Размяна на парфюми ХХІІ

• 57 697
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Голямо БЛАГОДАРЯ на ***ДИ***,парфюмчето ми е страхотно:))))

# 331
  • София
Момичета, разменям 10 мл.Code Armani от 30,много искам Еуфория,разбира се същото количество.

# 332

Благодаря на АЛМОНД  Grinning
за хубавата размяна
Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 19:48 от alethea_

# 333
Търся Еаu de Cristobal.

И предлагам Le Feu D'Issey Light-Issey Miyake 50 ml,липсва най-много 1 мл, с кутията:

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 17:45 от teddy_n

# 334
  • Варна
Момичета, пак се изпълни темата с предложения за продажби - стига, пак ще ни смъмрят. Naughty Има си Продавалник за целта. Peace

# 335
Предлагам

около 45 мл
от 75мл шише
липсва панделката

ето линк
http://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/OH-De-Moschino-733.html

# 336
Разменям/Продавам Escada Signature 75 ml.

# 337
Търся Kenzo Amour (между 25 -50мл.)  но този в бялото  флаконче, знам че нямат pазлика , но много искам да е беличко   Blush

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 20:55 от sisi_m

# 338
  • София
Много мило, alethea_
Благодаря ти и аз за размяната и за коректността!

# 339
  • при морето
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!!!
Не ми е приятно,но при ситуацията,която се получи като резултат от анкетата,мисля,че е нормално да реагирам по този начин.
И така-мисля,че е нормално да спра да пиша в този форум,да разменям парфюми и прочие.Чувствам се нежелана тук.
Съжалявам,ако съм създала непритности на някого....

# 340
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!!!
Не ми е приятно,но при ситуацията,която се получи като резултат от анкетата,мисля,че е нормално да реагирам по този начин.
И така-мисля,че е нормално да спра да пиша в този форум,да разменям парфюми и прочие.Чувствам се нежелана тук.

Я стига  Naughty, колкото хора има тука, толкова мнения ще чуеш. Какво като те пише в първия пост, нали има хора, които с удоволствие комуникират и разменят с тебе? Не можеш да се харесаш на всички! На който не му харесваш, да не се занимава с тебе и толкова. Народ много във форума.

# 341
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!!!

е тогава ще зарадваш всички,които целяха с нападките си да видят точно този пост.Защо да ги правиш щастливи?50% искаме да си тук ,а който не те харесва да не разменя с теб,какво сложно има,всеки сам си решава.... Peace

# 342
WINTERFAIRY изобщо не си го слагай присърце,не е нужно да си харесвана от вси4ки!!!.Ти имаш право да си тук както всяка една от нас.И ТО4КА!

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 22:57 от allexa27

# 343
  • Враца
Winter fairy,
я подай насам някое парфюмче,
пък който го е страх от некоректност - да не разменя с теб! Simple Smile
Тъкмо по-голям шанс за мен да се докопам до ново ароматче Wink
 bowuu

# 344
Голямо БЛАГОДАРЯ на ***ДИ***,парфюмчето ми е страхотно:))))
Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Чувствата ни са взаимни! Hug

Общи условия

Активация на акаунт