Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 85

• 44 924
  • 364
  •   1
Отговори
# 60
като видях тази маргаритена "идилия" и се сетих.поръ4ах на малката за 4тия рожден ден торта с нейна снимка до тогава не бяхме виждали и ни хареса като идея.отивам да взема поръ4аната торта и гледам във хладилната витрина една "ТОРТА "ако може да се наре4е така ,на която пиШе 4естит рожден ден Дебора 4 г.(и си казвам а...оЩе едно моми4енце,което се казва като моето и има рожден ден) оказа се 4е тази торта е наШата ,била се повредила маШината за снимките(тортата беШе поръ4ана 5 дни предварително)представляваШе един правоъгълник,залят с някаквя желирана смес жълто дрисливо на цвят и вкус на прокиснато.дори не се бяха постарали да Шприцоват неЩо отгоре и отстрани.имаШе на няколко места няколко лъжици крем от този жълтия сякаШ хвърлян от един метър с праШка,просто пльоснат отгоре.
представете си ужаса,който изживях.тортата беШе платена,казах 4е не я искам и да ми дадат каквато и да е друга.твърдо ми отказаха ,поисках книгата за оплаквания и тогава ми подариха един Шоколадов Покемон 30 см. сложих го отгоре,купих малко сметана и доокрасих това "изобретение на изкуството" за да заприли4а на торта.

извинявайте за поста,но горката булка.От тогава не поръ4вам торти и за сватбата си я направих сама има си дефекти,но си ги знам аз за да не ми развалят празника

# 61
Всички сте много мили и Ви благодаря от сърце.
Мимито-справила си се,а?
Всички-Благодаря Ви!!! newsm44

Ето още една торта от мен.За 20 годишнина на фирма за мотокари.

# 62
Антоанчееееееее - много готино това возило.... Аааа  newsm78 ... таковата  Rolling Eyes .... би ли споделила твоята рецепта за Варна??? Прекалено гладко и бяло ми се струва това тесто???? Каква е магията при теб???
_Пепи_ - Знаеш ми адреса. Би ли ми пратила едно парченце??? Примерно.... половината торта, а???

# 63
antoan,торта след торта ,коя от коя по хубава  bouquet  bouquet  bouquet
blu,зелен4уците са суперрр
Пепи,не съм по сладкото ,но на това изкушение не бих отказала
kar4ita,страхотно тт,браво  bouquet
Мimito,много ми харесва мраморния ефект
iskrone,търсила ли си по аптеките глицерин,аз си купих 300мл за 3е
и от мен една торта,свещи4ките и отворената мида са РМ2,вси4ко останало е варнаи още снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351093&pid=13030390

# 64
  • Банкя
Ей какви красоти сте натворили.И тази морска торта е чудесна.

# 65
ХЕЕЕЕЕЛП!!!!

сори, че нахълтвам така, но правя торта, не, 2 торти...и утре 1 ще станат 3!
Днес Калоян ми рожденник, утре е купона...

Та, не ми се сгъстява см,етаната(тортата е медовик)Досега винаги съм ползвала нея,  не знам какво и стана. Възможно ли е от прекалено разбиване да се втечни???
Мога ли да я спася или да търча до магазина за нова...

Слагам и по малко захар вътре(това на Цигов чарк го видях Rolling Eyes)

Казвайте...за сметаната

# 66
Може ли още един въпрос??Поради липса на сладкарска боя може ли да използвам  такава за оцветяване на  яйца  Embarassed

# 67
  • у дома
доня КОПРИВА, бегай за нова  Peace възможно е да се втечни от прекалено разбиване  Peace

аз обикновено за по-сигурно, ако ползвам само сметана слагам и сгъстител за сметана, върши чудна работа   Peace

след малко ще дам отчет  Mr. Green

# 68
mama nely,аз използвам само такава  Peace
Доня Коприва не съм много веща по въпроса за сметаната , но съм чувала че може да се капне една-две капки оцет или сок от лимон.Аз не съм го пробвала това , но ако и без това не можеш да я оправиш ако искаш пробвай.Дано някой друг също ти даде съвет.Успех! Peace
Patriyani много ти е хубава тортата   bouquet
Antoan2006  и твоето возило е супер   bouquet
Както и ягодите на  Пепи и шоколадовата торта на Mimito.

# 69
patriyani много красива торта  Hug

Антоан всичките ти торти много ми харесват  Peace

Мимито тортата ти изглежда много вкусна и на вид е супер

Пепи ти си знаеш  Hug

днес правих торта вътре е с крем на упадъчна трюфел торта по рецептата на Котка и какаови платки , покритието е марципан варна бях си казала че никога повече няма да правя Варната но никога не казвай никога , след като ненамерих глюкоза я направих пак , идеята я взех от ИСКРА

ИСКРА [/ благодаря ти за идеята  Hug

http://darkssyget.multiply.com/photos/album/3#27

# 70
Kar4ita супер е!Дано си зарадвала получателя й , така както се зарадва моето слънце.Всъщност сигурна съм че е така. Peace

# 71
Доня копривка ,в никакъв случай не си я пребила или е била не охладена или проблема си е в самата сметан ,преди когато купувах сметана от магазин и на мен ми се е случвало ,така че няма как да я оправиш. Sad
Антоан свалям ти шапка за розите и като брой и като изпълнение,а също и за мотокара  bouquet
Мими справила си се отлично Hug Hug Hug
Пепи,постя бе миличка ако знаеш как ми се прияде Peace
Патриви, морска вълна те е натиснала ,браво на теб Hug Hug Hug
Карчита влакчето е супер  chef
От мен една торта,вчера с майката на детето избрахме моделирани костенурки,но след два часа дойде таткото с рожденника и малкият каза ,неща костенурки ,а искам крави и овци ама играчки ,така ,че се разминах с желанието да моделирам нинжите.

# 72
тя се пресече... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
продължих да я бия и стана на парцали...

сега отивам до магазина, но там има същата...ако и другата се пресече...
еййй, много мразя да откривам топлата вода в движение...

няма да се спи тази нощ ooooh!

# 73
  • у дома
лелее, вие спирка нямате ли? Simple Smile то не са рози, стърчащи украси, парфета, мотокари, морско дъно, влакчета, поляни  Crazy Hug    bouquet

гледам van444еto е докладвала, аз май няма какво да добавя  newsm78

ето готовата градинка ТУК още снимки.
 antoan, напръсках ги и още как  Mr. Green

а това е дъската ТУК нещо като стъпка по стъпка, фигурките май утре ще ги редя  Thinking

доня КОПРИВА, купи и я сложи в хладилника поне час и половина да престои и тогава вади да я разбиваш  Peace

ааааа забравих, ето оригинала на зеленчуците, от тук гледах  Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 21:51 от blueeye®

# 74
Добър вечер на Всички...

van444eto -Нямам нищо против да споделя рецептата на Варна-та.Тя е стандартна.(за пареното тесто-100 мл.вода;100 гр.брашно;35 гр.маргарин и от 700 гр. до 1 кг.пудра захар за измесването.)
patriyani -Морската торта е страшна.Кажи повече за разтворената мида?
mama nely -Можеш да ползваш боя за яйца.Аз предимно такива ползвах преди да си купя големи разфасофка.
kar4ita -Много задобряваш.Имаш талант.Поздравления.
доня КОПРИВА -Моите съболезнования.И на мен понякога ми се случва и е много неприятно.Например с този мотокар какви нерви брах-почнах го и...спря тока.Ни да бъркаш ни да печеш ни да я охлаждаш.Някаква авария...Ужас!
Албена -Хубава е полянката.Щом детето иска крави-нека си ги получи.
blueeye®-С чиста съвест мога да кажа,че оригинала бледнее пред твоята.

Общи условия

Активация на акаунт