Слънцезащитен крем?!

• 4 068
  • 64
  •   1
Отговори
Майчета мажете ли децата си със слънцезащитен крем/лосион като ги извиждате на разходка?От коя марка и фактор сте доволни.

# 1
Бюбхен 30

# 2
Klorane spf 30

# 3
СебаМед - 50-ти фактор.

# 4
Да, ползвам, но не много редовно. В момента ползвам - Klorane spf 30

# 5
  • София - Младост 1А
Миналата година взех на Виши спрея 50+. Много съм доволна. Малкия изобщо не разбра че е бил на слънце. Сега съм взела на А-дерма 30 фактор. Препоръчаха ми го в аптеката (ние сме с разни кожни проблеми). Било по добро от Виши-то. Аз предпочитам да е на спрей и да не е много гъст и да оставя бели следи. Не съм го пробвала, защото го купих преди няколко дни, но сега през уикенда ще го тествам и ще пиша отзиви.

# 6
В аптеката ме посъветваха да си купя на СебаМед,но аз да си чуя и вашето мнение,защото е от значение за мен Grinning

# 7
Ползвам  Garnier 50 това лято изглежда добър

# 8
Ползвала съм Нивеа, Мустела, все 50-ти фактор.
Сега използвам Гарниер-50 фактор.
Доволна съм!

# 9
Виши 50spf Grinning

# 10
# 11
Първо бях взела Мустела 50+ обаче изобщо не съм доволна,защото не се размазва добре и стои бял по лицето й, сега ползваме СебаМед - 50+ и съм доволна.

# 12
  • Пловдив
Бюбхен 30.

# 13
Мажа с Чико фактор 40 Peace Просто и двамата са с много светла кожа и за 20мин почервеняват Peace

# 14
  • София
За бебето използвам само натурална и био козметика, в това число и слънцезащитния крем. Последно си купих ето това:
http://www.bioslunceluna.com/shop/za-bebeto/kozmetika/sl-ncezasc … 30-sante-bio.html
А натурална козметика ползвам, заради алергените в масовите продукти.
Степента на алергенност в различните продукти може да се провери хей тук: http://www.cosmeticdatabase.com/

Общи условия

Активация на акаунт