ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 758
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
маякуб   spoko дано му мине бързо на мъника.

# 286
Честит рожден ден на Ирена, Емчо, Илона, Джанан и Елена!
Да са живи и здрави и да имат щастливо детство!

Душичка, важното е че сте добре всички и лошото е зад гърба ви Hug Честити ходещи крачета на Тигърчето!

Сами и Ана са много сладки  Heart Eyes Дени, и аз забелязах, че изглеждаш много добре  Simple Smile

Дуци, ами хайде идвайте  Sunglasses

Оле, ти ме разби сега с тия два месеца за зъбите  Rolling Eyes На Габи й растат 3 горни,  белеят се под венеца, но се надявам да избият до няколко дена  Praynig

Белинда, аз си мислех да кърмя до към 2 год., ама ти като каза че след 1 год. и 2-3 м. по-трудно се отбиват и взех да се чудя сега дали да не я отбия дотогава  newsm78 По-травмиращо ли е за детето по-късното отбиване?

Шада, радвам се, че Бобо е по-добре  Hug Хайде всички други болни да се похвалят със същото утре  Simple Smile

Забравих какво друго щях да пиша, ама от 3 часа съм започнала да го пиша вече  Crazy, пък и май дългичко стана, така че лека вечер от нас.

# 287
Душичката Hug
И една за Маякуб Hug

Белинда, аз си мислех да кърмя до към 2 год., ама ти като каза че след 1 год. и 2-3 м. по-трудно се отбиват и взех да се чудя сега дали да не я отбия дотогава  newsm78 По-травмиращо ли е за детето по-късното отбиване?
И аз така. И прочетох в кърмаческия за едно детенце, което е отбито на 2, вече е на 3 и нещо и още търси Rolling Eyes Раздвоена съм.

# 288
Белинда не се включва,ама аз да си кажа Simple Smile Кърмете си до когато ви е кеф и на вас и на детето  Hug Времето ще покаже кога е дошъл момента!Ползите от кърменето ги знаете  breastfeeding

# 289
  • София
Бързо да се оправят малките сладурковци   Hug

Аз пък първоначално въобще не обърнах внимание, че дори има надпис върху Мечо пух. После като го споменахте си прочетох от раз "частно парти", ама като се задълбочихте и аз като се вгледах видях "мастия"  Joy

# 290
  • София
Честита годинка на Емо, Ирена, Илона, Джанан и Елена, да растат здрави и щастливи!

Оздравявайте всички, че и ние да се заразим от вас! Ели още подсмърча, а нощем така зверски се поти, сменям я по 4 пъти! Бях се притеснила, че може да е рахит, но според лекарката не е. Била по пълничка, за това. Rolling Eyes

Дуци, с удоволствие щяхме да уважим рождения ден на Анна, освен това знаем и къде живееш, но до септември месец ще сме близо до нашата рода и далеч от София.  Laughing

Ох, моята дъщеря разказва на целия град, че сестра и ще става на една годинка и е поканила всичките си приятелки (разбирайте почти цялото момичешко население) на рожден ден. ooooh! Смятам да взема една торта и да почерпя поне момиченцата наоколо. Притеснява ме прогнозата за края на седмицата, много ми се искаше рождения ден да е на вън...

Елена не е очарована от кухнята. Яде без особен ентусиазъм. За сравнение, когато аз и готвя изяжда на обяд пълна паница - около 300гр. пюре, сега 200гр. са и много.
Камиии, фукла такава hahaha

Joy Неее, истина си е! Щом и на баща ми му се услажда! Той, милия, остана без 2 моста и докато му ги направят не може да яде твърда храна. Вчера и днес дояжда манджите на Ели. Ако Белинда реши да прави кухня, мога да се цаня готвачка при нея.  Wink

Щях да забравя да си похваля детето - обикаля всички стаи с вдигнати ръце - пази равновесие. Върви доста стабилно и боса и с обувки. Ей, баба и нали е овен, не миряса, докато не я научи. Освен това има цял репертоар (пак благодарение на баба): казва на колко години ще стане, колко ще порасне, как танцува, как я приспива баба, прави муцунки.

Нинче, как можа да го напишеш това за сладоледа!  Sad Ще мога чак след 3 дни да хапна - има да го сънувам и да го мисля както Душко Добродушков печената тиква!

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 22:59 от kami_ch

# 291
  • София
Шада, радвам се, че Бобчо е по-добре!
Нека всички болнички се оправят по-бързо. Ужасно е да ти е болно детенцето  Cry
Душичката, толкова мъчно ми  стана за Тигърчето. Моята Мариела изкара стомашен вирус през април, стопи се детето, цяла седмица съм ревала. Ще се оправите и ще си навакса малкия. Щом се е пуснал да ходи, вече е добре  Hug За колата много неприятно. Вие да сте здрави, пък другото...

Ама съм завеяна, то рождените дни почнаха  Crazy Ех, какво вълнение беше преди година. Вчера се роди бебетона една моя приятелка. Така ме върна назад ...

Честит рожден ден на всички пораснали сладурковци!

# 292
  • София
Убихте ме с тая мастия hahaha hahaha hahaha

Ками, добре че ме подсети Blush Аз не съм научила Маги на колко г. ще става.

Познайте какво готвих днес..................охлюви  Mr. Green Ама втори път няма да хапна Sick

# 293
  • Варна
Много болни бебчета  Confused, бързо оздравяване  Hug.
Като видя снимки от РД на бебчетата ни много се вълнувам, сякаш вчера пишехме в очакващи  Heart Eyes. Благодаря на Маймунка и Луча, че споделиха празника с нас. Госпожиците са чудесни  Flutter.
И на мен ми се приисква новородено  Heart Eyes, доста често, обаче ще почакам.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 00:00 от inka 26

# 294

Общи условия

Активация на акаунт