Съни честита годишнина (на патеричка)
Бъдете все така романтични и нека дори и след 100 години запазите същия плам и любов в сърцата си!

А за подаръка нямам думи - страхотен е!

Ние нямахме интернет 2 месеца, но то и не ми остава много време да седна на компа - пак ни завъртя едно виенско колело от проблеми, вече ми е писнало. Гоги отново е с чантата с хапчетата и с надеждата в майчиното ми сърце този път да е за последно
Ивко беше с херп ангина, висока Т 4 дена и накрая страхотен вирусен обрив, който в началото помислих за шарка, но се оказа, че не е. Бяхме на АБ и Фенистил. Голям зор видях да му набутам в устата друго освен биберон. Едва опазихме Гоги да не се разболее и той, макар че му беше зачервено гърлото, се размина само с това.На всички болнички да се оправят бързо, а на всички тръгнали по почивки - едно страхотно лято и ваканция изпълнена с незабравими преживявания
)
че тогава кой ще гледа децата

и не става за разходки.За съжеление на Добри не мога да му го обясна,иска на вънка.Сложих го за малко на терасата но се размрънкя и леко на отворена врата заспа в хола.За него няма дъжд няма пек,нито град иска да е на вън.А едни колики ужасни го мъчат,но все някога ще минат.Иска само на ръце но няма да му се отвори парашута.В събота ни беше наща погача и ще ви пусна след малко
а вчера ни беше 1година от както се
и 40 дена на малкия.Сутринта ви разказах как ме събудиха след това се приготвихме за
е обиколихме три черкви и накрая се отказахме да го водиме.В първата имаше погребение а в останалите две кръщене и само минахме през три семейства и се прибрахме че чакахме гости-Рукси да ни дойде на гости.Е дойде но неможах да я позная стопила се е до неузнаваемост.По радва се на Добри даже и Вероника тамън си залягваше но като чу че имаме гости стана веданга.След като си тръгна Рукси с мъжа ми си направихме малка
на терасата.На вън гърми и трещи а ние като ученици сме се сгрили под един стар чаршаф който съм сложила за да не пече като Додо е там слънце на лицето му и чаршафа вир вода но поне не ни вали нас.ПОсле си "разказвахме"приказки и към 2 часа си легнахме и тамън се онесохме и Додо
и после съм заспала до 5.30 като труп.Сутринта се събудих до двама мъже -малкия го взех след папането към 5.30 до мене че го мъчеше коремчето и баща му от другата страна.За каката нямаше място къде да легне да ни събуди сутринта,така се бяхме разширили тримата на спалнята.