Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с мъжа?
Какви са препоръките за плажуване по време на бременност?
Как се броят месеците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с мъжа?
-
Какви са препоръките за плажуване по време на бременност?
Плуването и водната гимнастика се считат за изключително полезни упражнения по време на бременност. Те подобряват кръвообращението, улесняват оксигенацията на органите, стимулират тялото да изразходва повече топлина, което повишава метаболизма. Освен това плуването укрепва здравето на майката, благоприятства развитието на плода и подготвя тялото на майката за раждането.
-
Как се броят месеците по време на бременност?
-
Какво представлява магнитната буря и какви са нейните симптоми?
-
Какво представлява 4D ултразвукът или 4D изследването и кога се препоръчва?

, искрено завиждам на смелостта и силата на духа ти.( честно, с ръка на сърцето казвам, че за себе си незнам дали бих могла да взема категорично решение). Мисля си и друго обаче, казваш, че си се успокоила, но не си. И никога няма да се успокоиш, миличка, до последно. Прави си ФМ, гледай си бебчето винаги когато имаш възможност, това ще те успокоява. Нов дом ще стягаш, прави си планове за новата детска стая и тези мисли също ще те разведряват. Първото нещо което си помислих вчера за името беше какво ще е то, Lassi хайде да залагаме
. Наричай си го с името което си му избрала и ще видиш, че ще имаш едни здрав и много смел юнак. Прегръщам те и ти желая кураж, но май го имаш повече от мен, така че ти пожелавам да слушаш само и единствено вътрешния си глас
то едно мятане на ръце беше ,кръстосване на крачетата,заравяне към таза
,само пола неможахме да видим ,та нали седеше като мохамеданин нищо не се видя,но нищо важното е че е добре и си дивей
аз искам предварително да се извиня на всички, че няма да споменавам поименно, което е неуважително, но ще наваксам, обещавам - добре дошли на всички нови, радвам се, че бройката и населените места се увеличават
....какво казва док, пиеш ли всичките илачи? Милата, толкова препятствия.... 
Малката се събудила от 8.00 и мънка и аз накрая й пуснах детско и си легнах до преди малко
, наистина е много хубаво да ис женска майка. Предния път имах голям мерак за момче, и лекарката като ми каза, че е момиче, бях много, много разочарована. Тогава жената ми каза "Знаеш ли колко е хубаво да имаш момиче, да й правиш прически , да си споделяте женски неща
"