Да Оличка, напрво ще ми изяде и ушите накрая
Слава Богу спи от около час вече значи все съм успяла да го понахраня малко

Слава Богу спи от около час вече значи все съм успяла да го понахраня малко
идея си нямам, а детето се къса от рев и ми иде и аз да ревна с него
Давам чая от копър, ама той не го харесва хич и едва гълта наполовина 2 супер микроскопични лъжички от него.
Държа се супер геройски на ваксинацията. Иначе от вчера има мн силни колики и супер мн ме стресна като ревне и аз не знам какво да правя, пусках и сешоар и искам да благодаря на този дето го е открил, кротваше 
Не искала въобще да хапне от шишето и в момента, в който я сложих на гърдата и засука и се успокои. Не иска и залъгалки. Да препоръчате някоя марка биберони. Ние сме с Авентски за 1м.
, а е толкова мъничък още). Аз на ляво мога да го слагам само, че дясното раменце е с пукната ключица при раждането и ми казаха да не лежи на дясната страна и да не си вдига дясната ръка, така че кокато е ред на дясно да се спи сме по гръб и главата само надясно обърната (друг е въпросът че и когато сме за ляво пак сме така по гръб и главата само на ляво обърната, ама той сам си се извърта по гръб вече)
Ми да ти кажа честно и аз се замислям за слинг-а че на бебчо много му харесва да сме гушнати един до друг
ще си взема един само препоръчай марка и на следващото ми ходене до пигис ще си купя 
Пипам и аз фонтанелата (помня, че го беше споменавала), засега не съм забелязала някакви ръбове, ама и аз толкова разбирам от фонтанели
По повод водата - как преценяваш кога детето е жадно в жегата, за да му предложиш? А по колко? А не обърква ли това храненето?
Дано не си поиска и издържи до сутринта
, а обеща да не прекалява с водата, защото е още студена. Диана беше доволна под чадъра, в столчето за кола, по едно време й пуснах и сенника.
, едва намерихме по-тихо и не толкова населено място, ми то толкова много хора имаше, че по едно време мислех да се връщаме и плуват в студената вода

И моят е по-нервен тия дни, вчера беше ужас, но ето какво винаги ми върши работа:
) И го държа през кръста и коремчето (така се и топли и помага и при колики) и с главичка м/ду гърдите ми и така даже имам свободна ръка да пиша във форума
Ако и това не помогне, тайното оръжие е на рамото. Там винаги се успокоява, но при тати примерно не става, ясно има точно определен начин, който просто налучквам някак
Ако започне да ме "кълве" по някое време значи е гладен, ако ли пък не след като ме пооповръща малко задрямва. Държала съм го по над 40мин така докато заспи достатъчно дълбоко, та да го оставя. Ако е заспал твърде скоро се разбужда като го свалям и ми се иска да се
И през цялото това време му говоря, най-често му разказвам за разни наши случки с тати и приятели или какво ще правя, или какво как ще готвя и как се чисти 
Но след като баткото вчера ни сервира изчезване, та няма да описвам как съм бягала в морската с количката от там през подлези и улици за да го търся
и на фона на преумората от последните дни покрай безсънието с бебчо, реших, че днес задължително трябва да е по добър и весел ден. Ето и бебо и баткото и таткото още сладко спинкат. Аз си пия кафенцето след 5 часа и половина сън
, чета разни смешки в нета, та ще ви копна нещо весело и дано създам ведро настроение и у вас
)
)) Препоръчани теми