Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са специалистите по фетална морфология в ТОРАКС в Пловдив?
-
Какви са преживяванията на други майки с близнаци?
-
Какви са съветите за спиране на кафето и цигарите по време на бременност?
Форумът предлага съвети за спиране на кафето и цигарите по време на бременност, като се споделят лични преживявания и опит. Съветите включват постепенно отказване, консумация на повече течности, консумация на храни като мюсли с кисело мляко, сушени сливи и приемане на фибри и вода за проблеми с тоалетната.
-
Какви са преживяванията на майките с кърменето и какви съвети се споделят?
-
Какви са мненията за изследванията и специалистите по здравно осигуряване?

,определено след раждането се чувствам нов човек,май тогава осъзнавам магията.
.Една колежка пред пенсия се опитва да ме мята,като ми казва че шефката наредила туй да направя,онуй....с цел да се измъкне тя
....Направо се радвам че имам още 4 дни.После торбата,багажа и на плажа 
,после на море
.Мисля че го заслужаваме.А бебето какъв стрес преживява не е истина...майстори...вар...цимент...шпакловки...ВиК ....туй ми е в главата.Милото то.Дано не ме намрази че ,включвам и него в ремонта 
, но колкото повече време минава виждам, че момента е повече от подходящ. Както казва майка ми, той Господ си знае работата.