В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 806
  • 732
  •   1
Отговори
# 315

Според мен тъмна коса много ти отива Simple Smile. Мисля, че пак трябва да ти е тъмна, но не и толкова черна. Може би тъмно кестеняво, с два тона по-светло от това наситено черно на снимките. Със светла коса някакси не мисля, че ще ти се подчертават така добре чертите Peace Имаш хубава бяла кожа и точно тъмната коса много те освежава, но на снимките от черната къна е станала малко изкуствено черна.  Мисля обаче, че не трябвба да имаш червени оттенъци. Но ако започнеш да се боядисваш с боя един номер по-светла от черното и така след още известно време с още един номер по-светла и постепенно ще ти стане естествено тъмно кестеняво. хем пак ще имаш промяна, хем няма да си увреждаш косата Wink

Проблема е  че досега съм използвала къна,а не боя.Незнам как да я махна ? Казаха ми,че това няма махане с препарати,че трябва дасе изреже SadSad  и нз...сега да по4вам с по светла боя,дали ще хване ???

# 316
eve kz мисля, че ще ти хване без броблем, ако си слагаш боята само в корените Peace там ти израства естествения цвят всеки месец, следователно това е нова, некъносвана коса и няма логика да не хване само в корена ако я боядисваш. За дължините и краищата е ясно, че няма да ти хване, защото боя върху къна не хваща. А и върху черното абсурд да хване някакъв по-светъл цвят, много ти е наситено.  А иначе ти абсолютно всеки пък като си се къносвала ли си си нанасяла къната върху цялата коса или си къносвала само корените? Ако си нанасяла къната върху цялата коса май единственото решение е да я чакаш да израстне цялата къносвана част и през това време да боядисваш корените с боя един тон преди черното по цвят. А ако естествения ти цвят е близък до този наситено черен,който е сега,  тогава не се боядисвай изобщо, а просто си я чакай да израства и режи по малко всеки месец Grinning

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 23:31 от amra

# 317
amra , благодаря много за съвета! Косата всеки път я каносвам по цялата дължина.Сега мисля да изчакам още малко и да почвам да я боядисвам с един тон по светло от черното,нямам търпение да махна черния цвят.А знаеш ли някакви рецепти или маски за усилване на растежа ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 318
Ооо, аз не съм специалист по маските Grinning Слагам си веднъж седмично едни индийски масла, спя така и на сутринта мия. Има доста теми във форума за маски, усилващи растежа на косата, за блясък, против косопад...въобще каквото си поискаш Grinning Ето темата в която се обсъждат http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426715.0;topicseen  Тук голям специалист по всичко, свързано с косата е Сиси Peace Винаги уча от нея страшно полезни неща!

# 319
Имам въпрос , свързан със термо ролките. Купих си такива ролки http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.onlinetrading. … p_3K9T_4AaTz-zJBQ ме интересува да ми препоръчате продукт за косата, който да се ползва с термо ролките. Да фиксира прическата, без да я бетонира и прави косата на каска, да има термозащита(не е задължително, но е добре), да придава блясък и обем(обемът също не ми е тоолкова важен, но е хубаво да придава).  Също ако може да ми обясните кога и как се ползва Simple Smile на суха/влазна коса, преди/след  изсушаването със сешоар. преди/след навиването с ролките...

Има активатори за къдрици, които се впръскват на леко влажна коса, издухва се леко със сешоара, след което се навиват ролките по желаният начин. Ефекта е, че косата се накъдря по- лесно и не се утежнява, защото продукта е под формата на спрей...
Иначе аз съм правила на ролки и със уплътнител за коса, под формата не гел, къдриците стават добре оформени и лъскави, приложиемо е и при навиване със маша. Simple Smile
А иначе има специални лакове за къдрици или бустери, които оформят без да бетонират Simple Smile
Благодаря ти Рошавка  bouquet А дали може да ми препоръчаш  някои точно определени продукти?

Мога да ти препоръчам няколко продукта за къдрици -

http://keune.bg/Curl%20Activator-96.html

http://keune.bg/Pearl%20Shine%20Gel-182.html

http://keune.bg/Design%20Texturizer-186.html

# 320
Благодаря ви много момичета Simple Smile

# 321
Рошавка, благодаря  bouquet Ще помисля над твоите предложения, а като цени нещо можеш ли да ме ориентираш?

# 322
Рошавка, благодаря  bouquet Ще помисля над твоите предложения, а като цени нещо можеш ли да ме ориентираш?

Цени има под всеки продукт тук - http://roshavka.wordpress.com/keune/

Peace

# 323

Цени има под всеки продукт тук - http://roshavka.wordpress.com/keune/

Peace
Мерси много newsm51,сега  видях и ще разгледам и прочета за всички продукти по- подробно. А и цените са съвсем поносими , слава Богу Grinning

# 324
Здравейте, момичета! Искам да ви помоля за съвет за това как да си оправя цвета на косата, по-точно как да го уеднаквя. Преди 4 месеца си изсветлих кестенявата коса до светло русо, а сега като ходя да ми боядисват корените ми ги боядисват със същата боя, но вече без да ме изсветляват, защото ако ми изсветляват корените всеки месец преди боядисването,  съм щяла да остана без коса. Проблемът е, че корените ми стават тъмно руси, а дължината ми е светло руса и се получава доста голяма разлика. Дали има начин да си уеднаквя цвета на косата, и то по възможност косата да си ми остане на главата  Laughing

# 325
да споделя нещо като клиентка
от 5 години се къносвам с черна къна, и реших, че искам да съм с по-светла коса вече.
всички фризьори, с които говорих ме убеждаваха, че трябва да чакам едва ли не година, за да се отмие къната, иначе нищо няма да стане, ще се появят петна, ще си съсипя косата и т.н.
абе с две думи, няма да може да стане това, което искам, а аз искам кестенява с по-светли  кичури
намери се все пак един дето да поеме риск и да ме направи, Роман
епа много е добър!
вече съм светло кестенява
и косата ми си е на главата!!!!!!!!!!!!

специално го подчертавам за всички фризьори, които ми обясняваха ОБРАТНОТО!!!

# 326
Здравейте, момичета! Искам да ви помоля за съвет за това как да си оправя цвета на косата, по-точно как да го уеднаквя. Преди 4 месеца си изсветлих кестенявата коса до светло русо, а сега като ходя да ми боядисват корените ми ги боядисват със същата боя, но вече без да ме изсветляват, защото ако ми изсветляват корените всеки месец преди боядисването,  съм щяла да остана без коса. Проблемът е, че корените ми стават тъмно руси, а дължината ми е светло руса и се получава доста голяма разлика. Дали има начин да си уеднаквя цвета на косата, и то по възможност косата да си ми остане на главата  Laughing
Косата няма да ти се изтощи,ако се обезцветяват корените
с 6%,а отгоре се сложи боя за цвят с 3%.Така ще имаш
еднакъв цвят и здрава коса на главата си.  bouquet

# 327

Боя поставена върху къна може да стопи косата.
Това е истината.А всеки фризьор сам преценява
дали да поеме риска.
Радвам се,че си останала доволна!  bouquet

# 328
Косата няма да ти се изтощи,ако се обезцветяват корените
с 6%,а отгоре се сложи боя за цвят с 3%.Така ще имаш
еднакъв цвят и здрава коса на главата си.  bouquet

ТУТИ, много ти благодаря!  smile3525

# 329
да споделя нещо като клиентка
от 5 години се къносвам с черна къна, и реших, че искам да съм с по-светла коса вече.
всички фризьори, с които говорих ме убеждаваха, че трябва да чакам едва ли не година, за да се отмие къната, иначе нищо няма да стане, ще се появят петна, ще си съсипя косата и т.н.
абе с две думи, няма да може да стане това, което искам, а аз искам кестенява с по-светли  кичури
намери се все пак един дето да поеме риск и да ме направи, Роман
епа много е добър!
вече съм светло кестенява
и косата ми си е на главата!!!!!!!!!!!!

На какви процедури се подложи ? И аз като теб искам да махна черната  къна Sad

Общи условия

Активация на акаунт