Денят на Влюбените наближава - СВИЩОВлийче мама обожава!

• 27 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Май ще правим две срещи - дневна и вечерна.

# 76
  • Под гъбата
Днес пак ми е ред да се оплаквам Cry. Димана е болна от нощес. Преди дни игра с детенце за което не знаехме че е с вирусна гнойна ангина и в момента е в болница все още. Сега е наш ред да ни лепне вируса. На тази адска жега сме с Т39 и не спада. Изписаха ни и антибиотик, страшен и коварен вирус. Пазете децата си!

# 77
Миме, ти какво реши за водораслите? Взе ли ги? Нещо честички са ви боледуванията...
Съжалявам, че така се е случило, но как да опазим децата от вируси?!? КАК? И аз това се чудя. Само силен организъм не стига - трябва ни имунитет.

Днес ставам на И ПЕТ години. Да ви почерпя от сърце!

# 78
Здравейте!
Миме, дано бързо се оправите. Иначе за опазването - няма начин да ги опазим, защото някои деца, пък и възрастни си носят вируса, макар и да не се разболяват и не можеш да знаеш откъде ще ти дойде.
И на моята приятелка момчето вчера цял ден е с 39 градуса температура, а предния ден играха с Ралица и нищо му нямаше. Сега следя и Ралица да не се разболее...

# 79
 Диди честит рожден ден!!!!!! Жива и здрава и само положителни емоции!!!!

Миме дано се оправи бързо Димана Praynig
   Явор снощи вдигна Т 38.1 Confused,смъкнахме я.Тази сутрин пак имаше 37.5.Ходихме на лекар-каза,че засега няма нищо обезпокояващо.Много се притеснявам от тия ангини.Дано се размине на всички ни.

# 80
 HugДръжте се,дано всичките болести бързо да отшумят! PraynigНаправо настръхвам вече от тия вируси!Кво е това чудо! ooooh!
Диди,честит Рожден Ден !Да са ни жива и здрава и много щастлива!   bouquet

# 81
  • Под гъбата
Диди, честит празник! Много здраве,любов и късмет ти пожелавам!
Иначе не съм взела водорасли още, но да ти кажа вече съжалявам че не го направих. Есента реших че няма да давам имуностимулант и наистина в началото не бяхме болни. Обаче след това като се почна от март та и до сега не сме спирали.Изпихме сума ти лекарства включително и колит лекувахме 2 месеца. Тази вирусна ангина е много тежка и повечето от децата са с доста висока Т, болките и отока в гърлото са болезнени а някои го докарват и на разтройство с повръщане. На тези жеги с такава температура ,която не се повлиява от никакъв медикамент не знам Димана как издържа. Даже и кърпите с оцет и хладките душове помагат само временно. АБ явно още не е започнал да действа Sick

# 82
  • Бургас
Гледам, че след като се развилня из Бурагс преди две седмици, гнойната ангина е дошла и при вас  Sad

Тук в Бургас, преди две седмици беше някакъв ад, всяко второ дете беше с ангина. Аз все се успокоявах, че мойто ходи на ясла и от там я е лепнало, ама с какво се успокяваха другита майки незнам. Всъщност кошмара е докато почне да действа АБ. До тогава Т не можех да я смъкна изобщо. Но пък поне бързо минава. 2 дни Т и на третия нищо му нямаше. За гърлото пръскахме Тантум Верде и гнойта изчезна много бързо.... Стискам палци да се оправяте бързо и цунки на малките мъничета.

# 83
Честит рожден ден dididi, да си здрава и много обичана мама, и още сто по пет да направиш  Mr. Green Mr. Green

На всички болни бързо оздравяване  Praynig Peace,  а как да си опазим децата, от вируси, мисля че няма начин, дай боже по малко да ни повалят и на повече от тях да издържаме, ама как  newsm78 newsm78 .... и аз незнам. Миналата година точно по това време и Пепи изкара вирусна ангина пет дни бяхме с 39 и нямаше смъкване после изведнъж всичко мина, така че дръжте се и това ще отмине ...

# 84
Диди, честит рожден ден! Да си жива и здрава!   bouquet

# 85
Много ви благодаря за поздравленията! Прегръдки на всички!

Да се оплача и аз малко - Дона-Мария се обрина от топлината. Цялото й личице е зачервено и обсипано с дребни червени пъпчици. Вечер във водата слагам лъжица сода и се успокояват, но сутринта, към 10 часа още тя е отново потна и пак се обострят всички пъпчици.

# 86
Диди,и ние бяхме така преди,почти нищо не помогна.....но до ден днешен я обливам със сварена смрадлика ,когато стане много топло!Ако ти кажа,че я слагам да спи гола и пак се поти!Ще отмине обрива като захладнее! Hug

# 87
  • Под гъбата
А пък на Димана алергията от слънцето се оправяше за часове като отидехме на морето. Мжех вечер кожата да не изсъхва с крема на д-р Таис.

# 88
Здравейте момичета  bouquet!
За срещата съм за вечерна среща Peace.Денем ми е възможно само в неделя, а тогава и нашите искат да видят малкия, та го изкарваме деня при тях.
mama_mima, дано вече малката е по-добре Peace!
Вече се чудя и с тия свински, пилешки грипове, дали всъщност не е пусната зараза, че сега да си продават ваксините тия идиоти #2gunfire.
..**НаТи**.. , една снимка не пусна от почивката Crossing Arms.С малкия ли бяхте newsm78?
ianushkaa, къде се загуби newsm78?
dididi, честит РД на патерици  bouquet!Да си жива и здрава, много обичана и уважавана жена  bouquet!!!
Аз съм заета тия дни, та не ми остава време за компа.Тази неделя се надявам да си почина и да по снимам малко на воля, че отдавна не съм снимала Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms.
Организирвайте срещата, че и аз няма да съм още дълго в града.

# 89
Здравейте мацки, днес помъдрявам с още една година,  newsm78 по този повод черпя по едно

Общи условия

Активация на акаунт