Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 9

• 35 424
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
И специалните зони също трябва да са на 2ро ниво.
А клетките на боата,пеликана и прасето Едемонд - също ли трябва да са 2ро ниво - защото аз отдолу не виждам опция подобри?

# 556
  • София
не, те не могат да се подобряват.

# 557
9365 посетителя  #Cussing out Преди седмица имах 11 916  ooooh!
През това време съм купувала постоянна различни видове животни Crossing Arms

# 558
  • София
Sad аз нямам с какво да се похваля...събирам лол...още съм на 3 милиона...има да чакааам....като четях наръчника...1 седмица било приемлив период за минаването на ориксите....че те са по милион и половина-два....кой събира9-12 милиона за седмица...

# 559
  • Варна
Посетители  10358  Tada
вече съм на 35 ниво, построих си Влечуги от Саваната и си купих Бумсланг , да се подготвя за следващите нива  Joy

# 560
Sad аз нямам с какво да се похваля...събирам лол...още съм на 3 милиона...има да чакааам....като четях наръчника...1 седмица било приемлив период за минаването на ориксите....че те са по милион и половина-два....кой събира9-12 милиона за седмица...

слагай им тотеми за плодовитост
вече ден през ден имам новороден орикс  Peace

# 561
  • София
т.е. да купя едва двойка и да ги помпам с тотеми за плодовитост и живот?.....че четох, че и живеели само 34 дни...

# 562
да, ами моите се размножават

# 563
  • София
Simple Smile ами тогава ще взема да събера още 1-2 милиона и да купя....че то и тотемите не са евтини....

# 564
  • София
Минах 17-тоооооо  Party Супер се оказа подаръка с феите Grinning

# 565
Simple Smile ами тогава ще взема да събера още 1-2 милиона и да купя....че то и тотемите не са евтини....
не ти ли ес събират от умрелите животни  newsm78 на това ниво ми излизаше по около 10хил лола тотема. сега ми е по 12хил. а сърцата ги слагам на озеленителите, тоав забравих да кажа
въпреки, че имам сърца и на слоновете и на белите носорози, ориксите са по-плодовите, аз даже се учудвам, че толкова често раждат

# 566
  • София
събират се сигурно...хич не съм ги поглеждала Simple Smile
а сърцата...те винаги са ми на озеленителите...освен ако специално не ми трябват за някое ниво да са другаде Wink

ще пробвам така....но така или иначе наистина едно 4,5-5 милиона трябва да имам....

# 567
И аз няма с какво да се похваля.Чакам да станат 300000 посетители,а имам 267000 и като гледам прогнозата има да си вися на това ниво десетина дни  smile3518 Иначе от сега започнах да събирам лол за нивото с оркисите.А как съм се прецакала,просто не е истина.От месец и нещо почти нямам умрели животни,защото ги продавам веднага като им посинее линията на живота.Следователно не получавами тотеми   smile3511 Banghead smile3538 smile3537

# 568
Аз да се оплача, снощи се бях приготвила да минавам нивото с ориксите, но не стана  #Cussing out
Бях се наредила за един женски орикс, но  NannyOgg ми го отмъкна в последната секунда, при последното мое наддаване и сървъра затвори за ъпгрейд, така ме е яд  Twisted Evil
Angel_Dust, аз първо купих двойка орикси и на следващия ден ми се роди женска, след това купих един мъжки и на следващия ден ми се роди пак мъжки, така че купи първо една двойка, като ти се роди, купи от другия пол и пак чакай новородено, и така няма да купуваш 6 броя.
 Аз не успях да си купя мондоз, пробвах да купя с Pay Pal, но ми искаше някакъв код, който аз нямам и изпуснах промоцията  Tired.

# 569
Аз да питам нещо за новородените:
Може ли "брат и сестра" да си родят дете?
За да може да стане бебе не трябва ли да са на една и съща възраст, или може на единия да му е почти празна линията а на другия - пълна? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт