Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 9

• 35 416
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
браво Бухтичка   bouquet

на мен днес ми се роди женски орикс  Simple Smile остана ми 2 мъжки да си набавя  Simple Smile

# 151
БУХТИЧКА БРАВО !!!!  smile3501 smile3501 smile3501
Чакай ме и мен идвам, но тия реклами много ме забавиха.  Mr. Green

# 152
  • Варна
 smile3501  бравос! да кажеш после за какви изненади става дума Wink

# 153
Честито, Бухти Simple Smile

Аз тази нощ пак си се целувах сама Crazy Но поне посетителите са доволни. И минах нивото с 40 новородени най-после. Сигурна бях, че като се развлаи времето ще се заобичат Laughing

# 154
  • София
Браво Бухтичка!

Мен пак ме нямаше за 10-на дни и сега ще ви чета какви пък са тези правоъгълници. Ей човек не може да си остави спокойно бизнеса Crazy

# 155
Бухтичке, честито.  Simple Smile И гледай да не ти омръзне играта сега и да ни напуснеш  Naughty
Интересно ми е за колко време успя да стигнеш до тук?  Simple Smile

# 156
Благодаря ви Hug

Е, колко, доста ще да е било, не помня кога започнах да играя, може би около ноември да е било, така че към 7 месеца поне.
Ще видим колко ще ми доскучее, честно казано се чудя какво да правя в момента, но все ще измисля, то има доста за правене, просто отнема време и не ми се подхваща.

# 157
  • Sofia
Бухти, честито!   bouquet
Накара ме да се замисля, тези 7м не са никак малко и се разрових из архивите да видя кога съм започнала да играя играта, на 24-ти октомври и съм финиширала на 25-ти април, през двата месеца обаче докато скучах и се чудех какво да правя, направих най-великите глупости за които можеш да се досетиш.  Mr. Green
Определено скуката не води до нищо добро, но като цяло имаш с какво да се занимаваш, като например да ти се родят по 25 животни от вид и да посъбереш едни нищо и никакви си 100 милиона в касите.  Mr. Green
Според мен скоро ще пуснат новите нива, тези промени и подобрения, които правят на там ме навяват, така, че почини малко и сначале после.  Laughing

# 158
  • Пловдив
Олелее, до там ли я докара вече, Бухтичке  Mr. Green А, нека ти е честито!  smile3501

# 159
  • Столицата на "Второто българско царство"
Прогноза за времето в Амстердам  Praynig Praynig Praynig

smile3547 smile3547 smile3547
Амстердам

понеделник - дъжд
вторник - слънце
сряда - дъжд
четвъртък - ясен
петък - ясен
събота -ясен

Мадрид

пoнеделник -слънце
вторник -дъжд
сряда -слънце
четвъртък -ясен
петък -ясен
събота -ясен

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 22:35 от bebebe

# 160
  • София
Може ли за софия прогноза Praynig Praynig Praynig

# 161
  • Столицата на "Второто българско царство"
Веднага!!! Grinning
София

понеделник-слънце
вторник-дъжд
сряда-ясен
четвъртък-ясен
петък-дъжд
събота-ясен

# 162
  • София
 smile3511 smile3511 Изхващаха ме от WAF , за онази сделка с правоъгълничето до касата  smile3516 Мамка му, тамън бях стигнала 88 процента и сега паднала на 80  ooooh! Ауууу, ще умра от яд!
Да ама някакъв чуждестранен благородник ми предложи да взема безплатно животно от черния пазар и познайте дали лъва не се сдоби с дружка  Flutter Сигурно и тук ще ме изклюкари гадния предател, ама майната му  Crossing Arms

Ето прогноза за Рим-Атина;
вт- дъжд
ср.- слънце
четв- ясен
пет- ясен
съб- ясен
нед- ясен

# 163
а имате ли ги още тези правоъгълничета  Rolling Eyes

# 164
В едното ми зоо днес се появи такъв правоъгълник.Голям е и няма как да не го забележите.Предлагат ми да продам 4 кози за 14200,но още се чудя.В другото зоо минах нивото с 10000 посетители-имах 11494.Сега съм на 33то и трябва да подобря още 33 клетки и 2 спец.зони.А забелязахте ли,че прогнозата за Рим,Атина и Мадрид е една и съща Party

Общи условия

Активация на акаунт