Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 55

• 16 632
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Честито на гордите майки - Джиджи и Сиси, да са ви живи и здрави децата и много да ви радват Simple Smile))

Драга, според мен е хубаво да си имаме прякори във форума, защото понякога споделяме много лични истории и не ми се иска, ако някой служебно проверява за нас във google да разбере целия ми живот. А това с проверките си е редовен похват при назначаване на работа, да те проверят какво пише из нета за теб Simple Smile
А ти в Медицинския център на МД ли си правиш запис?

А за надебеляването, мъжа ми не се шегува, но аз от няколко месеца съм в болнични и виждам как съм издънила дивана на мястото, където седя. От няколко седмици сядам в другия край, че започна да ми ръби Simple Smile))

Аз бях на преглед днес, доктора пак не искаше да гледа бебето на ехографа, но го измолих Simple Smile Тежи 2900 това нормално ли е за 37 седмица?
Иначе каза, че няма никакви признаци да почне да излиза Simple Smile и сега се чудя дали да не отида до някъде уикенда, че ми писна да си седя у нас.

# 226
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!!!

Рал, стискам палци всичко с мъничката Ния да е наред и съвсем скоро да се гушкате у дома.  fingerscrossed  fingerscrossed fingerscrossed

Сега чакаме Дзимби да се похвали.  fingerscrossed

За стриите и от преди и сега си имам стрии, с какво ли не съм се мазала и пак цъфват, явно си е тип кожа и ген.  Tired

За спането, амииии какво да кажа.... не съм спала вече около 2 години  Joy, така че липсата дори не ми прави впечатление.  Joy Дори и да оставя малката в майка пак се будя по 100 пъти на вечер, толкова съм свикнала да ми е разпокъсан съня.

# 227
  • София
linet102 , според мен 2900 звучи доста добре. Нашето  бебе в момента е 3 000 и се води едро...

# 228
Ох, забравих да пиша за спането нощем Simple Smile
Аз си спя като пън, само ставам по 1 път до WC-то, но вчера направих голяма грешка. Ядох диня към 21 часа, и тази нощ си спах в тоалетната, поне 5-6 пъти ходих .... вече ще ям диня само през деня!
Сиско - супер Simple SmileИ аз искам едро бебе Simple Smile

# 229
  • Canada
Абе мамчета, май ме хваща някакъв грип с гърлобол. Дайте идеи с какво да се лекувам освен обичайния чай с мед...  Thinking

# 230
  • София
Славена, наистина много интересен въпрос, Стрелче, как е усещането да ти танцуват толкова крачета в корема ?
Радина, аз не мога да се включа като участник в залозите - нали съм фиксирана уж  hahaha
Днес четох при майските отчетни мамчета , че динята много помагала за кърменето - млекоцентралите се пълнели доволно  bombs

# 231
  • София
Абе мамчета, май ме хваща някакъв грип с гърлобол. Дайте идеи с какво да се лекувам освен обичайния чай с мед...  Thinking
Уф, аз го изкарах - като ми изсъхнеше гърлото и като започнех да кашлям имах чувстрото, че ще родя. Съвсем сериозно го казвам. Почвай да смучеш нещо. Иначе е най-добре да се консултираш с док.

Ей, момичета направих си едни броколи, ама толкова сол съм им сложила, че не се ядат... язък

# 232

Днес четох при майските отчетни мамчета , че динята много помагала за кърменето - млекоцентралите се пълнели доволно  bombs
[/quote]

Това е готино!Аз много обичим ДИНИЧКА,охааа!

# 233
Аз съм съгласна с инкс, че трябва следващия път и мъжете да бременеят. Но като се замисля ние през какво минаваме за девет месеца, за самото раждане да не говорим (въпреки че и аз не съм минала през него все още) някак си не го виждам. А как ли ще издържат девет месеца като повечето само при няколко дневен грип мрънкат ужасно много  newsm78
По повод педиатърката - тази, с която аз говорих ми каза, че няма прблем да дойде и през уикенда. Но на моя приятелка й отказа да отиде в неделя. Явно е до човек.

# 234
  • София

Това е готино!Аз много обичим ДИНИЧКА,охааа!
[/quote]

Какво друго освен динята?

# 235
Честити бебета на Сиси и Джиджи !Да са им живи и здрави Стелла и Владимир!Бързо възстановяване на мамите  Hug
Карелиа, аз съм с такъв грип.Значи освен чая с лайка и мед си правих гаргара със сода и сол ( слагат се в равни количества) , пих Геломиртол Форте( много ми помогна) смуках и Хексоралетен(може да се смуче от бременни) и въпреки това още ми е зле-вече седмица ,така че взимай навреме мерки и дано се оправиш. Hug
Изобщо не съм успяла да ви прочета и сега ще наваксвам.
Онази нощ се събудих със силни болки и контракции ,обаче като повървях един час ми мина  Simple Smile
и знаете ли какво си мислех- леле, сега ако тръгна да раждам с тази ужасна кашлица ако се наложи секцио няма да ми издържат конците , а и епизотомията би ме боляла безкрайно ....дано не е точно сега  Crazy после на сутринта си викам -аз пък какви си ги мисля-не съм добре  #Crazy
За кърменето помагат течностите ,така че яжте дини ,пиите сокове и вода колкото ви се иска
 Simple Smile
хайде да ви чета

# 236
Абе мамчета, май ме хваща някакъв грип с гърлобол. Дайте идеи с какво да се лекувам освен обичайния чай с мед...  Thinking
Карелиа, аз ползвах скоро едни хомеопатични хапченца за смукане-Хомеожен 9.Много са приятни на вкус.А освен това ако не пиеш витамини може да си взмеш Цевит-това е калций с вит.С.Яж много плодове.Днес четох, че кайсиите например много помагали при такива грипни и простудни заболявания.Аз съм с хроничен фарингит и вече пет пъти бях болна за тая бременност.За това ти казвам всичко това от личен опит.Дано ти мине скоро.Голяма прегръдка от мен. Hug

# 237
  • София
А мен пък ме зацепи зъб ама нямам сега възможност да се изръсвам за зъболекар. Вече можем ли да си пием обезболяващи според вас newsm78

# 238
  • Canada
10x момичета...

# 239
  • Велико Търново
nellyr, според мен няма проблем да пиеш парацетамол, друг е въпроса дали ще ти помогне. Стискам палци да не те боли много:)

Общи условия

Активация на акаунт