Отговори
# 195
  • Велико Търново

. В тази връзка да попитам, вие започнахте ли да се обезкосмявате отново "там долу" и как, щото мен още ме е страх да се почна със самобръсначката,

Аз не съм спирала EmbarassedНа третия ден в болницата се избръснах.

# 196
  • Пловдив
Здравейте!
И ние имаме подобна програма само че вместо в 8, започваме в 6 и до къпането, че и след него по време на масажа е рев, само дето не знам дали са колики, нито се опъва, нито се свива, само мрънка-мрънка и отвреме навреме реве. После слава богу, заспива към 9.30 и така до към 2-3. После пак спи до към 5.30-6.00 и след това няма спане до обяд.
Не знам дали са колики това, ама Мимито плаче най-много по-време на ядене, почва да яде стига до средата на шишето и после рев-рев и пръцкане (понякога и наакване). Май тогава са нашите колики. Като я изправя за 5 минути да си пореве, после млъква и продължава яденето без да реве.
За успокояването - ние се успокояваме с радиото. Даже през деня така спи, а съм го спрява, а се е събудила. Така на радио спи по 2-3 часа, иначе по 20 минути. В момента пак е в леглото по корем и с пуснато радио да бучи. Ето я:

Аз вече се бръсна отдолу, още като се прибрах от болницата. Няма проблеми.
Дидочка честит ви 2 месец   party023

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 14:34 от Elitta

# 197
Аз имам доста "красива" ЕПЗ и затова ме е страх. Иначе си ходех на кола-маска до последно и затова до скоро не ми се налагаше да се справям с този проблем.

# 198
И аз да се запиша ппо темата за секса--почнахме преди 1 седмица и имахме чувството с мъжо,че ни е за първи път.И оттам насетне е супер. newsm10 А за килцата станах си същата хърба-46кг.,ама едни цицки само ми останаха.Апък за отдолу и аз не съм спирала да се бръсна,само малко първия път ме беше страх ама.....!Да похваля мойта бебка,че се успокой-ми то било урочасано горкото.Като й прибаяха спа 4 часа без да мръдне.И аз не вярвах на такива истории ама на.И за друг път ще знам слепят ли й се миглите туй е.И баткото беше така ама бях забравила.Що викате,че вали при вас тука към Бургас времето е една жега-засега поне.  Nature SunnyЕ аз ще ставам,че е време за една порция шише. Misc Baby Bottle

# 199
  • София/Варна
Мерси!   bouquet
Аз се чудех  дали ако го поставя вертикално нама да му натоваря гръбначето,  но сега ще пробвам. Моя слинг е с халки.
При слинг с халки ще се натовари, с шала правя по-пристегната люлка и така придържам малката плътно към мен, без да се натоварва гръбчето.

# 200
  • София
Честит ви празник на Маги на Дидочка!  bouquet
Този  шезлонг ,вълшебен бе, колко ли струва това чудо newsm78?
Днес и ние сме  мрънкалници, не е гладен, няма  колики иди  разбери, биберони  изпускаме, сигурно иска  внимание или  разходчица.
Охо,  нещо  изгря  слънце, я да  хващаме навън, да не  го  изпуснем  и без това  в хладилника е минал ураган Tired има нужда  от презареждане. Whistling
Галя,  я  слагай Теди  в  количката  и го  раздрускай на разходка, та  да  спинка и  хайде на  двора. Mr. Green
Ехо и аз качих  снимка на моя бебок, ще се  замоля да ме  включите в колажа Blush.

# 201
Здравейте,влизам на бързо,че моята кукла се събужда и е гладна  Simple Smile Вчера ходих в нашите аптеки да търся въпросната ваксина ПЕНТАКСИМ и на едно място ми казаха,че е изтеглена от продажба от Хеи-то  Shocked Вие знаете ли нещо по въпроса?За тези,които са слагали вече ваксината втория месец купувахте ли тази или сложихте по ЗК? Rolling Eyes

# 202
Здравейте и от нас. Честит празник на Маги. Да расте усмихната, щастлива и послушна.   bouquet
За кекса - ние отдавна открихме сезона.  luvbedВ началото с лека болка,а сега като преди.
 Режима на бебка вече е приличен - 7 хранения на ден. Първото в 6-6.30,а последното в 12-12.30. Но имаме проблем със мястото за спане. Не уважава нищо друго освен количката. Crazy
В събота водихме бебка на кръчма и май много и хареса.  Laughing
И накрая за кърмата - при мен сладоледа върши чудеса и кекса също.

# 203
Здравейте и от мен:)
Ние тия няколко дни сме кисели-първо имахме запек- пъшкане,охкане,рев и нищо в памперса Sad..Викам си -Край,запекох го тва дете,какво ще правя сега newsm78...После се сетих за ефекта на термометъра..и пробвах-не ,че знаех как,ама с масажче на коремчето и термометър в дупето и малкия така мощно маркира баща си,че ни чак на нас ни олекна Mr. Green Simple Smile Това упражнение се повтори още няколко пъти, даже татко му се притесни да не го направим мързелив в изакването и  да се иска вече само така да се изхожда..ама го успокоих,че няма как да стане това Simple Smile Днес ,за мое най-голямо щастие самичък си напълни два памперса и поне от запека се отървахме..за сега.
Запекът го отстранихме,но остана другия проблем- милия се гърчи,присвива се ,плаче..давам капки против колики, пускам му сешоар, нося го на ръце, пея му, галя го, топля коремчето-няма минаване тоя рев..а не е гладен,  вода не иска...гащите са чисти..реве и не спира... Cry И това упражнение се повтаря няколко дни подред през деня,а вечер (пу-пу) е толкова спокоен, даже вече си направи по-дълга почивката между нощните хранения Simple Smile Само като сме в парка спи малко повече, но днес не сме излизали и ме побърка..сега е заспал за 10 минути и ето,пак е буден и се мръщи... ooooh!
Ние утре ставаме на месец и по този повед се чудех какво да му подаря за първата месечинка и се сетих-има си нова въртележка- та с подарък сме уредени,само дано има слънчице ,за да го изведа на разходка, че ако втори ден остане  затворен не ми се мисли как ще  го изкараме...

# 204
  • София
Честити два месеца на Маги!!   party023
Този шезлонг не знаех, че се намира и тук, иначе имам спомени от една серия на "Сексът и градът", че свърши добра работа  Laughing Наистина, колко струва това чудо?
Днес сложих малкия за пръв път в столчето за кола и той го одобри - веднага се одрема. Преди това уж поспа, но се събуди  и взе да проплаква и да гледа жално, та се поносихме, и тогава реших да го тронясам в кошчето. Само че нали не може по много да седят там, та като се поунесе, го извадих и преместих.
Много ми е сладък като спинка, ама напоследък е минал на някакъв режим с 5-кратно хранене за денонощие. Като прибавим и нежеланието му да изсуква докрай (май че го помързява, знам ли), остава ми да се надявам да се храни достатъчно...

# 205
И аз да се отчета днес за бебка. Ние също сме с колики, но ги караме лекичко, само се свива милата и почервенява цялата, а аз масажирам коремчето и давам капки и чайче, та при нас положението е добро. За съня, нощно време се будим към 3-4 и после към 7-8. Общо взето нямам оплаквания, успявам да се наспивам, а и през деня си открдвам по една дрямка с нея  Mr. Green Милата обожава количката и разходките навън, като е в нея не и мърдат 4-5 часа сън  Heart Eyesи по случая, хайде другата седмица ние Сифиянки да се вземем сериозно в ръце и да се видим в някое паркче или пък зоологическата градина, или някъде, където решите. Дечурлигата ще почнат да говорят докато се наканим  Crazy

# 206
 Wink здравейте мацки.Ние бяхме малко в болница след като в четвъртък вечер получихме алергичен шок ,който маи е от Аугментина който аза пиех и кърмех по нареждана на джипито.Ама малкия си го отнесе ,и сега сме на АМ с малко кърма защото се изцеждах само докато бяхме в болницата за да може да се изчисти организма .Малкия беше на трикратен урбазон и вливания . Всичко мина вече .После ще ви чета че бая сте изписали.Хайде стискаите ни палци дано да можем пак да се кърмим  че Фриското е гадно нещо. Praynig.

# 207
  • Велико Търново
Нашият шезлонг съм го купувала за около120лв.

# 208
  • София
За срещата аз веднага гласувам за Борисовата, че и без друго там се разхождаме  Embarassed
Одеве за първи път ползвахме лъжичка, дадох му Вигантола с малко мляко. Може да пробвам и капките за колики така да давам, да ограничим бибероните...
Генобори,, съжалявам за неприятностите ви!

# 209
Здравейте!
И ние имаме подобна програма само че вместо в 8, започваме в 6 и до къпането, че и след него по време на масажа е рев, само дето не знам дали са колики, нито се опъва, нито се свива, само мрънка-мрънка и отвреме навреме реве. После слава богу, заспива към 9.30 и така до към 2-3. После пак спи до към 5.30-6.00 и след това няма спане до обяд.

При нас е точно като при вас с мрънкането и яденето. Успокояването го правим всеки път по различен начин. Няма точна схема. Ако веднъж е били залъгалка, друг път е гушкане, друг - друскане и т.н. Обича да ни поставя пред предизвикателство (какво ще подейства този път  Twisted Evil)

Честити два месеца на Маги!!!    cook

Общи условия

Активация на акаунт