Отговори
# 135
  • Пловдив
 ivi_81 Честита рожба   bouquet !Да ви е жив и здрав, да расте умен и щастлив, да е гордостта на мама и на тати!

Честити месечинки на сладките порастващи декемврийчета   bouquet!

Петя , аз мажа Габи с лосион на Бюбхен.С мляко и олио на същата марка мажех в по-студените дни, но досега проблеми с кожата сме нямали!

# 136
Здравейте мами сладурани ,
Честити месечинки на бебковците , които празнуват или са празнували вече Simple Smile

Иви-81 Честита рожба , да ви е жив и здрав малкият Стелян Simple Smile

Ние се върнахме вчера от морето , беше супер хич не ни се прибираше Simple Smile Времето беше чудесно , направо нямам думи. Вече мислим септември пак да отидем за 1 седмица.
Днес бяхме на ДК , Ния е 66 см и 6750 кг.
Сега да видим как ще се справя с урината , дано да успея .В понеделник ще ходим да й вземат кръв .
За захранването и Ния вече се сърди на някои пюрета . Преди хапваше броколи с удоволствие , но сега вече НЕ. С пащърнака е същото Sad 
Целувки от нас до скоро

# 137
 smile3525 ivi_81, да ти е жив и здрав малкия сладур! Чудесно име сте избрали, с много хубаво значение! Дано винаги го закриля по пътя му! Много се радвам за теб  Heart Eyes

Честити месечинки на всички сладурчета!  bouquet
Всички снимки са страхотни, бонбоните растат и се разхубавяват Simple Smile

# 138
Иви, честит да ви е малкият юнак! Да расте, да ви радва, да стане добър и здрав син!  bouquet

# 139
Иви, честито ви бебче. Да расте здраво, усмихнато с безгрижно детство. Hug

# 140
  • USA, Steak State

Да почерпя за навършването на 6 месеца на малката ми принцеса.

Честита месечинка на всички бебоци!

# 141
  • София
Елис, честита половин годинка на Мелиса! Да ти е много здравичка, послушна и много да ви радва   ura  Hug

# 142
Рано-рано слагам кафето!
Дидо има Т тази нощ, моля се да е от зъбчета! Sad

# 143
Чаена благодаря за кафето!! 

Ех тоя хубав, сладък Дидо!!! Дано е от зъбче!!  Как им мерите Т на човечетата, аз понякога я усещам топличка, но ако не дава други симптоми не я меря, а и ме е страх от мерене по "онзи начин" Laughing

Лек и ведър ден сладурки!

# 144
  • София
Привет!
Днес е лошо времето и предполагам, че ще се изпишат повечко странички. Гледам, че коментирате заместването на хранене с плодово пюре - не е вярно, че с него не се замества хранене. Правилото е, че не се замества основно хранене. Тоест закуска, обяд или вечеря. Вече порастнаха човечетата и схемата за хранене би трябвало да се доближава до стандартно трикратно хранене + две междинни закуски, тоест:
6-7ч - кърма/АМ
9-10 ч - плодово пюре (или попара)
12-13ч - зеленчуково/месно пюре
~16ч - плодово пюре/каша
19:30-20ч -кърма/АМ
Това е само ориентир разбира се, но ще се радвам ако съм била полезна  Peace
Днес ходихме да вземат кръв на малчо, въобще и не разбра какво се случва.
Чаено момиче, дано са само зъбките  Praynig Какво стана със секрета (нали ходихте за втори) или не е готов още? И при Дани излязоха такива единични стафилококи и му изписаха Бактробан, но на другия секрет излезе и наличие на алергия. Та се наложи и консултация с алерголог, тест за алергия и в крайна сметка излезе алергия към полени  Sad Не че ме изненада, но сега поне е потвърдено.
Хубав ден ви желая   bouquet

# 145
Втория секрет ще е готов в понеделник. Иначе как така са хванали алергия?
Доки реагира малко остро на инфото ми, че са изписали бакробан. Защото според нея локалните АБ, слагани в носа водят до алергизиране, и че единични, или умерени находки без други симптоми, т.е ако няма клинична картина не се водят за проблем. За мен бе важно УНГ да каже "Боцкайте го" и да започнем с ваксините. Ще видим, дано да е някакво моментно неразположение и да избие зъб.

# 146
Благодаря ви за пожеланията  Hug

# 147
Здравейте мили декемврийски мами!  От доста време не съм писала...Ако не се сещате съм iliana_cv , но нали не съм Цветкова вече, та опадна "cv"-то...
 Малкия ми Криско е добре. И него май го мъчат зъбки Tired Днес цял ден е с температура Sad.
 Захранването върви добре, от няколко дни попарка давам вече, но не е особено очарован...
А и да ви се похваля- днес ака в гърне! smile3550

Елминка, браво, радвам се че са ви приели за яслата! Аз ако знаех че го приемат преди 10месеца щях и аз да го запиша по-рано...
Честито бебенце на Иви! Да расте здрави и силен мъж!

Честита пловин годинка на малката Мелиса!

Рени, да пратиш поздрави на Бисито от неиното гадже Злати, а Криско вече си има друго гадже smile3534

Светланке, и ние горе-доло такава схема имаме + 3-4 кърмения и през нощта Crazy

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 17:30 от illianа

# 148
  • София
Илианка, добре си се завърнала в редиците  Hug   bouquet
Криско голям мъж е станал вече и гаджета си имате  Wink хубавец

Моят юнак тази нощ спа непробудно и аз най- накрая се наспах  Peace

Честити месечинковци днес   party006

# 149
Здравейте.И днес не можахме да се разходим навън.Ужасно време... #Cussing out
ivi_81 честита рожба,да ви е жив и здрав и много да ви радва.   bouquet
illianа ще предам поздравите на Биси.Обаче Злати беше само обожател а не гадже.  smile3533
petya_ много се радвам,че най-накрая си се наспала. Grinning Но пък Биси се буди няколко пъти нощес и аз не се наспах...  Tired
Melissa's Mom честита половин годинка на малката кукла.  smile3525

А сега отивам да гладя,че такава камара ме чака.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт