Белла

Ние тази събота бяхме на родова среща /от моята страна и на моето село/ и беше много хубаво, Андреа беше най- малката а моят дядо най- големия така да се каже. На отиване се отбихме в Ботевград и ми се стори много приятен град, имаше доста мами с колички поне това ми направи впечатление, после разходка и до комплекс Дядо Йоцо - гледа.
А и ние все още не се обръщаме, иначе много приказва , пищи, при нас е весело.rossykv

Цветка Кокетка - много хубава гимнастика

Тук в БГ май наистина доста ни товарят, все едно взимаме заплати ехееее, добре, че имаме чичи/Лондон/, който ни праща оттам, /количката ни е оттам, играчки, храната за бебка, на баткото дрехи , маратонки/
За работата незнам какво ще правя но май със сигурност ще си я гледам до годинката, но после, ние с тати взимаме горе- долу еднакви заплати /не друго но тук в Плевен заплатите са
Аз още нямам преведен болничен, и вече утре отивам да се разправям

Оф малко дълго стана....
Лека вечер на всички...............

Забравих да честитя месечинки на всички бебоци.
Дайтона искам и аз рецепта за тортата , моля.......

. Едва го хващаме в настроение понякога за гимнастика..сега по малко и в активната гимнастика се забвалява..Бабите само повтарят колко реве
..имало е дни, в които вечер ме цепи глава - дали от децибелите, дали вдигам кръвно..Аз да го зарежа не искам, ама ме обзема едно отчаяние..нямате представа какво облекчение изпитвам, като виждам, че не сме само ние
Има ужасни колики, а понякога не изглежда да има и паак е недоволен.
Не гука!!!
Играчки хваща случайно с едната ръка, докато седи на шезлонга.

Давам идея за слинг, пробвай с него, така поне ръцете ще са ти свободни. Признавам, че и аз съм имала такива мисли - за бягство

Опитайте може и при вас да действа
. През цялото време се оглеждах и за poli+, но не я видях. Томболата така и не дочакахме, защото заваля и трябваше бързо да се спасяваме.
някой като ми каже, че така съм го научила. Понякога горчиво съжалявам, че съм излязла навън, защото поне вкъщи като плаче никой не ми дава акъл и не ме гледа сякаш съм някаква смотанячка и не мога да си успокоя детето. Elwing, добре те е посъветвала за слинга, но пък сега в жегите е кофти - като го сложа и се изпотяваме и двамата. Понеже не мога да помогна със съвет, мога само да ти пожелая да се въоръжиш с търпение и да те гушна