Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Честит Св.Валентин!
Бъдете цял живот влюбени и нека пием за това!

# 541
  Честити празници и от мен!!!! Аз май нищо не празнувам ooooh!Мъжът ми е на вилата да празнуват Зарезан.Аз със Явчето съм си у дома.Той не иска да спи и постоянно ме дърпа за нещо Crossing Arms
  Хубавото е че поприключихме с едната стая.Вече е боядисана.На пода решихме и наредихме ланимат върху дюшамето.Мъжът ми сам го нареди и стана много добре.Изобщо почти сам направи цялата стая и много се гордея с него Heart EyesОстанаха само довършителни работи,като первази и щори и сме готови.Има още три стаи Mr. Green
 Мише и Явор не иска да го снимаме.Като му каза дай да те снимам и той започва д акрещи-не ме снимайййййййй и слага ръце прад апарата.Почти всички снимки са с някаква наведена глава,разперени ръце... Whistling
 Ние нямахме вода само половин ден,явно сме били от късметлиите.
   Айде цунки по муцунки  Hug

# 542
Здравейте!

Още не е станало утре, но мина полунощ, а мен сън не ме хваща (гледам Хари Потър  Embarassed), затова да почерпя.
Моята госпожица днес става на 3 годинки.

# 543
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА МНОГО ДА ТЕ РАДВА И СЛУШКА!!!!!!

# 544
Лелеееееееееее! Кога минаха 3 години?!?!?!???
Честит рожден ден на Раличка! Да е здрава и щастлива! Да е умна и красива! Да е радост най-голяма и на татко и на мама!

# 545
  Честит рожден ден на Раличкааа!!!!!!! Да е здрава,все така чаровна и хубава Heart Eyes!!!!
 Аз сега я поздравих в градината ама тя се направи на расеяна Mr. GreenЯвор каза,че утре сутринта ще й кажел-честит рожден ден,днес нещял,че бил сърдит Mr. Green
 Голяма кишааааааа прибрах се с мокри крака ooooh! искам вече слънце Crazy

# 546
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИЧКА!ДА Е ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКА,УСМИХНАТА И МНОГО УМНИЧКА!БОГИ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! Hug

# 547
  • Под гъбата
Боги, честита ти рожденничка! На малката Раличка с най добри пожелания за здраве,късмет и много подаръци! newsm59  ura  party023

# 548
Раличке,
Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!

снимки от нас- http://www.album.bg/qnislav/

# 549
Благодарим на всички за хубавите пожелания  Hug

# 550
Момичета, къде се изгубихте? bebok03-Танчето и тя спря да пише. dididi, къде се изгуби newsm78?

# 551
здл

Тук съм Мише ама нещо ме домързя да пиша пък и то няма с кой Grinning Grinningтрябва сама да си пиша?
Явно всички са заети и нямат време за форумчето Rolling Eyes Rolling Eyes,а хубаво би било да се размърда малко и  да побъбрим с другите....
Диди я няма, ianushkaa и тя,Нати докладва за ремонта и изчезна и тя от скоро,Алекс и тя се изгуби и много много други ко мамчета да не пропусна някой пък да вземе да се разсърди.
лека вечер

# 552
Извинявам се за отсъствието днес... Ама ме запалиха за фермата във фейсбука и малко зачезнах там. Май съм се побъркала. До вчера отричах тези игри като губене на време и промиване на мозъци, а дес и аз съм с ферма. Уж само да изпращам подаръци на приятели, ама и те пращат, и докато ги отворя, да ги настаня, да засея, да обера... Тъпня абсолютна.

Та по темата. Ние сме добре. Вчера излизахме на две разходки с количката. Кошмар!
Ето - http://www.album.bg/dididi3833/ Прииска ми се да изкарам кмета от Нивата му и да му тикна количката, за да я прибере в къщи. Ама няма как да стане.
Хайде, до скоро!

# 553
  • Под гъбата
Сега след тези снимки на Дона Мария  разбрах каква е тайната да нямаш бръчки. Да се яде сняг и понякога кисели краставички и ябълки. Mr. Green Диди, той кмета пеш не ходи явно, щото са почистени само улиците а тротоарите е ужас. Продължавам да твърдя че в нашата община нямаме добро управление. Нещо не можа да ме зариби този Фейсбук или аз нещо не го разбрах как става. А тази игра как се играе? newsm78 Димана играе т.е гледа едни животни в един друг сайт със звучното име животно ама там не ми е зарибявка.

# 554
И аз се подвизавам във фермата на фейсбук.ГОЛЯМА ЗАРИБЯВКА! hahaha
После докато си нахраня рибите пак там и става време Хриси да храня. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт