Първият триместър отминава, ето че ДЕКЕМВРИ наближава!

• 13 655
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
Collibri, честито ти ново гнезденце   bouquet
Milady, честита ти именничка   bouquet
За ходенето като патка и аз на моменти го правя  hahaha  hahaha Имам си коремче и на оменти го чувствам толкова подуто и тежко (а не е) и тогава се клатя като патка  Joy Иначе и на мен ми се иска да шпионирам бебчо през цялото време, как иначе да знам, че е добре  Laughing След месец може и да се възползвам от предложението на evil  Mr. Green

# 166
evil , много хубава къщичка  Grinning!
Ами всъщност за колко дни излизат тези БХС II резултати? На мен ми казаха 5 работни? Твоите излезнаха ли?

Аз пък да споделя нещо... тази сутрин се събудих с прозрение!!! Щом отворих очи... и пред мен изникна ИМЕТО на бебето! Мъжко име! Много ми харесва и направо съм щастлива! Има много хубав смисъл! Вече го зная! Ще изчакам да кажат дали е момче бебето, но името само си дойде! Свише!  Crazy Grinning

# 167
  • Варна
Нашите флегми във Варна не ги правят толкова бързо.
Казаха ми за десетина дена, което си е разтегливо понятие.
Моите ще ги получа след понеделник /другия/ . Смятай какви са мотки Confused

# 168
Collibri, честито ново жилище!Страхотно е когато нещата израстват пред очите ти и си направиш жилището така както ти го искаш.Сякаш участваш в раждането на нещата.

Milady благодаря за почерпката!Да ти е жива и здрава именничката!

Аз вчера и онзи ден имах болки ниско долу в дясно, за кратки интервали от време.Пих но-шпа и днес не усещам нищо притеснително.Относно прегледите мислех,че ще ходя всяка седмица.Сега предпочитам да ходя само когато ме вика док.Разбира се ако има причина ще ходя и всеки ден. 

# 169
*MILADY*, честита именница! Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Flowers Bouquet

Collibri, честит нов дом! Желая ви да посрещате в него само радостни моменти изпълнени с много детски смях и игри.  dancing

# 170
  • в огледалото на живота
Привет и от мен!Малко се изгубих от хоризонта,но си ви чета когато мога!КОЛИБРИИИИИИИИИ,честито мила,Пожелавам ти комфорт и щастие в новия дом!Да се чустваш най-щастливата майка,съпруга и жена!На всички които днес празнуват-ЧЕСТИТО ВИ ИМЕ,ЖИВИ,ЗДРАВИ,ДА ГО НОСИТЕ ЧИСТО ЗА ДА ГРЕЕ,ЗАЩОТО
ЧОВЕК ЗА ИМЕТО ЖИВЕЕ!  bouquet

# 171
здравейте ,
завърнахме се благополучно от Гърция . хотела , мястото , плажовете и слънцето бяха приказни . Васил дивя неспирно на плажа и басейна . по 3 часа нон-стоп във водата и едно сополче даже не проточи - аз доволна  . бях се заредила  с магнерич и но-шпа  . прибоцкваше ме тумбака по едно време , ама нали незнам що е това контракция , та пих превантивно , тъй за вс. случай!
уви , завръщането беше екстремно и по-рано от предвиденото . наш близък с който пътувахме и ни беше шофьор, заболя внезапно и сериозно . наложи се спешно да викаме приятели с кола от София . единия возеше мен и Васето , другия с нашата кола , мъжът ми и пострадалия .
добре ,че имаме приятели , които на мига са готови да пропътуват без почивка пътя до Александруполис и обратно ! но пък пътя -600км. и скоростта ,на моменти над 150км. в час направо ми разказа играта . за щастие не съм чувствала никакви болки или други притеснителни симптоми , но поне заради стреса , който изживях смятам тези дни да мина на извънреден гинекологичен преглед .

по-късно ще кача снимки.

колибри , честита ви къщурка  Grinning! живи , здрави и щастливи четиримката(при добро желание и повече на брой Wink) да превърнете жилището в дом !

ще чета назад колкото успея , че  2 теми сте изписали ,брейййй!

# 172
# 173
Привет и от мен!

Честит имен ден на всички празнуващи! Да са здрави и много усмихнати!

Честито и на всички, които имат професионален празник - производители и търговци на лекарства и държавните служители!

Радвам се, че и момиченцата вече взеха да се разкриват -  ще подкрепя Cоllibri, че наистина е много хубаво да си майка на момиченце!

И като казах  Cоllibri - Честит нов дом! Пожелавам щастието, което ви изпълва сега, винаги да бъде гост в новата къща!
Да е пълна с живот, любов и детски смях, разрешени са сълзи само от радост!

Oska, чакаме снимки - радвам се, че сте прекарали хубаво (жалко, че финала е екстремен, но се надявам приятеля ви да е добре вече). И  ние в понеделник пътуваме за Гърция, сега трябва да направя списък на багажа и да почваме със събирането.

Записах се на ЖК вчера, докторката от любезност предложи да види бебето и аз не и отказах Mr. Green
Вече е 111гр човека, утре съм си при моя д-р и дано успее да види мома или младеж отглеждам.

Collibri, аз като теб първия път бях убедена, че ще имам момиченце и имах само женско име готово - името ме осени изведнъж докато пътувах в колата една вечер и не посмях да противореча на провидението Naughty
Сега обратното - само едно мъжко ми се върти в главата, таткото пак иска девойка, ама аз нещо не съм сигурна, че ще я получи Laughing

Живот и здраве - ще видим!

Хубав ден от мен на всички мами и бебчета!

# 174
Ето и мен отново,мисля че се наремонтирах аз...стига толкова време е за почивка смятам.
Oskaдобре дошла,мила,липсваше ни.Радвам се че хубаво сте си изкарали до момента на връщането което е било непредвидено.
Milady да ти е живо и здраво детенцето и само радост да ви носи   bouquet
Colibriчестито и на теб за новия дом,дано го изпълните с топлина и уют и много детски глъч.И понеже виждам че все още си на вълна аквамарин,препоръчвам ти да гледаш един филм,ако не си го гледала разбира се Mamma mia,с песните на АББА но е до едно прекрасно море,и страшно красив  Hug
Pebsiимаш пълно основание да се ядосваш на реда за ЗК,по скоро бих казала че няма такъв,но не си го причинявай
Fior4e къде ми се изгуби приятелко?!?!?!?!?!?
БУРГАСКИ МАМИ готови ли сте за среща- гореща

# 175
nedalinchi   Hug Hug Hug Не съм го гледала!
Тъкмо се чудех днес какво точно ще гледаме вечерта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 176
stuffinka, ♥MaMuHka♥ и аз съм от вашта партия - ако мога да си го гледам често ми е супер гот!
Днес по спешност отново си го видях  Grinning
Нещо ме налегнала леки менструални болки и малък бодеж и веднага ме пратиха на преглед - та пак се гледахме. Всичко е супер! Даже сме порастнали цели 6,8 см  Grinning За 6 дни има разлика от 1,8 см ххихихихи бързо расте пупупу! Че и нова снимка имаме. Пак шавуркаше, но определено по-слабо и спокойно от предишния преглед когато се прави на акробат от най-висша степен!  Party Предписаха ми но-шпа 3х1 и Nutri-Mag 2x1 магнезии против появяване на контракции, че седмицата сега ми била такава ... можело да стане "контрактивна" Crazy И лежане! Лежане му е майката!!! Та така .. днес ще си лежа и ще се глезя с вкусотии и филмчета! Чао ви за сега, до по-късно. Hug

П.П. *MILADY*, честита именничка, да ти е жива и здрава!  bouquet

За ходенето като патка - хихих и аз съм така вече hahaha

# 177
Здравейте отново,
вчера ходих да ми взимат кръв и урина - всичко ми е на ред! newsm44!
На 30ти съм на преглед и нямам търпение да видя бебчо, а й евентуално да узнаем пола със сигурност, а после може би ще правя БХС късния етап (аз първия го пропуснах).

За ходенето като патка и аз на моменти съм така, но не винаги.

А за усещането на бебето от онзи ден когато май ми беше за първи път не съм го усещала.

Да ви се оплача. Прибирам се влизам да си мия ръцете и какво - няма вода, ах тези от Софийска вода bash Дано поне дойде скоро, че нямам много запаси!

Приятен ден

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 14:10 от petia_sport

# 178
Colibri гледай го ,тъкмо ще ми кажеш дали ти е харесал  Peace

# 179
Здравейте

MILADY честита ти именничка да ти е жива и здрава, много да ви радва, да носи с гордост името си   bouquet за теб,   bouquet и за нея

Colibri честита ти нова къща  bouquet , нека бъде изпълнена само с любов, разбирателство и детски смях. С къщата си дойде и името на бебчето. Стискам ти палци и се моля да е това което искаш.
Предстоят ти тежки месеци по ремонти и обзавеждане, пази се и не се нервирай с майстори и др. Крайния резултат ще си заслужава, сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт