де да беше проблем само със запалването. На Краси колата смяна на горивен филтър. Идваха с колесар да я взимат. Камиона прецакан и той. Вчера тръгна към Троян и стигна малко след Ореш. Камиона, който дойде да издърпа нашия и той закъса, пак зареждан от Петрол. То да беше замръзнала по-добре. Всички тия ремонти ни стъпиха на 300лв и няма на кого да се оплачеш. А колко нерви, не е истина. Скапана държава сме, това е положението.

# 446
За съжаление в нашата държава можем да се оправим само, ако не си мълчим.Аз се сърдя понякога на моя мъж, че прави така, ама само по този начин те чуват.
http://vbox7.com/play:8510ed42

# 447
Вчера вече нямаше и кого да напсуваш. На регионалният на Свищов, на Плевен и на този за Северна България на Петрол им бяха изключени телефоните. А кол центъра директно затваряха  Laughing Намерихме един познат ревизор от Плевен, ако той свърши някаква работа това ще е.

# 448
А защо не пробваш с "Господари на ефира"? Аз се бях обърнала към тях през лятото, когато имахме проблем с асансьора. Насочиха ме къде да питам и какво да правя.

# 449
Писахме и на Държавната Агенция за Метрологичен и Технически надзор. Обаче сроковете, в които извършват проверките са направо абсурдни. До един месец от жалбата реагират, а тия нашите са си оправили гафовете. Утре като притигне и нова стока и напълнят всичко догоре, върви доказвай после какво е било. Въпросът беше веднага на място да се вземе пробата. Единствено се надявам вече на техният ревизор.

Общи условия

Активация на акаунт