И з р а е л >@< 41

• 18 403
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен.Няма вода  -спряха я ,явно има авария.Не мога да готвя и седнах да ви почета.

Да ви кажа аз приемам дрехи втора употреба и за децата и за мен.И аз много раздавам.Някак си се въртят нещата.Бебешките съм си събрала и чакам Цоци да роди и да й изпратя.Имам и друга приятелка,която чака трето.Давам всичко!Ако ние имаме още едно - живот и здраве - знам,че и за мен ще се намерят дрехи и други бебешки неща.Не се притеснявам.Децата са облечени основно по този начин.Все от някъде нещо идва.Аз раздавам всичко мое в момента,'щото вече нивга няма да вляза в тези блузета - размер S ,а поличките - там пък абсурд(всъщност наистина  ли са били мои  newsm78)

Хорааа,моята МаГАрия ще ме довърши - да знаете !Получих пратка по куриер и трябваше да сляза и да я приема ,но оставих Миши да си играе в шкафа на Мади (любимо забранено място) връщам се и я виждам седнала на фотьойла и кротува ,а краката й в черно зелен цвята,преливащ се,а също и ръцете ,поглеждам - плочките  на малки крачета в същия цвят ,а до бюрото ....ох.... ooooh! боите на Мади за прозорци ....мамма мия ...разпльокани.....започнах да пръхтя ,да дишам тежко и да броя ....боите след като изсъхнат не се мият ,ами се стържат ....а за да ги измия ми трябва вода - нали вече споменах ,че я спряха .... #Cussing out....Добре  ,че се сетих за препарата за прозорци  - бърсах ,трих ,че и нашата ми помагаше - нали е виновна......

# 136
:....Добре  ,че се сетих за препарата за прозорци  - бърсах ,трих ,че и нашата ми помагаше - нали е виновна......
Joy  Joy  Joy

Танче, напълни ми душата!
И аз често се хващам, че моите деца вършат едни чудесии, че ми иде да се кача на покрива, да разперя ръце и да извикам колокото глас имам КУКУКУКУууууууууууу....  Sunglasses, ама после ме избива на смях и сълзи...

Аз съм в пререкания в работата, незнам дали помните, но преди казвах, че от март ги моля да ми свалят вечерната смяна и те търсят... още... човек  Tired, та им казах или си намират човек или аз си взимам чукалата, все пак имам семейство и вечерните часове ми се иска да съм с тях. Дълго време правих компромис и им играя по свирката, но вече нямам нерви  Tired... хайде и аз се оплаках  Whistling

# 137
  • T"A
Тали, съчувствам ти...  Sad Нали съм споменавала, че в онова място, в което работех в Холон, не вярвам да ме помнят с добро - просто ми се наложи да напусна с лъжа накрая, защото иначе ме държаха, точно като теб - не можем да си намерим човек!  Rolling Eyes
Ти пращала ли си някой? Че те много често разчитат ти да им намериш човек, а сами не търсят кой-знае-колко  Confused

И теб те питам - Меди търси ли си в Интернет информацията, която и трябва за домашните?

ТанчеHug от страни ситуацията изглежда много забавна...  Whistling

# 138
Като сте тръгнали да се оплаквате,айде и аз,да не оставам по-назад LaughingДнес нямам сили,дет се вика едвам кретам.Не е много топло,но е отвратително задушно!

Ники е много сърдита днес,прибраха колежката Joy Joy,дето вчера се  плацикаха в  басейна,и си няма компания.Поне е добре,вече не  я боли главата! Laughing

Танче,до 10 ли брои Joy Joy?След това сигурно пое дълбоко въздух Joy JoyМай и аз имам малко вина! Laughing

Тали,а ти какво работиш,ако не е тайна?

Мента,ти питаш Тали,ама да ти отговоря аз LaughingНики още не се е светнала,че интернет е място,където има всичко!Единствено чете книги онлайн,тия дето са и в списъка,де!

# 139
  • София
На мен пък ми е нящо едно такова мързеливоооо, та чак ме мързи и да пиша. Та сега чакам малко да ми поразмине.

# 140
  • София-България, Израел - където си поискам
Мента,  аз не съм Тали, но имам ученичка Laughing Laughing. Вече два доклада ги писа благодарение на интернет Peace единия беше за Родопското лале, а другия за град Мелник. Подкрепям и поощрявам такава дейност Peace
Таня,  Joy Joy Joy посмяхме се за твоя сметка. Не се сърди, големи скици са ти децата Laughing
Тали, и аз съм на мнението на Мента, да опиташ да намериш някой, щом те не могат Thinking
Наина, сега ти видях аватара, много е готин Peace Laughing

# 141
дядо хаджия,аз се изразих по-тактично Joy JoyЗаповядай! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395268.0

# 142
  • София
дядо хаджия,аз се изразих по-тактично Joy JoyЗаповядай! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395268.0

Айде ся с моите камъни в моята градина.  newsm62
Ма не бе имам да пиша едни доклади, ама хич не ми се ще да ги почвам, даже съм съгласен да пусна пералната (само и само да си намеря повод да не ги пиша) ама булката вика айде без тия имаш си работа върви да си я вършиш. Представяш ли си от 23 години за пръв път да искам да изпера и жена ми не дава. Аз кога говоря, че си имам златна жена да знаете, че говоря сериозно.  newsm47

# 143
Мента, о да! Още от кита алеф им дават за домашно да изнамерят това и онова с помощта на интернет. Имаше една майка, която се възмущаваше, как детето ще напише домашното ако нямат нет в къщи. Беше и казано, че във всяка обществена бибилиотека има интернет достъп. Меди вече редовно си цъка из Гугъла, а на Уики-то сега се отваря.

Наинче, няма ли начин да ковнете някаква сянка? Че да може да си се кисне детето. И я карай да пие повече течности. Моите жаби добре че сами се сещат и пият дори повече от мен.

Отосно работата... ми аз замествах секретарка, тя вече се върна, че имаме и едно момиче от ширут аЛеуми (някои момичета така си отбиват военната служба- като изпълняват държавана работа за символично заплащане). И въпреки това не ме пускат, че ми товарят и неща от аналат хешбонот, а аз счетоводство не съм учила. Не искам да пипам по финансиите, а се налага все по-често. Пък и уж съм на гъвкаво работно време (ама все в мои ущърб, както на тях им е удобно) и аз все им отстъпвам. Този месец до тук съм имала един(!) почивен ден. Имаше състезания и ируим и съм работила по 3-4 часа и в шиши и в шабат (те верно плащат), но си има и граница  Crossing Arms. Утре примерно ме искат вместо 6 часа- 3 часа сутринта и три след обед. Не заедно, а с промеждутък, което за този ден ми е супер неудобно. А кой ще ми прибира децата от у-ще и кой ще пазарува, готви не ги вълнува. До сега в такива случаи тичахме и двама с мъжът ми кой когато може, водих ги с мен, че дори и съм ги оставяла сами за по час. Но вече ми преля. Всъщност там всички са много точни и се разбираме чудесно. Излючение е разбирасе главната шефка. И личният и секретар (надут и мазен грузинец... да ме прощава едата им).

# 144
  • T"A
(надут и мазен грузинец... да ме прощава едата им).

Joy Като си ядосана на някой, така става - прехвърляш го на цялата му общност иииии... роднините до 3-то коляно

Благодаря на всички за отговорите за Интернет и домашните на децата   bouquet
Зачудих се от кога започват... Има и един много специфичен момент - специално за Уикипедия - там нали всеки може да пише (и аз съм дописвала и поправяла статии  Blush) и понякога информацията е малко подозрителна. На английски по-малък шанс има за недостоверна информация, защото англоговорящите по света са толкова много и все се намира някой да поправи неверни неща или да допълни с цитата от достоверен източник. На иврит статиите са подробни, по-рядко има изцепки, но има... на български е според зависи... После въпросът е - ако пишат доклад, не трябва да преписват дословно, а дали не го правят - защото учителката после не може да провери всички Интернет източници  newsm78 С книгите беше по-друго, защото, за да намериш нужното, трябваше пр. да прочетеш цялата книга, а сега Google веднага ти намира  Thinking Ей, такива мисли ми се въртяха в главата...

Наина, Ники на колко беше? забравила съм...

Дядо Хаджия, вие сте си разпределили работата вкъщи - има кой и да готви, има и кой да пуска пералня. Но да знаеш, че до прането и аз не давам на мъжа ми да припари  Naughty нооо, при мен е, защото му нямам доверие (туко-виж пуснал някой червен чорап с бялото ми пране и няма да си позная дрехите после)  Blush

# 145
Цитат
Таня,  35 35 35 посмяхме се за твоя сметка. Не се сърди, големи скици са ти децата
Мииии....Жаки,да ви дойдем на гости Laughing....на гости много слушат .....

Наина,радвай се,че не ми беше пред очите ... Crazy

Моята Мади редовно снове из нета (от кого ли се е научила Thinking)

Цитат
Като си ядосана на някой, така става - прехвърляш го на цялата му общност иииии... роднините до 3-то коляно
rotfImbo

hahaha   сега погледанх аватара на Наина ... Joy

# 146
Ментова,на 10г.,на есен ще е четвърти клас!

Тали ,ами защо нощно време,че то на мен малко с картинки  трябва да ми се обяснява Laughing

Танче,ша извинявяш душа Laughing  bouquet

Аватара ми е много фешън,нали! bowuuИ аз много му се  кефя! Laughing

# 147
И аз ти се кефя на аватара!
Не нощно време, следобед. Сега вървят разни записвания за летните дневни лагери+ свършване на кръжоците (спортове). Все има родители, които идват или звънят. Записват, отписват, прехвърлят... кой си забравил дрехите, кой обувките, кой детето, кой... главата  Joy. Израелците са обяснителни хора, обичат повечко да говорят, че както се разбра и да се пазарят (навсякъде). Повечето си мислят, че трябва да работим денонощно- така както на всеки един от тях му изнася. Аз защото казах че нямам проблем да работя шабат все мен ме слагат, аз мрънкам, че мога веднъж, а не всеки път. Но не помага. Сега казах, "високо" че утре след обед не мога да работя и получих 101 телефона как, защо.. нямало кой друг... саМ сАм (грашката е умишлена), други няма  Laughing...
Пак отивам на  работа...  ooooh!

# 148
  • На дивана, под юргана
... Сега казах, "високо" че утре след обед не мога да работя и получих 101 телефона как, защо.. нямало кой друг... саМ сАм (грашката е умишлена), други няма  Laughing...
Пак отивам на  работа...  ooooh!

Поискай поне четворен хонорар... Да има смисъл поне! Пък може и да размислят...

# 149
  • T"A
Аватара ми е много фешън,нали! bowuuИ аз много му се  кефя! Laughing

Фешън, фешън, ама буди подозрения  Mr. Green

Тигър, ти се намеси по финансовата част  Grinning А ние, които страдаме от това, че Тали работи допълнителни часове и пише по-рядко във фоорума, няма ли да получим някакво обезщетение  Whistling И аз съм ощетена пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт