ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 758
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Дени, всичко мина успешно. На 1ви почва работа.
АЗ вече събирам багаж и чистя, че утре ще идва брокер на оглед.

Шада, аз тая снимка я пуснах като опровержение, че децата са еднакви, пък ти!  Crossing Arms Но най се откроява колко хитро гледа Боян. Зная си аз, че само привидно е кротуш, че ми скроява шапка той...  Thinking По-голям размер я има във ФБ, ако някой я е пропуснал. Че на тази дребната не си личи хитряшкия поглед...

Страхотни снимки на Сами Heart Eyes Отворих албума на Маймунка, ама само пейзажи видях... newsm78

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 14:34 от Донка

# 256
Доне, поздравления за съпруга ти. А вторите деца са винаги по-хитри от първите. Mr. Green

Успех в София!

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 14:48 от denica70

# 257
  • София
Донка, аватара наистина е страхотен  Heart Eyes
Дени, Сами е голям сладурко  Heart Eyes
Маймунка, давай да гледаме снимките на Ана - какви са тези пейзажи и пирамиди  Grinning

Хора, има ли нещо по-вкусно от горчиво кафе с купичка сладолед : половината шоколадов, а другата половина карамел /на Алома/. Не знам кой емотиком да използвам за "блаженство", ама нали от 20 дни съм на по-строга диета и сега си позволявам тоя сладолед и направо е голям кеффффф наистина  Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 14:47 от Ninche

# 258
Shada  Hug
Аз толкова отдавна не съм писала,че сега мойто ще бъде ни в клин ни в ръкав!Сигурно вече сте ме забравили.Ама с тоя дивак в къщи не мога да правя нищо ,а докато спи гледам да свърша някаква работа в къщи...
Много ми е тежко на душата! CryВ понеделник Тигъра се разболя ,ама такава диария и повръщане ,че за една нощ се обезводни ужасно сутринта ни приеха по спешност във болница и го включиха на системи!С висока температура и толкова вял миличкия ,не съм го виждала такъв-по цял ден спеше!в четвъртък ни изписаха ,с продължаваща диария,но поне без повръщане и температура!Не иска да яде само вода пиеше!Значи за 4 дни се стопи,толкова отслабна Sadв петък бяхме на контролен преглед и на връщане от болницата катастрофирахме SadУдариха ни странично,много силно!Слава богу ,че ние тръгвахме и не се движехме бързо и нищо ни няма де!Малкия си беше в столчето и спеше ,дори не разбра какво е станало ,продължи да си спи!Обаче колата....Сега ще трябват най-малко 2 бона за да се оправи колата,а тая криза ни засегна и нас вече мъжът ми е без постояна работа и не знам как ще се оправяме!Някак си до днес се държах все едно не се е случило на мен,ама днес рухнах само като си затворя очите и си представям какво щеше да стане ,ако ни бише ударила колата откъм вратите Cry
Много е объркано всичко дето писах ,ама и в главата ми е каша от мисли!
Е днес се зарадвах много ,защото Тигъра официално проходи сам-пусна се от кревата и извървя цялатя стая докато дойде при мен Heart Eyes и вече е по-добре,спря му рязстройството и почна да яде!

# 259
Душичка,  Hug за теб и проходилия Тигърчо! Да е здрав и много да те радва!  Heart Eyes
Ужасно това с колата, било е малкият дявол все пак. Не ми се мисли, мен вече много ме е страх от катастрофи. Всеки път, когато пътуваме нанякъде с детето, си правя разни ритуалчета мои си, противокатастрофни. Дано да имате застраховка и да се покрият щетите поне частично!  Praynig

# 260
Душичке,
радвам се, че сте живи и здрави!
Разбирам те как се чувстваш.  Hug Съвсем скоро ще ти е по-леко и ще започнеш да мислиш по-оптимистично!

Сега да пазиш ходещия Тигър да не докопа някой контакт или други опасни неща!

# 261
  • Варна
Душичка,  spoko. Дано всичко лошо е зад гърба ви. Честити ходещи крачета на тигъра  newsm68. Разписвай се по- честичко  Naughty.

Дени, наистина изглеждаш много различно от предишни снимки  Flutter. Браво за свалените кг. Сами е сладур.

Честит рожден ден на Ели, Емчо- Бадемчо, Ирена, Джанан и Илона!

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 15:27 от inka 26

# 262
Zraveite! Iz4ezna mi kirilrtsata. Vlizam szmo da blagodaria za 4estitkite i da pojelaia
4estit parvi rojden den na Irena, Ilona, Djanan i Elena! bdbaloni  ura newsm38
Da sa zdravi, mnogo 6tastlivi i umereno poslu6ni!
4erpia virtualno za godinkata na Emo ama niamam ni6to v kompiutara, za6toto ba6ta mi preinstalira i vsi4ko mi iz4ezna, niamam windows.
Du6i4ka, Hug Mnogo gadno mi stana kato pro4etoh. Sad Ne znam za6to gadnite raboti se slu4vat na hubavite hora Confused Az blagodarih ofitsialno v niakoia ot prednite temi za dobrinata, koiato ni storihte na vra6tane ot Triavna. Da znae6, 4e Gospod gleda i rano ili kasno 6te otvarne na dobroto. Slava bogu, 4e ste jivi i zdravi i ste se razminali leko.
Bravo na Tigara, 4e hodi sami4ak. Laughing
Izviniavai, no bi li mi napisala kak se kazva sapruga ti, 4e v panikata sme mu zabravili imeto, a e vajno.
4estit rojden den na pateritsi na Gnidka i Ir!

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 15:38 от nip1977

# 263
Душичке, радвай се , че всичко е зад гърба ви   Hug Останалото ще се нареди  Simple Smile
Честити ходещи крачета на Тигърчето  Grinning

# 264
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Ирена, Емчо, Илона, Джанан и Елена!

Евредика много неприятно това с кума ви  Rolling Eyes Дано  само обществен труд да го осъдят, защото без нищо няма да му се размине.Адвокат има ли? Да даде проба за наркотици/ако не е употребявал де/ Макар че по-добре за лично ползване, отколкото за продажба да ги пишат  Thinking

Дуци Тази количка съм я виждала в Бъни.Много е сладка Heart Eyes
Може ли да ми пишеш на ЛС за детския клуб ? Аз ще се помешам вече  #Crazy Тъкмо го измислих, да събера всички в едно заведение-сладкарница, има пясъчник с пързалка и малко тревичка........и гледам прогнозата 4 дни дъжд  Shocked ooooh!
Не зная какво да правя вече  Crossing Arms

Дони Много са ти красиви децата  Flutter Два пъти си улучила 6-цата, късметлийка  Mr. Green Това ти е бонус, че не е момиче второто  Wink

Шада мерси, че питаш Hug Минаха и пъпчиците, но още стои грапаво.Не разбрах от какво е, но ще забавя ягодите.Радвам се, че се оправяте. Гадни антибиотиците, ама за 2 дни си на крак  Rolling Eyes

Душичка Честити ходещи крачета  smile3539 Дано лошото е минало и  нещо много хубаво е пред вас  Hug

nip1977 горе в началото на страницата до бутоните Начало, Търсене , Профил....има бутонче за минаване на кирилица  Wink

# 265
  • София
Дишичка  Hug

# 266
 Cry Мати е с 39,1 температура  Confused предполагаме че е от зъбите,щото много го болят и нищо не яде, дадох му панадол и доколкото успяхме хексалгин 3 капки (той ги повърна де) след малко сме при педи да видим дали пък не е някакъв вирус знам ли .....толкова беше безжизнен преди малко  Cry сега заспа може панадола да го е успокоил а така жално плачеше  Sad
огромно благодарско на този който пусна линка за високата температура   bouquet

# 267
Баси и вирусите и чудото  #Cussing out
Мая  Hug

# 268
и сами е с много висока температура и не искаше да яде.даже и мляко не искаше.аз и аз си мислех че са зъбите,но днеска в спешния ми обявиха гнойна ангина Cry

# 269
  • София
Тъкмо щях да кажа, че ако не яде детето, най -вероятно го боли гърлото  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт