Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
здравейте

На вън е страхотна пързалка,ужас направо!!!!!
Хайде малко и за мен както вече казах казвам се Таня на 25 години По принцеп съм от ВРаца,но и мен като доста други излъгаха ме и ето на Свищовлийка станах #Cussing out #Cussing out #Cussing out.Това ми е първо раждане,родих в Плевен в Авис медика- много съм доволна.
http://bebetata.snimka.bg/baby/dayana-na-mama-tanya.395442.14184524 ето тук са снимките на мойта малка принцеса......
ето и моя милост  .......
Не обичам да се снимам защото не съм фотогенична.
Имам много сладки дечица тук във тази тема,разгледах албума само на 2 мами от вас как мога да видя и на другите мами сладурковците??????(видях на руми и диди).
Може и да се познаваме с някой от вас или поне по физиономии все пак града е малък!!!!!!!
mamа_mima  ти къде работиш?
много благодаря за тези който ме посрещнаха дано скоро ви опозная и да вляза в час.
ами за сега това от нас,хубав снежен ден и много много усмивки..............

# 466
Ехо
Жива съм  Mr. Green
Нещо загубих навик да влизам редовно тук. Трябва да се коригирам.
Днес като никога нямам много работа и чета наред Simple Smile
Рали, отивам да гледам в Ларедута Simple Smile

# 467
bebok03 много сте сладки  Hug

# 468
  • Под гъбата
Рали, моето панталонче още е налично и го искам.Като се сетя нещо друго направо ти пускам линковете на лични.
Диди,това второто ми изглежда като една лига Shocked. Ще гледам после сайта как става поръчката.
bebok03, работя в един детски магазин,обаче като гледах снимките не се сещам да съм те виждала newsm78
Честит ви сняг момичета!

# 469
Таня, добавих те на първа страничка. Вече си официално в отбора!  Hug
Времето малко се прецака. Е, прилича му! Ама не ни пита нас, че децата се дерат за разходки. Поне Дона-Мария де. Седи с гащиризона на вратата и реве. Излизаме до магазина за хляб и после половин час се кандърдисваме да се прибираме.
Браво за активността в последните дни! Ако продължаваме така няма да сменям отново заглавието, а направо нова тема за март месец ще пускам!

# 470
  Привет!!! Айде и аз да се запиша  Whistling
    Таня, добре дошла! Позната си ми по физиономия,някъде сме се виждали най вероятно по улиците CrazyМного Ви е сладка и пухкава госпожицата Heart Eyes да е жива и здрава.
 Тоя сняг не ми харесва Crossing Arms искам вече да е топло.
   Иначе уж съм добре.Явор се опитва да кашля и го спрях днес от градина да видим как ще е.Свекито днес го гледа,че се случи почивка.
  Руми на мъжът ми един колега също се оплакал от проблеми с колата след зареждане на Петрол.Дано да успеете да направите нещо Peace
 Ще хвърля и аз едно око на Ларедута  Peace

http://prikachi.com/files/1330623p.jpg

# 471
  • Под гъбата
Леле Натали, много ти е сладко петленцето Heart Eyes За къде е правена тази снимка?

# 472
Нати, това костюмче за утрешния празник ли е? Сладур! Колко е порастнал!!!

# 473
  Миме ,мерси .Правена е в детската градина когато беше грипната ваканция - имаха професионално фото и правиха календар на градината.Явор не е одобрен за календара,но аз си купих диска със снимките му да си ги имам.Като цяло той тогава много се е забавлявал защото много ни разказва как са го снимали ,как са скачали и т.н.
  Диди и на теб мерси   bouquet

# 474
  • Под гъбата
Аз пък имам календара Laughing. Има страхотни снимки на дечицата. Той е направен по идея на община Свищов. Ще те помоля на скайп да ми пуснеш снимките на едно детенце!

# 475
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ДАДЕ НАПЪТСВИЯ ЗА ЛА РЕДУТА ЧЕ СЪМ ВЛИЗЛА САМО 2 ПЪТИ И ТАКА И ИНАЧЕ НЕ СЪМ НА ЯСНО СТОЗИ САЙТ Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Blush АКО НЯКОЙ МОЖЕ НЕКА МИ ДАДЕ МАЛКО НАПЪСТИЯ ДА ГО РАЗГЛЕДАМ И АЗ И МОЖЕ И ДА ХАРЕСАМ НЕЩО НА БЕБКА....

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТЗИВИТЕ ЗА ДАЯНА ВСИЧКИ СА МНОГО СЛАДКИ, ПОНЕ ТЕЗИ КОИТО ВИЖДАМ Я ПО ЛИНИЙКИ,Я ПО АВАТАРИ И Т.Н
НАТИ ДЕТЕТО ТИ Е СУПЕР С ТОВА  КОСТЮМЧЕ ПУ-ПУ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ..........
В КОЙ МАГАЗИН РАБОТИШ МИМЕ?

# 476
Добре дошла,Таня!
Ето малко снимки и от мен:
http://www.nkir.snimka.bg/

# 477
Леле, колко е порастнала косата на Хриси! А тя е направо чаровница-омайница! Какви очи! "Ти зна'йш ли, че има страшни очи!?!" Като огромни маслини!  Hug

# 478
Диди, не бъди скромна!Ние ряпа да ядем.Дона-Мария с тези сини очи и дълга руса коса е без конкуренция.
Седите на гърне и имате обеци...smile3501 Ние още играем с щипки и кубчета.

# 479
 ooooh! Лелееееееее ама много сте написали!Аз два дни нямах комп а вие цял роман измайсторихте!Добре дошли на Таня и малката Даяна!Много е хубавка малката  Даяна и има много ама много сладки бузи! baby_neutralАз също съм от Враца и смятам ,че  дори се познаваме по физиономия! Peace
Момичета,аз да ви споделя,с Редовните мами "пияндета" мислим пак да се ортанизираме за среща,но към 12-ти!Ако някой иска да се присъедини да пише!
Руми,ти къде се губиш?
Нати,да пазиш бебка и да и дадеш малко почивчица!Стига шета из вас! Stop HugЛипсвош ми! Hug
Сисе,стига мисли за харчалък! Mr. Green
Рали,и аз ще поръчам! Peace
За тези коита пропуснах............................... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт