. В тази връзка да попитам, вие започнахте ли да се обезкосмявате отново "там долу" и как, щото мен още ме е страх да се почна със самобръсначката,
Аз не съм спирала

А за килцата станах си същата хърба-46кг.,ама едни цицки само ми останаха.Апък за отдолу и аз не съм спирала да се бръсна,само малко първия път ме беше страх ама.....!Да похваля мойта бебка,че се успокой-ми то било урочасано горкото.Като й прибаяха спа 4 часа без да мръдне.И аз не вярвах на такива истории ама на.И за друг път ще знам слепят ли й се миглите туй е.И баткото беше така ама бях забравила.Що викате,че вали при вас тука към Бургас времето е една жега-засега поне.
Е аз ще ставам,че е време за една порция шише.

?
има нужда от презареждане. 
.
Вчера ходих в нашите аптеки да търся въпросната ваксина ПЕНТАКСИМ и на едно място ми казаха,че е изтеглена от продажба от Хеи-то 
В началото с лека болка,а сега като преди.
..Викам си -Край,запекох го тва дете,какво ще правя сега
...После се сетих за ефекта на термометъра..и пробвах-не ,че знаех как,ама с масажче на коремчето и термометър в дупето и малкия така мощно маркира баща си,че ни чак на нас ни олекна
Това упражнение се повтори още няколко пъти, даже татко му се притесни да не го направим мързелив в изакването и да се иска вече само така да се изхожда..ама го успокоих,че няма как да стане това
Днес ,за мое най-голямо щастие самичък си напълни два памперса и поне от запека се отървахме..за сега.
И това упражнение се повтаря няколко дни подред през деня,а вечер (пу-пу) е толкова спокоен, даже вече си направи по-дълга почивката между нощните хранения
Само като сме в парка спи малко повече, но днес не сме излизали и ме побърка..сега е заспал за 10 минути и ето,пак е буден и се мръщи... 

и по случая, хайде другата седмица ние Сифиянки да се вземем сериозно в ръце и да се видим в някое паркче или пък зоологическата градина, или някъде, където решите. Дечурлигата ще почнат да говорят докато се наканим
здравейте мацки.Ние бяхме малко в болница след като в четвъртък вечер получихме алергичен шок ,който маи е от Аугментина който аза пиех и кърмех по нареждана на джипито.Ама малкия си го отнесе ,и сега сме на АМ с малко кърма защото се изцеждах само докато бяхме в болницата за да може да се изчисти организма .Малкия беше на трикратен урбазон и вливания . Всичко мина вече .После ще ви чета че бая сте изписали.Хайде стискаите ни палци дано да можем пак да се кърмим че Фриското е гадно нещо.
.
Препоръчани теми