Бъдещи майчета Август 2009 - тема № 42

• 20 706
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Майкооо, тези снимки на първа страница са като от филм на ужасите. Показах ги на мъжо, че все се оплаква колко пари давал за олио против стрии. Да има предвид от какво се пазим... На мен засега са ми се появили само от вътрешната страна на дясното бедро (преди не се мажех изобщо по краката и там ми е грешката) и ми действат наистина депресивно, но пък не може без спомен да остана... Само се надявам да не съм цялата в спомени...  Wink

За целулита и на мен ми се появи като брич отстрани на дупето и от вътрешната страна на бедрата (то сигурно и стриите от това). Като лавина се струпаха сума ти странични ефекти, откакто влязох в 8-ия месец. Козметичните дефекти явно сега ще се появяват, но пък стриите определено повече ме притесняват, отколкото целулита...  Thinking Него ще го оправим с тичане покрай дечицата.

Янче, Честито, живо, здраво и много усмихнато детенце да ви е!  newsm51

Нев, нещо да не си се нацупила, че не искаш да ни пишеш вече?  Hug

# 121
Мдам, предния път качих последните 2м около 10-15кг, тогава се и нацепих, естествено. Не съм се мазала с нищо, но не мисля, че и да бях щеше да помогне, при такова драстично напълняване (и то при положение, че цял живот съм била клечка, та нямаше как). Сега се надявам да не напълнея пак така и се старая да не ям много уж. Така, че сега е момента да се пазите най-вече от пълнеене и стрии. Не го мислете целулита, той се оправя, ама стриите....те само поизбледняват (а каква хубава кожа имах преди....).

За гърдите, мисля, че проблем ще имат момичетата, които са били с по-голям бюст. Аз винаги съм се чудела дали може просто да се поизреже кожа и да се повдигнат, без имплантанти, сигурно може, що да не може  Thinking Аааа и да ви питам, как си търкате гърдите с кърпа, не ви ли дразни, аз само да ги докосна и подскачам (предния път си мислех, че няма да мога да кърмя, щото са мн чувствителни, но като родих нямах проблеми).

# 122
Данче,контракциите са като менструалните болки само, където колкото по-начесто стават,толкова са по болезнени,но не е болка за умиране Peace Hug
Янче,а честита ти племенница,жива,здрава и много щастлива Hug
Невче,защо вече не пишеш,да не си сърдита на някой?
Петенце,ще се постараем с Данчето да се видиме преди да сме родили,ако ли пък не първо на теб ще кажа Hug

# 123
Все едно за моите гърди говориш - даже ми се вгажда при допир (а друго гадене не съм имала досега)

Може малко идиотски да звучи, ама вървим напред 2 седмици, моята лекарка вече ми намеква за секцио, а аз не искам и съм решила вляза ли в 9-ия да започвам здраво разходки нагоре-надолу и прахосмукачката вкъщи, пък дано тръгне по раничко и да се родим нормално... Това го споделям понеже се надявам на мнения от ваша страна - не се обиждам на критика, просто би ми било полезно, ако мамите с опит и без опит кажете какво мислите...  Peace

А някой нещо да знае за процедурите по премахване на стрии с лазер? Ефект има ли?

# 124
Янче, честита племенница   bouquet , да радва и кака ти и леля си!

# 125
Някой питаше от кога почват записите на бебето,на мен вчера ми беше първият такъв запис,а и от вчера вече съм в болнични.
Вече съм на консултация всяка седмица,така до 21.07 когато ще е големият ден. Crazy
Акушерката ме инструктира да приготвям зърната за кърмене и да ги мажа с Гермастан.
Невче Hug Hug Hug
Лека вечер. Hug

# 126
Цитат на: yana-sladurana link=topic=406504.msg11612606#mhttp://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=hotmailsg11612606 date=1245347199
...Момичета, бързам бързам да ви кажа, че станах леляяяяяяяяяяяяяяяяя... 

ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕННИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!

newsm51 newsm51 newsm51

# 127
Цитат на: yana-sladurana link=topic=406504.msg11612606#mhttp://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=hotmailsg11612606 date=1245347199
...Момичета, бързам бързам да ви кажа, че станах леляяяяяяяяяяяяяяяяя...

ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕННИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!

newsm51 newsm51 newsm51

newsm51

Момичета, на мен на гърдите ми нищо им няма, никакво потъмняване, никаква коластра. Вече започвам да се притеснявам дали всичко е наред. Корема ми е мъничък, слава богу не съм забелязала стрии или целулит по дупето.

Захира, на мен също много ми харесва легълцето на Дибо. И аз имам от Дибо, модел Съни. Вече е сглобено и изглежда супер. Днеска купих Персил Сенситив, мисля с такъв да пера и се надявам да е добър.

Славена, пожелавам ти бързо да спадне крачето  Hug

Тонове на мен ще ми мерят за първи път в 36 г.с., така каза доктора.

Данче, честит ти голям голям мъж. Айде да поведеш хорото с леко раждане   bouquet

# 128
  • Sofia
Янче, Честита племенница! Здраве и късмет й желая и много радост да ви носи!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Момичета мерси много за милите пожелания! Много съм щастлива, сестра ми направо е имала раждане по еталон - мечта (а е на 34 г с първо детенце) !  Hug Grinning

Цветито: ами тя роди в Люксембург, та не мога да ти кажа за упойките. За ТК и аз съм чувала от тук във форума, че не слагали много епидурални, но доки ме увери, че това не е така... Освен това май там слагали повече спинални, подчертавам за нормално раждане, което ме очуди, но според него ефектът е един и същ! Ще видим  Peace то цяла тема бях публикувала по случая Simple Smile

Лека нощ (ако мога да спя Simple Smile )   bouquet

# 130
Не желая да съм поредната наспамила темичката с неграмотните си коментари та за това мисля да си пасувам вече Simple Smile Всичко хубаво от мен

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 07:09 от Nevnev

# 131
Добро утро на всички маминки!
Янче, Честита племенница! Здраве, късмет и щастливо детство и пожелавам, а и много радост да ви носи!!!  bouquet
Невче, защо така? Тук всички толкова се притесняваме за теб. Пиши от време на време да знаем как си. Hug

# 132
eee Невче, недей така за се обиждаш, ние така се притеснявахме и чакахме вести от теб  Hug
Има истерии на моменти, но не трябва да се приемат насериозно

# 133
добро утро и от мен! весели усмихнат ден на всички!
 Нев,   bouquet я пък ти - неграмотни мнения  hahaha , че нали за това сме тук? Ако всички бяхме АГ спец, нямаше да сме в този форум!

# 134
Добро утро!
Да ви кажа крачето е по-добре.Вече си личи, че имам кокалче.Simple Smile
Tsvetito, ми не ме боли крачето.То ако е навехнато нещо боли.И аз много се учудих защо пък едното краче да ми се подуе само.Веднага си помислих за албумин в урината и такива глупости.На мен черните мисли бързо ми идват... ooooh!
Baqneto, аз предния път на 17 август ходих на гости в лелини с еднин раздрънкан автобус по един смотан път и вечерта ме хванаха болките.И на 18 август сутринта родих ( точно на термина).Така че може и да стане с разходки да родиш.Ама само да няма противопоказания за нормално раждане като например едър плод и тесен таз.То има време още.Не го мисли от сега.Ще видиш, че всичко ще се нареди. Hug
Танито81, я сподели за записа на тоновете.Как го правят?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт