Отговори
# 225
Единственят ни зор е с изхождането. Все му се случва да е по време на ядене и са едни напъни нечовешки, едно ръмжене, въртене и много често от напъването връща и манджа.

И Елица е така - затова и викам галено Мецанка Wink. Това е и причината да се храним по половин час и нагоре.

И ние сме така... Радвам се да прочета, че е нормално Simple Smile Че какво ли не си помислих вече ...  ooooh!

# 226
Ние още преди месец взехме за Максим ето този шезлонг:
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-556_560-products_id-10134.html .

Има 3 степени на вибрация и 3 позиции за гръбчето, пее, свири ... изобщо - страшно полезна вещ!!! И не на последно място е много красив на външен вид + цветово. Wink
Макс много си го харесва и когато съм в друга стая, пера, гладя - винаги го слагам с-у мен да ме гледа и той е ужасно доволен. Спи си вътре също ....  Peace
Ето и снимчици:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380005&pid=12757870

# 227
  • София/Варна
лято!, не се притеснявай да будиш мъника, дори и заспал ще може да се справи със сукането. Толкова малък брой кърмения крие риск от недохранване, защото би трябвало да изсуква минимум 150мл на всяко хранене. А вие бяхте ли на консултация вече? Колко е наддал малкия Иван?

генобори, все още ли пиеш антибиотика, който е предизвикал алергия?

# 228
  • София
Ами за 8 дни е наддал 250 гр, според кантара в поликлиниката; похвалиха ни. Тук като се мерим с / без него, уж пак е наддал. Ама той си мени режима напоследък, та ще видим как ще се отрази.
А снощи се опитах да го събудя, като му бутах биберона с капките - той стиска желязно насън  Crazy, не успях.

# 229
Ей момичета, как ме подсетихте за шезлонга.
Ми аз, още по време на бременността, като се бях разпазарувала из Продавалника, купих прекрасно вибриращо и пеещо столче (само за 50тина кинта, с доставката - какво му плащаш Laughing) и сега стои сгънато до леглото на бебка. Ето го, много е сладко:

Бях го забравила, пък и тя Рада, за сега ми е кротка, няма нужда от специални техники за успокояване (ох, дано и за напред да е така Praynig) Обаче за неин кеф още утре ще го извадя.

ПП. Сега ви прочетох. Фен съм за софийска среща другия понеделник. Също и с това да е в 9-9.30ч. Но ме вълнува къде, защото не се знае колко ще съм мобилна. В Южния и Зоопарка ми е по-близо, но ако Борис ме кара мога и в Борисовата (моя любима дестинация в детството, когато бях у центъро Mr. Green)

# 230
Айла, може ли да провериш (или да ми изпратиш онзи сайт) дали мога да се лекувам с Полижинакс.
Имам някакво течение и моята лекарка ми го предписа днес. Тя знае, че кърмя а и е добър специалис и аз напълно и се доверих.
Сега обаче чета в листовката: Не употребявайте този продукт докато сте бременна или кърмите  newsm78
Незнам какво да правя, по принцип си спазвам винаги назначеното лечение и и имам доверие, но сега нещо ме е шубе.
Много ти благодаря предварително!!!  Hug

# 231
.

ПП. Сега ви прочетох. Фен съм за софийска среща другия понеделник. Също и с това да е в 9-9.30ч. Но ме вълнува къде, защото не се знае колко ще съм мобилна. В Южния и Зоопарка ми е по-близо, но ако Борис ме кара мога и в Борисовата (моя любима дестинация в детството, когато бях у центъро Mr. Green)

9-9:30? Мъка, мъка е за нас тоя ранен час...
Мястото все е угодно, претенции никакви.

# 232
Къде сте, сладури? При мен току що мина процедурата рев, ядене, рев, повръщане, рев, ядене, рев, гооолямо повръщане, гооолямо акане с повръщане, рев. Всъщност последна точка все още е в процес. А да е пълно задоволството ми гърдите ми текат ли, текат и ме викат да ги цедя. Мда, очаква ме пак ден, пълен с емоции.
Лек и ползотворен ден, Майчета!

# 233
Добро утро Лианка, момичета.
Хайде на кафетооо.

Хей Лианка, ама и ти си имаш занимания - не е шега работа.  Laughing Много хубаво, че имаш кърма... обратното да ти кажа, май е много по-лошо.
Е, и аз минах преди малко през подобни процедури, но без повръщането, защото Рада не е фен на хммм... Ричард Драйфус.Mr. Green
Нашите занимания бяха: Рада пръц, ак. Мама - скок, смяна памперс, кърмене. Рада - оригване и гламеене в леглото... сега съм в очакване на второто кърмене, защото нашата хубостница така си яде... на често - един път суче и се изморява, почива си и иска пак...и така до три пъти, но имах случай и с 5 поредни слагания на гърдите. #Crazy
Както и да е... сладурана мамина. Нещо си променя режима, храни се вече в други часове, но и ние и променихме времето за къпане - от 22ч. на 20ч., та сигурно за това...

За срещата, може и следобяд да я направим. Само кажете.
 Hug Hug Hug

# 234
  • София/Варна
За срещата, може и следобяд да я направим. Само кажете.
 Hug Hug Hug
За следобед мен не ме бройте, освен ако не решите да се разправяте с недоспал, кисел пубер на две години и половина.

# 235
  • Стара Загора
Добро утро и от нас с Митко  Heart Eyes днес сме на консултация да видим как натдаваме(междинна) и в началото на месеца ще ни слагат ПЕНТАКСИМА....иначе сме добре гледкаме се ,имаме колики от време на време но ги овладяваме с Чайчето на ХИП и капки,ходим най-редовно на разхоки с Еви и мама Роси даже днес ако не ни завали пак ще се видим след консултациите(и те са при Доки)....Днес съм си заплюла една поли4ка и ще ходя да си я взема,че вчера казаха че днес ще получат нови разцветки и номера....Ние трябва да папкаме а той си спи сладко-сладко .Хайде целувки и усмихнат ден  lovekiss lovekiss lovekiss

# 236
Ще се съобразим с претенциите на младежа, Kayrenn, няма грижи. Мойта кака все още е на градина до края на месеца, след това и аз ще се чудя какво да я правя по цял ден.
Иначе добро утро и от нас. По принцип по това време пак си лягаме, но днес ме разсънихте с тия кафета Rolling Eyes
Моника нещо реши да ме ползва за биба обаче в тоя момент и е крива. Иначе долу горе слуша, нощно време спи като става само за папо през 3-4ч. Киселяци сме следобед и след баня та докъм 00-01ч. ама за мами не е проблем това, че съм нощна птица.
Dendri шезлонгът изглежда супер. И на Maria-Chiara шезлонга също, мноого готин. Аз имам съвсем обикновен на Chipolino, подариха ни го, не пее, не вибрира, нищо не прави, ама за спондж в хола върши работа. Най-хубав спомен от гледането на каката имам от една люлка на Graco, която ползвахме от трети месец нататък, страхотна – люлее се на три степени и пее, вече не си спомням колко мелодии имаше. Само че я подарих на едно друго бебе като повечето вещи от Ники и сега ще търся нещо подобно и за Моника.
Виждала съм вибриращ шезлонг и в Jumbo, цената му беше около 60лв., не е известна марка, а някаква гръцка. Моя близка си купи преди 6 месеца и засега няма забележки.

# 237
Здравейте и от нас,
Ние както никога до сега спахме 7 часа през ноща  newsm47 и сега сме готови да покорим града.
Първо сме на консултация, после и аз като някой мами тръгвам на пазарлък за парцалки. Вчера се напъхах в един магазин да си купя рокличка. Само дето не се побрах в нито една от тез дет ги харесах. Как ги шият тез дрехи, на дупето широка, на ресторанта не става. Стискайте ми палци да си намеря нещо кат за по големи гръдни обиколки,  че искам да се спретна за бърдея   Whistling

Лек, спокоен и усмихнат ден ви желая... И за старт за разведряване на настроението още един виц

Късно през нощта звъни телефонът на очен лекар.
- Докторе, боли ме окото! Какво да направя?
Лекарят отговаря спокойно:
- Мен, например, миналата седмица, ме заболя един зъб, извадих си го и направо забравих за него!

Е  хайде ние излизаме  1stroller

# 238
  • Sofia
Добър ден и от нас. Моят човек тази нощ си издра лицето, пъшка и пуфтя. От 5 ч. се ококори гладен, но му дадох само гърда. Колко е ял не е ясно, но чак  8 ч. се събуди. Обаче този промеждутък беше едно чудо- взех го при мен, той не спря да се върти и да охка. Сега има две големи резки на лицето.  ooooh!
Хубави шезлонги показвате  Grinning Нашият също е на Чиполино. Обича да си спи на него следобед, макар че има един проблем- повечето пъти иска да спи настрани в него. А шезлонгът е извит все пак, въпреки че съм сложила една възглавничка на дупето и не знам доколко е вредно да стои в такава извита поза настрани  newsm78 Иначе човекът си спи и не мръдва.
На нас ни предстои ядене и ако успеем ще направим втори опит за излизане самички.

# 239
  • гр.Стара Загора
Добър ден и от нас  Heart Eyes

Евелин спинка но след малко ще я местя в количката и ще направим една разходка после в 12ч. сме на консултация и отново на разходка дано не ни завали някой дъждец  Wear Umbrella

Шезлонгите ви са страхотни и аз мисля да обзаведа Евелин с един че ми казаха че чудеса правели особенно тези вибриращите  Peace

От колежките ми подаръка е люлка която още не съм си избрала и вече ме побъркват да звънят-Хайде харесвай си и да я купим,но това ли ми е все на ъкъла  newsm78

Лек и усмихнат ден ,по-късно ще ви разкажа как е минало днес при доки и за пентаксима  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт