Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 55

• 16 641
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
И между другото ми прати снимка на мъничкото слънчице - прекрасна е  newsm76

Сега само ще ни дразниш ли? Айде дай я тази снимка и ние да се порадваме на бебочето  Heart Eyes

# 271
Да, Аманита, няма ли да я качиш, искаме и ние да я видим.
.Оф, пак почва буря тука. Нищо де поне е по- прохладно за малко, че не се издържаше

# 272
  • Видин
Берушка, измъчих се  Crazy Трябваше да пратя снимката на телефона на мъжо, после от там с кабел да кача на компа ама успях
Мишленце Надявам се, че Мимето няма нищо против, че споделям с вас снимката  Hug
Ние сега сядаме с нелеката задача да избираме име за бебето  Crazy Пожелайте ми късмет  Mr. Green

# 273
Aуу, чудесна е София - толкова сладка и оформена, изобщо не личи, че е мъничка, чудесна е просто  Heart Eyes.

Аманитка, радвам се, че вашия младеж е порастнал и всичко е наред  Hug. За хемоглобина - ще се вдигне с диетка, не се тревожи! Приятно дискотиране на имена  Peace.

За секциото - тук наистина е така, нямаме секцио по желание, само по медицински причини  Peace. Аз имам приятелки раждали така, но си е имало причина. Тук не виждат никаква връзка ин-витро бебе = секцио и затова ще си чакам момента, пък то не се знае какво ще стане по време на раждането. Не се настройвам предварително и двете си имат плюсове и минуси, сякаш не ме е страх изобщо и странно, но не са ми минавали никакви черни мисли досега. 

# 274
  • Canada
И аз винаги съм се чудила на връзката ин витро-секцио?!?!?! newsm78

# 275
Малеее, Миме - ако ни четеш сега - да знаеш, че си родила прелестно съкровище, пу-пу Flutter

Гледам още едно бебче има - да е честито на мама и тати  bouquet

# 276
  • София
Честита Стелла на Джиджи! Да е жива и здрава и много щастлива!
На Мимето мишленцето е мнооого сладко.

Аз да Ви се оплача, че направо ще полудея. Днес бях на доктор. Гледа ме на ехограф и каза, че всичко с бебето е ок. После ме изпрати на запис на тоновете и като ги видя не остана очарован. Между 120 и 160 баха, но линийката не е много назъбена, каквото и да значи това. Утре пак ме вика. Направо се побърквам....Не знам как ще издържа до утре. Много ме е страх да не стане нещо с бебето. След Шейново с мъжа ми отидохме в Токуда. Там ми казаха, че бебчето спяло. Размърдаха ми корема, госпожицата се събуди и тоновете станаха по-добри. Е да, ама после пак се кротна. Не знам какво да си мисля. Умирам от страх....Стискайте ми палци за утре!

# 277
Ей голяма сладурана е малката София. Изглежда прекрасно и наистина не личи, че е мъничка. Много да папка и бързо да порасне, за да си ходят вкъщи с мама.

# 278
Прекрасна душка има Мимето, да е жива и здрава малката сладурка!!!  Hug  bouquet
Оформено човече, бързо да расте и да се гушват с нейната мама! Peace

Честита Стелла на Джиджи! Да е жива и здрава и много щастлива!
На Мимето мишленцето е мнооого сладко.

Аз да Ви се оплача, че направо ще полудея. Днес бях на доктор. Гледа ме на ехограф и каза, че всичко с бебето е ок. После ме изпрати на запис на тоновете и като ги видя не остана очарован. Между 120 и 160 баха, но линийката не е много назъбена, каквото и да значи това. Утре пак ме вика. Направо се побърквам....Не знам как ще издържа до утре. Много ме е страх да не стане нещо с бебето. След Шейново с мъжа ми отидохме в Токуда. Там ми казаха, че бебчето спяло. Размърдаха ми корема, госпожицата се събуди и тоновете станаха по-добри. Е да, ама после пак се кротна. Не знам какво да си мисля. Умирам от страх....Стискайте ми палци за утре!

Успокой се , може да те вика док. утре за всеки случай , обикновенно лекарите се застраховат! Спокойно не се притеснявай , всичко ще е наред! Hug Peace  bouquet

# 279
Усмивче, стискам палци - всичко ще е наред утре  Peace.

# 280
Само на мен ли не ми се отваря newsm45 Weary smile3518??????
Аманитка, успех Simple Smile
Усмивка, на мен днес ми се случи това, акушерката много се притесни, два пъти ме попита кога ще раждам и дали съм сигурна, че термина ми е чак на 22- ри юли, лекарката нали ме преглеждала, казала ли ми е нещо? Дойде и друга акушерка, само го търсиха и накрая се оправи и й олекна, но не бях яла, беше ми станало лошо, докато лежах на ехографа. Имай предвид, че влияние оказва всяко нещо и може да е моментно.
ОТВОРИ СЕЕЕЕ, МНОГО Е СЛАДКА!!!! Simple Smile

# 281
Честити бебчета на мамите Сиси и Джиджито!!!Да им са живи и здрави
Аз днеска цял ден нямах нет  ooooh! ooooh!
Бях при доки неска-плацентата ми е 1степен,околоплодните води са нормални и този месец май бебка няма намерение да излиза/аз така си мисля де/.Пусна ми и запис-нямам контракции....
Нямаше ме 1ден,а вие сте изписали цяла тема  Crazy Crazy Crazy

# 282
Честито на Джиджито! Да е жива и здрава Стелла!   bouquet

evaagainа, да е жива и здрава твоята принцеса!   bouquet

София е много сладка! Дано скоро да тръгне кърмата на Мимето и мъничето да наддаде бързо!  Praynig

Аз днес най-накрая се видях с лекаря, при който ще раждам. Той даже не можа да си ме спомни.  Crazy Сега остава да си направя някои изследвания и в петък пак ще ходя при него. Сано не знам с малката какво ще успея да свърша, но колкото-толкова. А секциото ще бъде някъде около 15-18 юли. По-нататък ще уговорим датата окончателно.

# 283
Не можах да повярвам, че това е малката София Hug Ами тя изглежда като 3-месечно бебе  Peace
Дано скоро да си се прибере при мама и да папкат и да растат и да стане най-хубавата мома. Че ние с бъдещите младежи вече се оглеждаме за мацки  Laughing

# 284
Леле, толкова е сладичка София.. Миме, пожелавам ти бързо да слезе кърмата, за да можеш да си я храниш спокойно.

Момичета, днес нещо не ми се пише много, много.. При мен всичко е съвсем наред - нямам болки, спя си нормално, нямам лоши мисли. Като изключим дреболиите от сорта на киселини и подути глезени. Но то си е нормално за девети месец. Надявам се утре да си поръчам нещата за бебето и да си ги взема до края на седмицата. После ще наснимам всичко, за да ви ги покажа. Ужасно ми се спи..  Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт