Как да предпазя дома си от уроки?

• 12 608
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
Значи заставаш на прага на апартамента бъркаш си в гащите и почваш да мажеш по стените Sick

Ама трябва ли да ака в тях първо? Иначе от къде материал за мазане? Crazy
Уф, много сложно с тия уроки в днешно време.  Crossing Arms
По наше време не беше така.Малко кръв от птеродактил и два- три три зъба от тиранозавър /него не беше задължително да го отстраняваме от зъбите/ и никакви уроки не смееха да ни нападат.

# 31
  • Варна
Значи заставаш на прага на апартамента бъркаш си в гащите и почваш да мажеш по стените Sick

Ама трябва ли да ака в тях първо? Иначе от къде материал за мазане? Crazy

Уф и аз така и не разбрах,сложна работа си беше.Сега ще бръкна да я издиря въпросната тема,доста свежи идеи имаше там.Може да е полезна на авторката Laughing

# 32
Цитат
Завързваш по едно червено конче на сифона,на смесителя,на джакузито,слагаш във всеки ъгъл по една скилидка чесън,обелена и това е.Чесънът е,ако евентуално ви нападнат и вампири.
От миризмата на чесън никой няма да смее да се доближи до вашия апартамент.Ще прогониш и злите духове даже  Mr. Green

# 33
Аз съм ти най- неприятния, нали? Flutter

Извинявай, доста късно...но мисля, че съм по-гадна, гледам лошо и от разстояние лилавата баня я познах като Моя, Моя, моя, моя, мояяяя

# 34
  • София
Този-Който-Не-Бива-Да-Се-Назовава обикаля наоколо.

# 35
Ама ти сериозно ли? Rolling Eyes Моля те, ако не искаш да си предмет на  такива груби подигравки каквито сама си прочела по-горе, не пускай такива теми тук и не очаквай сериозни отговори, защото това което си писала е не само несериозно, но и налудничево бих посмяля да кажа.

# 36
Много си е сериозно даже! И аз се притесних....от известно време вратата на банята ми скърца...сигурен знак, че има нещо.... Ще си купя от тия  чесновите плитки за по сигурно... 50-60 ще свършат работа!

# 37
Този-Който-Не-Бива-Да-Се-Назовава обикаля наоколо.

newsm62  Hug

# 38
Нека свещеник да освети жилището ви!

# 39
Много си е сериозно даже! И аз се притесних....от известно време вратата на банята ми скърца...сигурен знак, че има нещо.... Ще си купя от тия  чесновите плитки за по сигурно... 50-60 ще свършат работа!

Ох, и нашата скърца!   Crazy
И аз, глупачката, вместо за чесън, засилих милото да купува машинно масло и да я смазва! Малиии, каква съм загубена!  ooooh!

# 40
Добре се посмях с вас!
Силен позитивизъм и добро сърце ( обаче ако не са ти вродени, трудно се възпитават)...
посрещай всеки гост с усмивка и му пожелавай да си направи по-хубава къща от твоята!

За успокоение - може и освещаване от поп.

# 41
3 страници само подигравки..давайте,може още свежи идеи.
колкото до предпазването от уроки,най-простото нещо е да напръскаш със светена вода,да викнеш свещенник да освети жилището и да не се вманиачаваш.желая ви хубав живот и много радости в новия дом!

# 42
Смешното в случая, е че всички в стремежа си да се присмеят на момичето - ИЗПРОСТЯВАТ ЖЕСТОКО!  
   ЧЕСТИТО!   bouquet  За пореден път доказахте колко сте "ОСТРОУМНИ".

# 43
   Какво да ти кажа.На тоя свят  само Господ може да ти помогне срещу злото.То е много по-лесно да  вярваш на бабини девитини, но  не помагат.Виж, ако  вярваш  на  Бога, няма да ти се налага да разваляш магии и  да се пазиш от уроки.Но вярата не значи да поръсиш със светена вода и да забравиш , че Бог го има...до следващия проблем.
  Можеш  да вярваш и на  бабините девитини.Но то е , като  мишката да помоли лъва да я пази от чакалите.Е, все някой ден лъва ще изяде всички чакали и  тогава горко й на мишката.Така, че , аз те съветвам да не избираш по-малкото зло и да се надяваш да не те постигне по-голямото, а да се насочиш към Голямото Добро.

# 44
Ай, стига с тоя чесън, де. Така ще се дигне цената, че не мога за манджата да си купя.

Общи условия

Активация на акаунт