подсъзнанието може всичко 11

• 55 043
  • 528
  •   1
Отговори
# 75
поздрав на всички, които са успели да си направят картата.  bouquet и щастливо сбъдване! Grinning

Аз си направих от сайта на деси, снощи ,бих казала набързо, просто защото време за повече нямах.

Честит Еньовден!  bouquet

# 76
поздрав на всички, които са успели да си направят картата.  bouquet и щастливо сбъдване! Grinning

Аз си направих от сайта на деси, снощи ,бих казала набързо, просто защото време за повече нямах.

Честит Еньовден!  bouquet

# 77
Аз исках да попитам а днес точно на Еньов ден може ли да си направя картата на желанията

# 78
  • Горна Оряховица
Моята карта оставих за днес- вчера не се чувствах достатъчно уравновесена и позитивна и реших ,че по-добре на следващия ден, отколкото недобре "заредена" карта. Днес мисля да медитирам, да се отдам на мисли и разсъждения и равносметки ,да почета малко "умни"книжки ,да вдигна вибрациите си и чак тогава да се оттдам на творчество.
Лек и успешен ден на всички  Hug

# 79
  • Горна Оряховица
Румче, писали сме заедно. Явноняма да съм само аз от закъснелите  Wink.Не мисля че ще има проблем, би трябвало и самия Еньов ден да е толкова подходящ ,както и ноща преди него.

# 80
  • нейде там, където ....
Прекрасен да е денят ви!
Аз направих моята карта вчера. Макар в момента да имам намислено само 1 истинско и голямо желание, написах си някои утвърждения в останалите сектори. Щом правя всичко правилно в следващата 1 седмица, ще се сбъдне. Една голяма поредица от случайности следва своя ход.
Благодаря ви! Hug

# 81
  • София
Стига сте се притеснявали де, Карта на желанията може да се прави ПО ВСЯКО ВРЕМЕ   Joy  Най-добре на растяща Луна, още по-добре на 1-2 лунен ден. Но това са някакви ограничения Simple Smile за нашата ПРЕКРАСНА БОЖЕСТВЕНА СЪЩНОСТ Simple Smile)))))) която може да си сътворява Божествена реалност по всяко време   bouquet

А Еньовден е силно енергиен ден ...... ден за магийки и заклинания, тъкмо време за правене Карта на желанията Simple Smile

аааааа, и още нещо, картата може да се допълва Simple Smile

# 82
Няма значение кога ще я направите - спрете да се притеснявате за това кое е правилно и кое не. Важно е вашето намерение и истинско желание, както и хубавите емоции.

# 83
  • в резерват
eldivine, svetlina_8 ,   Peace

# 84
Аз днес, на Еньовден, съм решила да си подновя и списъка с 25-те желания!  Grinning
Няма да пропускам момента, я!  Joy

# 85
  • България
ААА и аз имам такъв . Добре ли е да го подновя, въпреки че те моите не знам дали и половината са се сбъднали. Или по-добре да си изчакам да се сбднати останалите  ?

# 86
Ами аз периодично си го обновявам, на няколко месеца  Hug

# 87
Аз пък снощи сънувах много странен сън...хем странен,хем красив и се чувствах прекрасноSimple Smile
А на Еньовден,преди три години почина дядо ми.Казват,че когато човек си отиде на голям празник,Господ го обича много.Дали е така?
Пожелавам ви хубав,слънчев и изпълнен с енергия ден Hug

П.П.Видях,че са публикувани още 2 отговора преди мен относно списъка с желанията...подсещате ме,че и аз мога да си направя днес.

# 88
Ооо, коконче, привет, душе  Grinning Много се радвам да те видя.

Tender, Бог обича всички еднакво Peace Точно това обикновено трудно се разбира от хората. Все някой си мисли, че е онеправдан в очите на Бога.

# 89
Да споделя на какво попаднах току-що.

Две бебета в корема на МАМА

Бебе 1: Вярваш ли в живота след раждането?
Бебе 2: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.
Бебе 1: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?
Бебе 2: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.
Бебе 1: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот – пъпната връв – и без друго е твърде къса.
Бебе 2: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само.
Бебе 1: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в мрака.
Бебе 2: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.
Бебе 1: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?
Бебе 2: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея; без Нея не можем да съществуваме.
Бебе 1: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.
Бебе 2: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти

Това ми напомня за нас хората.Едни са убедени,че има живот след смъртта,а други,че всичко приключва.Но нима е възможно всичко да свърши така?Не вярвам!

Общи условия

Активация на акаунт