Elq, дано татито ви се оправя бързо
.Никита, айде чакаме да видим София по джапанки
.
Пропускай свекитата покрай ушите и не ги мисли. Важното е вие да сте спокойни и добре. 

Много е сладичък и как хубаво се обръща.Алекс и той често го прави,че и така го намирам понякога сутрин като се събудя-спи си по корем човека. 
Аз приказвам,разхождам,пея.А той милия си мисли,че най-много да трябва да го вдигне от леглото и да го сложи да легне в него и така да си стои.Няма да му поприказва,няма да му покаже нещо.И после "милоооооо!Ела!Ами не ще да седи в мен,какво да направя!Само реве!"
И аз търча да успокоявам ревящо бебе.А малкия така е свикнал с мен.Като го болеше по-рано я майка ми ще помогне да го вземе,я моя.Сега няма такова положение,мълчи се само в мен,а аз съм все по-изтощена.И по-яка в ръцете.
Нямаше край тоя ден бе 

,бебшка му работа
днес решиха,че има много мухи и напръскаха целия двор с препарат п/в мухи и трябваше да идем с бебо на пътя,за да не му мирише
,като цяло на никой не разчитам,майка ми ми помага,но жената е постоянно на работа
-бъди силна мила,игнорирай ги тия свекита -те винаги дразнят- трябва да се изживяват и лошите мигове ,няма начин, но съм сигурна,че всичко ще бъде наред и ще мине бързо!!!!
Прибрахме се и само усмивки на лицето и -в чудо се виждам да я оставям ли утре вечер и какво да я правя за да свикне по бързо
Общо взето, сама се оправям, нито майка ми /тя си е на София/свеки ходи на работа.