ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 758
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мантуто на Бобо го отчетоха положително newsm78 Аз не виждам и не напипвам нищо. Явно и нищо не разбирам hahaha

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!  Gift

# 122
  • София
Честит празник на всички newsm51

# 123
я ми кажете как разбирате че детето има конюктивит?

# 124
  • София
Ами леката форма е зачервени очи, които щипят и детето се чеше непрекъснато. По-тежката вече има и гурли, залепват му клепачите, подуват се. Обикновено върви с хрема.

# 125
мерси Белинда...на Мати едното око му е леко зачервено, но не го чеше...ще звънна все пак на педи...

# 126
сега се връщаме от консултация. Мики е 9250 (+350гр.) и 75, 5 см. (+2,5 сза сметка на миналия месец) 
Каза че снощните проблеми най-вероятно са от зъбките, но и гърлото било леееко розово. изписани ...........осцилококцинум ( ooooh! ама кой ги мисли тез имена  ooooh!) и витамин "С " .
 newsm78 Откакто сутринта му се отпуши нослето , до сега не  се е запушвали и е кихнал замо 2 пъти...........дамо се размине  Praynig
 Благодаря ви за честитките на нашия тати. Трогнахте ме  Hug

# 127
Честит първи рожден ден на Андреа! bdbaloni

Честит рожден ден на Яна! newsm59 Tada

Честита годишнина  на Нинче! 1dating

Честит рожден ден и на таткото на Мики!
nbirthday

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 13:38 от nip1977

# 128
  • гр.София
Здравейте момичета.Много благодаря за поздравленията  Hug Да ви почерпя виртуално  newsm38 newsm38 newsm38 Почерпете се за нейно здраве.Не мога да повярвам,че преди една година на този ден и в този час вече държах малката ми принцеса за пръв път в ръцете си.Родих я точно в 13:40.

# 129
Честит първи рожден ден на Андреа
Честит рожден ден на Яна
Честита годишнина  на Нинче и мъжа й
Честит рожден ден и на Микиния татко.

# 130
Честит рожден ден на Андреа! hbday

Честит рожден ден на Яна! happy bd

Нинче,Честита годишнина! luvbed

Честит рожден и на таткото на Мики!  ura

# 131
  • София
Здравейте, никак не ми остава време напоследък да пиша, но ви чета редовно. Най-напред да се похваля, че сме вече новодомци newsm68. Миналата седмица се преместихме в Младост, но тъй като още има неуредици, с малката дойдохме в Пловдив.

Честит рожден ден на всички рожденици, да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Нинче, весел празник и на вас!

Да ви споделя нещо, от което се шокирах вчера. Моя приятелка си осиновиха скоро момченце, сега е на 10 месеца, но като са го взели е бил на около 6. Тъй като тя няма опит с отглеждането на деца, попитала в дома лелките как и с какво да храни и т.н. и те и написали на един лист основни насоки. Та, казали и значи вечер да дава мляко с бисквити, прясно, пастьоризирано, от магазина, такова каквото купуват за тях си Shocked. Само в никакъв случай да не дава от крава от село, защото можело да направи някаква алергия ooooh! Той до тогава такова ядял, представяте ли си, шестмесечно бебе... И разни други кофти неща ми разказа за грижите в дома, или по-скоро за липсата им, ама няма да влизам в подробности. Много ми стана тъпо.

Варненки, ние живот и здраве в неделя пътуваме за Варна. Много ще се радвам да се запозная с мамите, които не познавам, както и да се видя с всички Hug. Не знам обаче дали ще имам нет там, затова ще помоля някой да ми прати телефон на лични и аз ще звънна като пристигнем.

# 132
  • София
Леле момичета, излязохме рано днес и сега се връщаме и останах супер трогната от пожеланията на всички. Много ви благодаря.  Simple Smile Наистина вие станахте част от моето ежедневие и ви чуствам близки макар и познавайки ви само виртуално, а свързвайки имената със снимките, наистина сте ми като познати. Винаги правите празниците ми по-хубави, както и аз съм винаги съпричастна към радостите и тревогите на всяка една от вас. Отново ви благодаря !  Hug

Ох, Аелия не знам как да цитирам питането ти, за да ти отговоря на въпроса /че е от предишна страница/, но "да" фамилията беше един от параметрите по които го сърчнах  Joy /при това фамилията ни не е от често срешнатите/. Другите до колкото си спомням бяха град и години.  Laughing Но определено съм доволна от "резултата", а и продължих рода  /и нашия тоест/ Joy

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 15:06 от Ninche

# 133
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА АНДРЕЯ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА!
NINCHE, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТАТКОТО НА МИКИ!

Нещо и аз нямам много време да пиша, но чета редовно. Тия дни почти не се свъртам у дома.

# 134
  • София
Честит първи рожден ден на Андреа!  newsm38
Честит пети рожден ден на Яна!
Честито на всички празнуващи днес!

Елена не е очарована от кухнята. Яде без особен ентусиазъм. За сравнение, когато аз и готвя изяжда на обяд пълна паница - около 300гр. пюре, сега 200гр. са и много.

Ра, знам какво ти е да събираш багаж за цяло лято! Как е баткото, успяваш ли да го накараш да прочете нещо? Вероника ми заяви, че е много скучно да се чете.

Общи условия

Активация на акаунт