САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 560
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Гледам в другата тема, че си си взела на Дийн Кунц ... после да кажеш как е Simple Smile
Да ви се похваля  Heart Eyes на път съм да се сдобия с "Торба с кости", но още не ми е в ръчичките де ... Водя разговори с продавача (от Книжен пазар). Ако успея да я взема ще съм много щастлива!

Успех,дано стане сделката PeaceИ да се похвалиш после!

От твоя списък на "Славейков" има "Сблъсък" - 3-те книги за 60 лв.,"Гняв" ,"Маймуната " и "13" съм ги виждала и за 5 и за 10 лв на различните сергии ,"Долорес" - за 15 лв, "Куджо","Мъглата" ,"Неизживени спомени", "Кристин" и "Безсъние "2 също ги има там,но не съм питала за цената.

Кали,от твоя списък нищо не видях. Лятото имаше Капанът ,но за 50 лв

Дийн Кунц го купих,но мисля да го чета по- нататък Peace

# 721
  • София
"Сблъсък" се среща, знам, ама 60 лв. не давам  Naughty И аз съм млада, и аз ще чакам  Joy
За останалите - някой ден ще се разходя, или ако паднат тук при една моя агентка  Wink която продава стари книги на параза до нас  Laughing Ама рядко ми изпада някой заблуден, да му оставя детето  hahaha та да мръдна до Славейков.
 А "Торба с кости" вече пътува към кака си  Mr. Green
Момичета, гледам още от много време, а и вие сте така, всички имат "Безсъние" 2, защо така? "Безсъние" 1 не се ли среща?

# 722
  • София
"Сблъсък" се среща, знам, ама 60 лв. не давам  Naughty И аз съм млада, и аз ще чакам  Joy

Ако е тази цена за ТРИТЕ книги си е съвсем добре, не е скъпо  Peace !

Момичета, гледам още от много време, а и вие сте така, всички имат "Безсъние" 2, защо така? "Безсъние" 1 не се ли среща?

Ами аз, когато я купувах преди години, изобщо не съм обърнала внимание, че е втора част. Когато се усетих, вече я нямаше на пазара - ни 1-ва, ни 2-ра. И така си останах  Sad !

# 723
  • София

Ако е тази цена за ТРИТЕ книги си е съвсем добре, не е скъпо  Peace !

И за трите е, ама пак не ми се дават 60 лв. Все ще я преиздадат, както преиздават останалите Tired

# 724
  • София
Вив, ако я преиздадат, то със сигурност ще е по-скъпа. Така поне си мисля  Thinking !

# 725
  • София
Защо да е по-скъпа бе мила? Ако я направят в една книга, или дори в две, пак няма да е повече от 60 ... знам ли ...
60 лв не са малко пари ...
А ако пък я пуснат за повече от 60, тогава народа ще си разпродава старите издания, и пак ще се сдобия с нея, за по-малко Wink

# 726
Докато се прибирах точно това си мислeх, вие вече сте го обсъдили Grinning
Аз измъкнах "Сблъсък" за 40 лв(дано не бъркам)Тогава купувах много книги и ми отстъпиха доста от цената.Както и да е .Мисля,че дори и да я преиздадат едва ли цената ще е по- ниска от тази.Дори ми прави впечетление,че надуват цените на новите книги на Кинг,ей така,защото знаят,че се купуват ooooh!Гадничко е Whistling Ако я преиздадат в 3 части може би ще са по 20 лв книгата.Ако е в 2 части - предполагам от 25 лв нагоре Confused

Аз намерих само "Безсъние"2. Всъщност 1 част изобщо не съм я виждала никъде.Мисля,че ако я преиздават ще е само една книгата ,примерно 30 лв ConfusedВсъщност тя не е чак толкова голяма.

Предлагам мото на темата "Млади сме- ще чакаме" Joy

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 21:10 от Наталия

# 727
А "Торба с кости" вече пътува към кака си  Mr. Green

Вивиан, браво за "Торба с кости", аз я търся под дърво и камък, само веднъж на Славейков я видях, но за 30 лв. Ти  къде я намери? На мен пък точно Безсъние 2 ми липсва  Sad Толкова отдавна прочетох 1, че съвсем ще забравя за какво иде реч докато намеря 2 Flushed

Дори не съм и предполагала, че има проблем с намирането на ТК, аз никога не съм имала ,  а съм си ги купувала една по една. А също и с Буик 8, до скоро го имаше по книжарниците.  Толкова ли бързо се изчерпват тиражите ...

# 728
А и забравих -  поздравления Вив за попълнението!Ще обсъждаме като я четеш  Hug
За колко я изтъргува ,ако не е тайна разбра се?

# 729
Уф, сори сега видях за Торба с кости, че от Книжен пазар ... Blush

# 730
  • София
Те книжките на "Сблъсък" са тънички, поне така мисля де ... Затова все се надявам, че ще ги пуснат под 20. Но дори и 20 да са - пак са нови, не мекици  Crazy Ще го мисля по-нататък  Whistling

"Торба с кости" я отнесох за 7,80 и доставката 5 лв. да е - та за 13 лв. Мисля че е добре, доволна  Heart Eyes Алия, да, от Книжен пазар  Peace
Я кажете, хубава ли е, какви са ви мненията за нея?

# 731
Ауу,ти си ударила Бинго с тази цена Shocked Тя иначе книгата е струвала 10 лв,дебелка е.На мен ми беше интересна,макар,че съм я позабравила леко  Blush
И малко да позлорадствам Mr. GreenПредставяте ли си като преиздадат този безценен Цикъл Crazy,точно на тези Славейковските мекици колко ще им падне цената?!Ще се продават сигурно за 2 лв бройката.И пак няма да им ги дам  WhistlingЩе си купя новичкото книжле колкото и да струва bowuu

# 732
Привет!
Току що пратих съобщение до "ловеца на редки екзепляри" във форума DT, но и тук отново ще изредя какво търся и аз:
1. "Град Отчаяние";
2. "Отмъстителите";
3. "Капан за сънища";
4. "Бягащият човек";
5. "Цикъл на върколака".
А що се отнася до "Сблъсък", не са толкова дебели книжките, предполагам при евентуално преиздаване няма да стъпят на цена по-висока от 12-15 лв. за парче. Има значение обаче, кое издателство ги пуска, "Бард" май са по-скромни в цените, но "Плеяда" режат глави.

# 733
  • София
Вив, тя Нати ти е отговорила супер точно за въпроса с цената - това са и моите разсъждения. Дано не се окажем прави и да е по-евтинко. Но и 60лв. да е пак, новата книга си е нова книга  Peace !
А за "Торба с кости" мога да ти дам положителното си мнение, въпреки че почва много мудно и баааавно. Аз на няколко пъти съм я започвала и зарязвала. Но веднъж преодолееш ли началото, историята се разгръща и няма пускане. И си даваш сметка, че всеки ред от трудната за четене част има смисъл за цялото. Майстор си ни е Нашия човек, доказва го и за пореден път и в тази книга.
После като четох Дума Ки, все за "Торба с кости" се сещах - историите нямат нищо общо, но похватът е един и същ.
Въоръжи се с търпение за първите 50-тина страници, после няма да съжаляваш  Peace !

# 734
  • София
Момичета кокичета, книжката е вече при мен  Mr. Green Много й се радвам!  Heart Eyes и скоро ще я почвам  Flutter
Всички я опреличават с "Дума Ки", което е мед за ушите ми, защото много я харесвам, сред любимите ми е  Grinning

Конти, стискам ти палци с "ловеца на редки екземпляри" It, и се пазари, защото е малко скъпар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт