Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 873
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Пепе, хотелът е точно Плиска, там е близо Борисовата градина. Ако пък слезеш на автогарата, може да отидем в градинката на Народния театър. Такситата са ОК - тел.02/973 21 21 (гледай да е изписан на таксито, че има и ментета). Не предлагам да ви вземем с колата, з'то не знам как ще сколасаме с времето. Уточни подробности и пак ще се разберем. Може и някой друг да се включи. Ако пък Тео не е в кондиция, не се притеснявай да го отложим  Hug
Niya, Sunny, децата ни са зодия Дева ....  ConfusedОсобено пък мъжете обожават реда. Една сутрин питам Габриел какво ще закусва. Той пита "днес на градинка ли съм", аз казаха "да". И той - "тогава топченца с млекце". Просто в деня за градинка се яде това  Crazy Има доста характерни за зодията им не много приятни черти, които аз ще се опитам да изкореня  Mr. Green Има и доста положителни де  Peace Grinning
Росинка, едва ги изчитам тези постове  Hug Не съм се стопила от работа, даже съм супер безработна напоследък  Embarassed
За пишата, Ради е експерта - тя ги забелва с едно намигане  Grinning Някои мами са против забелването, но аз чаках и подръпвах леко до 10-тия месец, когато го отведох при една лекарка касапка и тя се справи. После 3 дни не спахме и двамата  Cry Колкото е по-малък, толкова по-добре  Peace Аз лично смятам, че е по-добре да се забели.

# 271
АниК, мерси за информацията. Ако не му се пътува на Тео, аз ще дойда до Сф. Чухме се с моя приятелка от ученическите години и с нея искам много да се видим също Simple Smile Баща ми го пратили в командировка в Сф и той там ще работи 2 седмици, та няма по обяд да си тръгнем, а деня по срещи ще го прекарме. Майка може да дойде с мен хем за компания по пътя, хем да даде едно рамо като се умори много Тео.

Ния, благодаря и на теб за информацията Simple Smile  Hug

# 272
  • Sofia
Привет!

Аз днес стягам багаж, довечера заминавам на йога семинар в Гърция. Ще съм там 1 седмица ... малко зареждане Simple Smile
За РД запазих клуб Барбарони в Белите брези. !9ти е събота и затова от рано, за да имаме избор. Поръчахме и една торта с далматинци, Рали им е голям фен... и не само на тях , ами на всички видове животни, направо умира за котки, кучета, а сега на село си прекарва времето да зяпа магаретата и кончетата. Като гледам ще трябва да си вземем пак котенце, само да се нанесем...
Приятен ден и хубаво да си прекарате на срещата  Heart Eyes

# 273

Да почерпя днес за моето сладурче, да ми е жива и здрава и все така радост да ни носи Heart Eyes

Да поздравя и Кристиян на Блонди - да е жив и здрав малкия юнак  bouquet

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 10:43 от pipiole

# 274
Честит Рожден ден на Кристиян!

Честит Рожден ден на Вероника!

Да растат здрави, весели и безгрижни!

# 275
  • Plovdiv
МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ДВАМАТА СЛАДУРИ ВЕРОНИКА И КРИСТИЯН! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И СПОКОЙНИ ДЕЦА!

ПИПИОЛЕ, БЛОНДИ, ЧЕСТИТИ ВИ РОЖДЕНИЦИ, МОМИЧЕТА!

Роска, Ани ти е отговорила, да не се повтаряме. Ако решиш да отваряш, действай смело, трябва да оголиш главичката и ако не се справиш - лекарите го вършат. Ако си против пипането, всичко си идва на мястото - нищо не правиш и чакаш сама да се отвори, кога и аз не знам, но пубертетът е последната линия. На Лазар още не е отворена, все се кумя, имам телефон на хирург, който върши това с обезболяващи и по подобаващия начин, а не с дране, Shocked както беше при Митко. Сега видях, че и Габчо се е мъчил. Та, така.
 Hug

# 276
  • Остров Приятелство
Момичетаааааааа, Калоян подкара колелото без помощни - Урааааааа! Simple Smile
Много се радвам, ама много - пораства си чедото ми! Heart Eyes

# 277
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на красивата Вероника!
Да е жива, здрава и честита!

За теб pipiole! Hug

Честит Празник и на Блонди и на неиния син!

# 278
  • Gorni Bogrov
Честит Рожден ден на Кристиян!

Честит Рожден ден на Вероника!

Да растат здрави, весели и безгрижни!

И много да слушкат мама и тати! Simple Smile

N i y a,на мен ми бяха казали,че трябва да се оголи много рано,за да не го боли после и да го цепят,а също и от хигиенична гледна точка.  На Цецко му е бях оправила окончателно някъде към годинка(спомням си,че тогава го водих на хирург за да го погледне).
 Hug на Калоян.
Децата толкова бързо растат,че не ги усещаме!
Когато Цецко започна да кара без помощни отидох и му взех колело 16', а сега(4-5м по късно) вече кара на другите 20"колела и аз страшно много съжалявам,че не му взехме по-голямо.
А относно рождените дни съм решила да се съберем няколко майки и да ги заведем във Патиланци и после на Макдоналдс,няма да им правя предварително резервация за някъде,ами ще отидем на свободно.Така хем децата ще са доволни ,хем и аз. Heart Eyes

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХУБАВАТА ОНИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Поли  Hug
Как отпразнувахте празника?

Мами, какви подаръци сте замислили?

Съни, браво на Яни. Мъжа ми и той иска да го пробва Ади, ама аз не давам! Simple Smile
Пепе, кажете къде ще е срещата , а аз ще видя дали ще успеем. сега в последните дни преди да заминем направо е някаква лудница от задачки!
Тайги, хубаво изкарване!

Ние бяхме на планина малко. Много хубаво си изкарахме на Бели Искър. Ади подивя - то не бяха жаби, попови лъжички, котки, крави, коне....

# 280
Здравейте милички от нас, ние сме на Беклемето  Whistling

Роси, за пишката и аз съм твърдо за леко и постепенно подръпване. Ако стане, супер, а ако не стане при дзоктор след годинката. Много е противоречива темата. Важно е да не се събира отвътре мръсотийка. Ако видиш, че има и се възпали, ще се наложи и по-рано да действаш.
А за багажите, ела да видиш аз как мъкна цялата къща  ooooh! но имам всичко под ръка.

ТАйги, много хубаво изкарване и от мен  Hug

Момичета, започва най-прекрасния месец с много празници, обичам ги всички малки дребосъци. Честит рожден ден Они, Криско, бъдете здрави и щастливи деца   bouquet

# 281
Здравейте момичета,
Благодаря за поздравите и пожеланията Heart Eyes
Рожденния ден правихме на 2 части - с роднини и с приятели.Все у дома, но нямаше страшни моменти.Всичко мина добре. ПОдаръците от нас бяха Робот-  Robosapien и един хеликоптер. Разбира се имаше още много , но все в този стил подаръци от роднини и приятели. Днес е на градина, за да може и с децата там да празнуват. взехме торта с Том и Джери. А довечера отново заминава на вилата, защото аз и баща й заминаваме за Гърция за 4 дни. Тази година нямах сили да организирам партита - незнам защо.
Поздрави от нас

# 282
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА! ТЕДИ, ДА РАСТЕ ЗДРАВА И СПОКОЙНА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩУР И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК. Laughing Hug  bouquet

# 283
Честит рожден ден на Ивайла!Ех, как обичам този период от годината  Mr. Green

Пепе, аз няма да успея за утре! Ужасно мног съжалявам! просто сто неща имам още да направя, а точно утре сме по лекари отново. днес не успяхме, че докторът беше в някаква много дълга операция

# 284
  • Gorni Bogrov
Честит рожден ден на Ивайла!

Общи условия

Активация на акаунт