подсъзнанието може всичко 11

• 55 010
  • 528
  •   1
Отговори
# 360
  • Добрич
Pinkito, съгласна съм, че сънят ти е пророчески, но всъщност ти си сънувала, че ще научиш събитие, което се е случило преди три години. Няма начин сънят ти да е предизвикал събитието, ако това те успокоява до някъде. Просто за теб новината е нова, защото едва тогава я научаваш.  Преди години имаше период, в който имах сънища, подсказващи ми какво ще ми се случи. Но събитията ставаха действително в последствие. И странно е, че обикновено тези сънища предсказваха "неприятни неща". Поне при мен. Тогава не съм се замисляла съществува ли възможност "поличбата" да не се реализира. Приемах съня за даденост и той се материализираше. Може би Вселената по този начин ни подготвя за изпитанието, което ни предстои.

# 361
да споделя една книга, която ми препоръча моя хомеопат.
пак Спиралата, да са живи и здрави  Heart Eyes

Уилям Хюит "Автохипноза"
има я тук

усмихнат ден на всички  Hug

# 362
  • нейде там, където ....
Денят е прекрасен, нали?
Благодаря ви, за споделените знания и опит! За увереността в себе си, която придобивам и увеличавам с всеки изминал ден!
И да почерпя, за здравето на синът ми.

# 363
Ау, Merci, jd  Wink
Да е жив и здрав сина ти и много да те радва  Hug

Денят наистина е прекрасен  Grinning

Момичета, вие не спите ли по нощите?  Wink Толкова много и интересни неща сте изписали  Grinning

lenny_pld , линкът, който си пуснала изглежда интересен. Изисква обаче регистрация. При първа възможност ще го проуча и този сайт.

За ангелите - наистина е изумително как помагат по всевъзможни и най-невероятни начини във всяка една ситуация. За компютърни проблеми /както за софтуерни, така и за хардуерни/ и аз съм ги викала на помощ  Grinning

Що се отнася до сънищата, съм забелязала, че сънувам в напрегнати за мен моменти от живота ми или тогава, когато ми предстоят такива. Обикновено по друго време не сънувам. Често искам да сънувам, но не мога... Или не помня сънищата си. Не знам на какво се дължи това.

Споменавате Шакти Гауейн и Уилям Хюит. "Творческа визуализация" на Шакти, както и "Живот в светлина" много ме бяха впечатлили. Доста от техниките, описани в "Творческа визуализация" работят  Grinning
А "Развитие на психичните сили" на Уилям Хюит препоръчвам на всички начинаещи в практиките, които обсъждаме тук  Hug

Благодаря на всички, пишещи в темата  Heart Eyes

# 364
Здравейте  Hug!

Скоро не съм се включвала , но чета всичко и Благодаря за полезните инфо и линкове които сте дали   bouquet!
Искам да ви споделя , че имах много напрегнати няколко дни. Стовариха ми се служебни въпроси за разрешаване ( демек проблеми).Първите два дена постоянно се молех на Ангелите и " Необикновения мой приятел" да ми посочат правилния път и решение. По много пъти си повтарях " Всичко се нареди по Божията Промисъл".Естествено имаше и действие от моя страна ,но втория ден удрях само на камък. Вечерта си казвах ,че утре ще имам разрешение на въпроса. На третия ден към обяд изпитах апсолютно спокойствие и до следващия ден всичко беше ОК  Grinning. Минах през малко адче, но имах доверие и вяра ,че всичко се случва за мое добро и съм Благодарна !Всъщност Благодарение на вас и всичко което съм научила от нашата темичка ,успях да се справя доста бързо и без да се вайкам.
Благодаря на всички , за всичко   bouquet!

jd   Hug, желая ти здраво и щастливо синче   bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 365
да споделя една книга, която ми препоръча моя хомеопат.
пак Спиралата, да са живи и здрави  Heart Eyes

Уилям Хюит "Автохипноза"
има я тук

усмихнат ден на всички  Hug

О , тази книга е страхотна ! Simple Smile Тя ме запали ...   Peace

# 366
О,Бела...мога да разкажа и не един случай,в който са се случвали нещата след като съм сънувала нещо...и става реалност,  Отивам на работа,акто се върна ще чета..лек ден момичета !

# 367
Момичета, искам да ви благодаря, че ви има и споделяте всичко това  Hug Hug Hug Днес с мъжа ми се разхождаме в София и "случайно" минаваме покрай руската църква  Heart Eyes Аз си написах писъмце, а и мъжът ми също  Shocked Почувствах се страхотно  Heart Eyes

Ангелите ми помагат за всичко и по всяко време  Heart Eyes Много страдам обаче, че никъде не мога да намеря "Лекуване с ангели" в малък формат  Tired Явно не трябва да я имам, но не мога да се примиря с това  Confused

# 368
Пинки  Hug

# 369
Pinkito ме подсети да ви питам.Аз също имам пророчески сънища,а и когато медитирам понякога "виждам" някакви неща.Странното е че някои неща се случват така както съм ги "видяла"а други не.Това ме обърква и не знам на какво да вярвам. TiredНапример една година преди да почине майка ми по време на медитация я "видях" в инвалидна количка.Около една година след това обаче почина внезапно.На вас случвали ли са ви се такива неща и ако да как различавате кое е пророческо и кое не?  

jd Благодаря за бонбоните,да ти е живо и здраво детенце   bouquet

# 370
На мен пък ми се случва да сънувам един и същи сън два пъти или все имам усещането,че нещо което се случва в момента вече съм го усетила преди (хъх как завъртяно го обасних)или е вече видяно,някъде под някаква друга форма,обаче и аз не знам точно каква .Пример днешен,пътувам с колата,гледам през прозореца,пътят непознат.Слънчогледи,жито,крави.Точно тази картина съм я виждала някъде,същата ,със същите усещания зрителни и слухови.Не знам къде.Опитах се да си спомня-безуспешно.

Интересува ме тази материя,непозната ми е,имайки пред вид,че се занимавам с точни науки,строго конкретизирани неща,няма тълкуване и вариаций.Всичко е с ясни и строги правила.Изведнъж потапям пръстче в една огромна,дълбока вода,която ме влече,и влече,и влече все по-навътре и навътре.Все пак съм прочела само една книга,докопвам по нещо от тук и от там,но това е само началото.

Вчера ми сервираха новина,от която сърцето ми прескочи няколко пъти,нещо,което не съм очаквала,свързано с документи,за които хабер нямам,а са на мое име.Бях неадекватна почти половин ден,успях да си наложа да мисля положително,успокоих нещата и днес вече съм спокойна,утре отивам при властите да проверя как стоят нещата.

Мъжът ми постоянно повтаря колко е стар,сбръчкан,че все е в депресия,че няма да се оправи,кръвно,сърце,кости................абе пенсионерска работа.За три месеца пред очите ми се скапа тотално.Изглежда ужасно и не иска да си помогне.Опитах да говоря с него,но той няма сили и желание да прави промени.Предал се е .Аз пък обратно.Спретнах се,поставих си няколко цели и ги изпълних.Преследвам вече други,три години напред зная какво точно искам.Всичко,което години се опитвах да направя по себе си и все не успявах,го направих.Преди все се лутах,мислите ми бяха хаотични,действията,да не говоря за тях.......
Сега се чувствам подредена,силна,можеща.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 21:58 от zorita

# 371
  • Добрич
jd, да ти  е живо и здраво момченцето. Много късмет да има и много да те радва.

zorita, когато имам усещания за нещо вече преживяно, обикновено интуицията ми, ми подсказва, че са свързани с минали прераждания.

# 372
  • Tам през Атлантическия океан
Изведнъж потапям пръстче в една огромна,дълбока вода,която ме влече,и влече,и влече все по-навътре и навътре..........................,докопвам по нещо от тук и от там,но това е само началото.
......и е безкрайно Wink

колкото повече откриваш нови "хоризонти "  толкова още  те очакват  Crazy като спилала е  Grinning

# 373
На мен пък ми се случва да сънувам един и същи сън два пъти или все имам усещането,че нещо което се случва в момента вече съм го усетила преди (хъх как завъртяно го обасних)или е вече видяно,някъде под някаква друга форма,обаче и аз не знам точно каква .Пример днешен,пътувам с колата,гледам през прозореца,пътят непознат.Слънчогледи,жито,крави.Точно тази картина съм я виждала някъде,същата ,със същите усещания зрителни и слухови.Не знам къде.Опитах се да си спомня-безуспешно.
Всъщност ти си видяла така нареченото Дежавю!Това означава,че вървиш по предварително начертания си път от душата! Wink

# 374
  • Добрич
Цитат
Deja vecu например е нещо „вече преживяно“.Обикновено става въпрос за съвсем обикновена ситуация, в която чувстваме, че можем да предусетим всеки един малък детайл. Познати са ни гледката, действията на участниците в разговора, и дори репликите ни звучат така сякаш предварително знаем, че ще бъдат изречени.

Deja senti е състояние, което се превежда като нещо „вече почувствано“- вътрешно усещане, което дефинираме като познато, но не обвързваме със ситуацията, в която се намираме в дадения момент.

Deja visite съдържа в себе си подозрението за вече посетено място. Сигурно ви се е случвало понякога да се движите из непознат район, но да имате странното усещане, че сте били там и преди, и да сте в състояние да се ориентирате правилно.

Deja reve е нещо „вече сънувано“, а deja entendu се превежда като нещо „вече чувано“- когато имаме усещането, че можем да предвидим какво ще каже събеседника ни в разговор, който водим.
От Дежа ву и какво се крие зад това явление

Общи условия

Активация на акаунт