Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 9

• 35 415
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Прогноза за Рим - Атина
вт - слънчев
ср - ясен
четв - дъждовен
пет - ясен
съб - слънчев
нед - слънчев
сезона е есен
оставащи дни до началото на следващия сезон : 5

# 691
  • Разград-София
Здравейте сладури  Hug  Hug
Как се справяте с развиването на зоо-то .

Аз да ви се оплача от 1 месец се мъча с задачата за 10-те новородени  ooooh!
Ама ще ги направя аз ... не се отказвам лесно  Twisted Evil
Някой може ли да ми каже "Пеликанът Флориан" за какво служи ? Днес се настани в зоо-то  Mr. Green

# 692
  • София
Здравейте сладури  Hug  Hug
Как се справяте с развиването на зоо-то .

Аз да ви се оплача от 1 месец се мъча с задачата за 10-те новородени  ooooh!
Ама ще ги направя аз ... не се отказвам лесно  Twisted Evil
Някой може ли да ми каже "Пеликанът Флориан" за какво служи ? Днес се настани в зоо-то  Mr. Green

За нивото с новородените, хич не бързай  Mr. Green На единия акаунт вися на него от повече от два месеца, с 320 животни съм и още не съм го минала  Laughing
Флориан предизвиква разни събития в зоото, при него специално май са все положителни. От тях печелиш повече посетители, популярност и т.н. Виж свинята е друга риба  Close Само бели ми прави на мен специално  Close

# 693
Дуци, честит ти рожденик:)

Сисилия, благодаря за прогнозата.Simple Smile С теб вървяхме заедно с нивата, ама аз с това море изостнаха много. За 10 дни си напреднала много Simple Smile

# 694
  • София

Сисилия, благодаря за прогнозата.Simple Smile С теб вървяхме заедно с нивата, ама аз с това море изостнаха много. За 10 дни си напреднала много Simple Smile

Мерси  bowuu Надув!  Laughing

# 695
  • София
Бухтичке - какво стана с видрите?

# 696
   Първото ми събитие от Флориан: Флориан лакомникът чу да се говори за индийски кулинарни специалитети.
Коварният DonDiego дори му каза, че има рецепти, с помощта на които перата му ще станат меки като на новородено пилинце.
Той изчезна някъде в кухните и ресторантите ти се изпълниха с мирис на смесица от къри и печена херинга с канела.
Ужасната миризма покри зоопарка ти, отнемайки част от неговата привлекателност и здравословност.
Персоналът ти трябваше да се потруди хубаво, за да премахне и последната следа от този кулинарен експеримент.

Иначе нищо ново при мен, стоя си на 31 ниво и чакам подходящ ден да го мина.

# 697
А с колко животни и колко вида си, да знам кога да почвам да се пробвам за 10 000 посетители.

# 698
Благодаря Heart Eyes

# 699
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не мога да си вляза в единия от акаунтите.. Странно... да сте чули нещо Мондьо да заключва пак акаунти??? Embarassed #Cussing out

# 700
  • София
Аз влизам и в трите  Whistling Дано да няма пак нещо...

Ламма с 410 животни съм в момента, ама когато минах 10000 посетителя бях по-малко. Сега са 81 вида, незнам малко ли е, много ли е. Ако искаш влез да разгледаш, има линкове на 1-ва стр.
Нивото го минах в сезон пролет май беше в слънчев, след дъждовен. А че си изостанала след мен, споко, в понеделник заминавам за 2 седмици, така че ще ме настигнеш набързо  Mr. Green

Останаха ми 8 клетки и една специална зона да подобрявам  Whistling По моите изчисления до края на седмицата трябва да го мина.
Пък в единия акаунт как се прецаках  ooooh! Приех мисия за някакви орли, дето живеят сами и се оказа, че няма свободна клетка за тях  Sad  Там не съм премиум, че да ги местя, а за да освободя клетка трябва да продам 10-на животни на черния, пък чакам новородени и не ми се ще  Thinking Някаква друга идея да има някой?

И едно процедурно предложение: ако може в новата тема да се пусне целия наръчник на начинаещия зоопаркаджия, че в тази има само началните нива  Embarassed Мерсииии   bouquet

# 701
Да се похваля, най-накрая след 5 месеца игра при мен дойде прасето Едмон. Явно е чакало да мина 17-то ниво Mr. Green Сега по мои сметки трябва да ми се увеличат посетителите доста, ще видим...

# 702
такааа.. от днес пак съм със синя линия за уаф  Grinning мисля, че ми котстваше 3 или 4 милиона

събирам сега парички за търговете за носорози. обаче мисля пак да взимам от черния пазар, защото предпочитам да давам млн в лол, отколкото да хабя нервни клетки  Crazy та във връцка с това да питам - колко пъти може да си оправяш линията от лилава в синя, има ли някакъв лимит?

# 703
Бухтичке - какво стана с видрите?
На предната страница съм писала, накратко - не стана.

# 704
  • София
сега видях....съжалявам...гадно...много гадно...Sad

аз продължавам да трупам орикси....до тук 2 двойки, остава една...ако вземат да родят нещо...много ще им се зарадвам....

Общи условия

Активация на акаунт