Отговори
# 180
  • София/Варна
Ние отиваме на разходка в Южния парк,лек ден на всички и много гуш от нас  baby_neutral
Дано не сте тръгнали, че както се свъси небето...

# 181
Хихи,не успяхме да се намокрим,нали съм станала една тутка.....но така ми се искаше да излезна......макар и самичка

# 182
Значи и нас след няколко часа ще ни застигне вашето време. Лоша работа. Дават го цялата седмица някакви бури  Confused
Ще се възползвам поне от предиобяда да излезем, докато е още слънчево.

# 183
  • гр.Стара Загора
Добро утро!!!
Вчера през деня Евелин беше много послушна раздаваше усмивки на всички  newsm03,но преди банята си порева малко и след това като си изпи млякото заспа.Събуди се в 04.00ч нахраних я и до 05.30ч като му дръпна един рев  newsm45 няма успокойване памперс сменяхме ,капки за колики давах,чайче пи,на ръце ставах да я нося из цялата къща,гушках я ЦЪК с 300 зора заспа и се събуди в 08.00 отново да яде и пак беше неспокойна докато заспи  #Crazy #Crazy #CrazyСега уж заспа и аз ще се приготвям за разходка а нея няма да я разбутвам сега ще изчакам докато стане време за срещата с deliana и Митко.
Тук все още е слънчево и топло вероятно ще ни застигне дъжда следобед.
Хубав ден ви желая!

# 184
Добро утро и от мен. Малката от няколко дни основно спи и почвам да се притеснявам. Който питам всички ми казват да се радвам, да ама като преди само бодуваше сега ми е притеснено да не е болна нещо.  В сряда сме на консултация и ще питам за всичко .
Днес май ще се разминем с разходките , времето е просто ужасно. 

# 185
  • София
Добро утро и от мен. Така е, който си легне в 5.30 сутринта, когато вие ставате  Embarassed
Минолтичка, съташно ми хареса да си започна деня с готини вицове  Mr. Green Ето ви един от мен:
Директор, пред пенсия, обяснява на наместника си:

- И, накрая, ако искаш да чукаш секретарката, извикай я и й кажи: "Искам да изпратя телеграма".
Новият директор така и направил. Извикал секретарката:
- Искам да изпратя телеграма!
- Знаете ли, шефе, в момента сме в месечен отчет, така че мога да изпратя телеграмата или устно, или със задна дата.

Абе не ме бива да разказвам вицове, ама хич, но ако някоя от вас може..

# 186
Това като продължение на вчерашната тема за секса ли е  lalalala

# 187
  • София
Минолтичка, прекрасни вицове, чудно начало на деня, наистина.

Аз отивам да се опитам да купя някой дрешка, с която да облека гигантската си снага, с още по -гигантски бомби. Нищо никъде не ми става, една приятелка обеща да ме води на палатки днеска, стискайте палци да има моя номер палатки Simple Smile

Само да споделя нашето "копче против рев" - Абсорбатора в кухнята. Само го пускам и настанявам едно столче отдолу и малката млъква  (но поне не се дере). Само ако е гладна не действа, така разграничаваме глад от колики например. За разлика от сешоара, който иска пускане и местене и държане, абсорбера винаги е на линия. Той е нашето крайно средство и единственото безотказно.

Моя слинг е със халки и аз също нещо не се оправям с освобождаването на ръцете.

# 188
  • Sofia
Добър ден от нас. Ядохме в 6 ч. и после дружно се мъчихме да спим до 10 ч. В резултат на това едва сега закусвам. Обаче моят мъник се осра най-накрая Joy Чудих се как да го избърша докато горкия неудържимо хълцаше. Не можах и да го измия  Thinking
Което ме навежда на въпроса, който все забравям да ви питам - спокойно ли спят бебетата ви през нощта. Моят пъшка и пуфка по цяла нощ. Поне така казва таткото. ЗАщото вечер като заспим бебо е спокоен, аз не се будя вече по цяла нощ, а сутрин отново спи като бебенце. Мъжът ми обаче казва, че пак цяла нощ бебо се е въртял и пъшкал. ЧУдя се нещо неспокоен ли е или е нормално? newsm78

Да се похаля, че вчера изкарахме само на кърма. Макар че всъщност успяхме само защото бебо направи 5 хранения вместо 6. Понеже спа цял ден.  Slavaa и ние имаме дни в които само спим, основно през седмицата. СЪщо започвам да се притеснявам. После идват 1-2 на активно будуване и неспокойствие, в които аз отново се притеснявам    ooooh! Явно няма угодия... Laughing

Аз пак ще питам - кога успявате секс да правите. Аз просто нямам сили вечер като легна в 12 ч. след последното цедене. И да имам желание не виждам кога ще стане просто  newsm78

# 189
Чета ви аз отвреме навреме споменавате сешоари , копченца вълшебни, радиота.. и какви ли не още магиики. Реших и аз да споделя моята.
Подариха ми вибриращ шезлонг на Нова година - за бебо де. Гледах го, гледах го, абе викам защо пък ще трябва да го свиквам на тази  "друсканица", че после през носа да ми излезе.  Хубаво ама бебо се появи и се оказа доста по неспокоен от бати. Като сложа Боболечето вътре онемява  и спинка като къпан. Не действа само в най-тежките моменти, тогава младежа иска само на ръце  Sad  Но като го гледам същата работа би могъл да свърши и някой уред за мазаж, ако имате такива. Шезлонга издава лек жужнещ звук и  леличко вибрира. Та това е моята магиика Simple Smile)

Честно казано преди не бих инвестирала  в такава покупка, но сега като го имаме,  цялото семейство е много щастливо

# 190
Здравейте сладурките, как ме подлъга това време та не излязохме на разходка.
Ама сега ще нахраня Ксандър и тръгваме. Нито е жега нито вали , супер. Даже  до Пикадили ще бръмна после с колата, че си изядох динята Joy Ей от тая диня наистина ми се оправи кърмата. newsm10

Аз направо дисертация за борбата с коликите ще пиша вече.
Сутрин сме на инфакол , обаче много обезводнява защото действа изакващо. Както каза Кай Рен хлътна му главичката на малчо.После като ми дадоха Gripe watter почнах това да му давам - тя действа безотказно и бързо облекчава но е с кратко действие . Съдържа содичка срещу киселини и масло от анасоново семе.
Редувам ги и когато леко помрънква и вместо вода си пие чайчето на ХИП поне на Ксандър му действа добре и си го обича много.
Откакто действаме така не е обезводнен и доло горе ги поспираме коликите. Обаче като го подхванат си е на ръце но не го оставям да плаче , носим се пием чайче, преди или след или повреме на хранене едно от двете лекарства и така...Дано скоро да преминат че няма спокойствие .Радвам се че успявам да ги овладея до дразнене вместо болка с рев.
Хубав ден ви желая. Аз отношение по темата за кекса няма да взимам . При нас това ще е мираж до средата на август поне . Дано успея да утрепа някое кило до тогава че не приличам на нищо.Едни телеса едно чудоооо ... къф кекс  Sick
Горкия ми мъж  hahaha

Ей ги мойте чавенца  Heart Eyes

Присъединявам се към мнението за вибриращото столче. И ние нащо много го ползваме. Спи като къпан в него.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387575&pid=12825465

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 13:17 от Felina

# 191
  • Варна
Момичета, да Ви почерпя виртуално с тортичка, че днес Маги става на два месеца!

Маги почти няма колики вече и съм много доволна, а и започва да яде през 4 часа.
Фелина, аз излизах преди час, голяма жега е навън даже. В морската сигурно ще бъде по -прохладно.
 За секса-първия път адски ме боля и нищо не се получи Embarassed Вчера пробвахме пак-пак ме наболяваше. Нядявам се вече следващия път да се получи добре  Blush
За килцата имам доста да свалям и съм на диета, но бавно става. Поне се надявам за другото лято да съм слабичка за плажа. То се е видяло, че това лято едва ли ще се пресрамя да се покажа по бански.

# 192
Дидо4ка кажи каква ти е диетата. гледам 6 килца си отметнала вече. Hug Hug HugБраво на теб.
Пиши на лични че съм като сплута круша Sick Sick Sick

ЧЕСТИТ ВИ МИНИ РОЖДЕН ДЕН  Hug

# 193
Привет девойки!
Да се изкажа за ревовете и аз - от 10 дни нашият човек си има програма - в 8-8.30 вечер започва да реве и така до към 11.30-12 часа. Успокоение няма - храна, вода, чай, сешоари, колички и т.н. - цъ! Слава Богу, след това спира и аз успявам да спя цееели 2 часа и половина до към 3, когато е следващото хранене.
За кекса - и аз не мога да се престраша още, да не говорим, че тия лохии май нямат намерение да спират. В тази връзка да попитам, вие започнахте ли да се обезкосмявате отново "там долу" и как, щото мен още ме е страх да се почна със самобръсначката, а за кола-маска въобще не мога да помисля на този етап.  Mr. Green

Аз отивам да се опитам да купя някой дрешка, с която да облека гигантската си снага, с още по -гигантски бомби.
От кръста надолу съм добре - вече си влизам в старите дрехи, ноооо нагоре - с такъв балкон съм се уредила, че нищо не ми става. Сега като го няма големия корем, акцентът в моята фигура е само един. Вече изпадам в депресия и като ходя по магазините - всички дрехи (които не са като чували) за ми тесни в бюста, като млеконадойна крава съм (само дето нямам кърма) Sad Ще се гръмна вече #2gunfire

# 194

Ползвам ето тази позиция, понякога леко я видоизменям - тъй като бюста ми е много голям, слагам малката вертикално, с главичка между гърдите, с лице към мен. Крачетата са свити в утробна позиция.

Мерси!   bouquet
Аз се чудех  дали ако го поставя вертикално нама да му натоваря гръбначето,  но сега ще пробвам. Моя слинг е с халки.

Общи условия

Активация на акаунт