Първият триместър отминава, ето че ДЕКЕМВРИ наближава!

• 13 655
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от мен!   bouquet
Colibri, честито жилище! Много ми хареса на Ета изречението:
Тъкмо ще гнездиш в пълния смисъл на думата  Grinning

И мен снощи нещо ме понаболяваше коремче, но слабо. Леко като менструални .. ама знам ли .. може да е от това, че датата е горе долу такава, че ако бях с цикъл трябва да ми дойде.

# 151
Collibri, честито и от мен!  Бъдете много, много щастливи в новия дом!

# 152
Colibri, честито и от мен! Пожелавам на теб и на цялото ти семейство да изживеете много положителни моменти в новото толкова чакано жилище!
Искам да ви попитам - колко време издържате да не виждате бебечето си, в смисъл само на мен ли ми се иска да ходя през седмица на преглед, за да съм сигурна, че всичко е наред, или има и други побъркани като мен?

# 153
stuffinka, и на мен ми се иска поне веднъж в седмицата да си го гледкам .. ама не щото да не би да има нещо, ами просто да си го видя  Party Много ми е радостно като го гледкам човечето, и като се разшава да си рита, скача, маха ...  JoyПупупу!

# 154

Добро утро, дами   bouquet Почерпете се с нещо свежо, макар и само виртуално за моето мамино дете, което днес е именничка  Grinning

Collibri, честито ново гнезденце! да си го изпълните с много любов, незабравими щастливи мигове и още много детски смях  Hug

При мен няма болки, но пък нещо всеки ден по различно време, най- вече когато съм легнала, усещам как ми се свива на бучка нещо вътре в корема. Най- вероятно са някакви контракции, но пък не са болезнени  Thinking Ще го обсъдя с докторката сега на 1-ви, но до тогава съм в размисъл дали това е притеснително или не...

Приятен и прохладен ден ви желая и повече ритничета от мъничета  Wink   bouquet

# 155
  • Сливен
добро утро и от мен!

Collibri страхотна новина.Да сте живи и здрави и да си живеете дълги години в новото жилище.

*MILADY*  и на мен много пъти ми се е случвало това нещо с твърдяването на корема без болка. И аз мисля че са някакви контракции ,но няма да са опасни -нормално е.
Не се притеснявай и честита ти именничка днес -да е жива и здрава!   bouquet

А и да се похваля снощи като легнах бебчо като по чудо взе да шава толкова много,страхотно чувство е! Бях забравила от каката. Simple Smile

Може ли някой да ми каже защо не ми се мърдат дните на линийката?  newsm78  newsm78 нещо не съм я направила май като хората!  Thinking

# 156
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!

*MILADY*, честита ти именничка, да и е живо и здраво името и да ви носи само радости.

Аз да се похваля мисля, че снощи усетих бебчо (но все пак не съм напълно сигурна). Усетих някакви движения
наподобяващи пърхане на пепеурда и съм много щастлива  newsm44

Приятен ден от мен!

# 157
добро утро мами Hug.MILADY честита ти именичка да ти е жива и здрава,да радва много мама и тати.  bouquet  ura COllibri честит ти нов дом да си много щастлива в него и с здраве да си отгледаш децата в него. Laughing
И на мен от 2 дни ми е лошо,боли ме глава,лежа по цял ден, Sickи вие ли сте така?
Лек ден ви желая и повече почивка. Hug

# 158
Добро утро!
*MILADY*, честито именниче! Много да ви радва и помага за бебето!

Пък моето диване е болно от ангина и от вчера е на антибиотик. Дано не ме разболее, че много се гушкаме, като не му е добре  Heart Eyes.

# 159
Добро утро. Честита именничка на *MILADY*. Да е жива и здрава, за радост на тати и мама. Това, което чувстваш, са контракции Бракстън-Хикс. Нещо, като подготвителни контракции, които нямат общо с родилните. Консултирай се с лекаря, може да ти изпише магнезий.
Colibri, честито ново жилище. Нека бъде изпълнено с много любов и детски смях.

# 160
  • Русе
*MILADY*  честита ти именичка, усмияката да не слиза от лицето й, все да радва мама и тате!  newsm51
Относни болките, аз постоянно имам такива, на различни места, ту в ляво ту в дясно, понякога посредата. Ама вече започнах да свиквам и да не им обръщам внимание. Забелязвам, че съм почнала да ходя много странно, като патка се клатя.

# 161
* Забелязвам, че съм почнала да ходя много странно, като патка се клатя.

Laughing и аз така Joy

А дори нямам коремче. Просто леки болки в кръста

# 162

Благодаря ви много мили мои най-прекрасни  Hug за хубавите думи и емоции, които ми донесохте тази сутрин!   bouquet
Наистина се чувствам точно - свиваща гнезденце, в което да си домътя пиленцето  Heart Eyes

По въпроса за пола - имам шесто чувство че е мъж! Само за мъж мисля! Представям си го какъв е красавец  Laughing - някакъв невероятен младеж, първо невероятно момче - само хубави работи... имена ми изскачат в главата... просто невероятно силно чувство за мъж.
Не искам да се настройвам, но то е по-силно от мен чувството. Ако е момиче, ще се радвам много, защото ги обичам по дифолт!!! Първия път имах същите силни усещания за момиче  -и то беше истина! Скоро се надявам да разбера мъж ли е или не! Може да ме изненада някое мъжко момиче  Grinning Mr. Green.

*MILADY*, Честита именничка, Да бъде чудна и прекрасна и винаги да бъдете приятелки!!!

pale4ka_lll , За лошото - и аз имах такива дни миналата седмица - почти всичките - просто ги преживях и отмина лошото. Сега съм добре  Peace Надявам се скоро да те отмине и да се почувстваш по-добре!!! Почивай и спи повече ако имаш възможност. Може би си изморена!

scrye , Честит първи контакт с бебо!!! Отсега нататък все да му се радваш вече и осезаемо!!  Heart Eyes

Брех какви вкусни почерпки се посипаха днес!!!мммм   chef

stuffinka, ♥MaMuHka♥ и аз съм от вашта партия - ако мога да си го гледам често ми е супер гот!
Но напоследък забелязвам че съм все по-спокойна! Което много ме радва  Grinning - някак все повече вярвам в нас и в доброто развитие на нещата!  Hug

She_R , много вкусно кафенце!  Grinning Надявам се болките да те зарбавят вече!

eta , много се радвам че си решила така! ВЯРА! Браво!   bouquet

Ава , аз чух че прегледа може да важи до 3 дни. Отиваш с листчето от прегледа - може и да няма снимка - ако не си ходила още на преглед, може да изтеглиш формуляр от сайта на Национална Генетична Лаборатория - там пише кои показатели трябва да се измерят за втория БХС. Аз така направих и направо върху него ми попълниха данни докторите. Там попълваш и ти някои неща.
Успех!  Peace

Хайде, лек ден от нас с бебчо!!!  Grinning Grinning  Hug Hug  Flutter Flutter

# 163
Добро утро момичета,

Много се радвам, че днес имаме толкова хубави новини( е има и от вчера)

Колибри - честито ти ново жилище. Много ти се радвам и на историята която сте изживели и най-вече на това, че вече си имате собствен дом. Надявам се и ние с мъжа ми да имаме същия късмет. В момента се нанасяме в квартира - гарсониера без балкон Sad, но поне наема е сравнително приличен, все пак аз съм студентка и не работя, само мъжо и всички разходи на него - ще се стесним малко с бюджета, но да сме живи и здрави.

Усещането за пол го имам и то почти от самото начало (около 7ма седмица). Малко ме е страх да не ме излъже, защото го вярвам много силно и съм сигорна за мен си на 100%, а и съм използвала калкулатори за изчисляване на пола и съвпадат с мой те предположения, но доки последния път каза другия пол, ама каквото дойде такова - няма да го върнем Grinning

*MILADY*, честита ти именничка, да ти е жива и здрава и много да ви радва.

# 164
  • Варна
Честито на новодомката  Collibri да се множите и обичате завинаги.

Честито на момичетата усетили ритничета.
*MILADY* честита ти именничка, да `и се слави името.
Като бях бременна с Агафия мислех да си купя, от тези домашни апарати за тонове на бебето
имаше и такива с монитор. Ама ми дръпнаха юздите, че много бях се подгонила /без малко да се стигна/
Ето нещо подобно за маниячките  Mr. Green https://ssl.aukro.bg/show_item.php?item=657081359#gallery
eta хубаво си го решила, на мен не ми стиска...
Хубав ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт