ПЛЕВЕН - 107

• 18 868
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • плевен
cveteto_2009, честита пирамида, аз се каних да пращам, ама докато се наканя и прецених, че вече много хора ще са изпратили писма и няма да спечеля. ))

Благодаря Mirama.И аз мислех че няма точно аз да спечеля,но ето пък че стана.Ти защо не опиташ то има време до края на играта

# 256
Валя, ш-то е на w.Ако е с Виста, де. Ако е с XP e на \ или на ', забравих.

# 257
  • Плевен
Не съм коментирал приятност или не. Къде го видя?

Няколкото твои коментара на мои изказвания, са били очевиден опит да ме засечеш. Все пак сме интелигентни хора, не е нужно директно да се каже нещо, за да се рабере какво се има предвид.

Валенце,а откъде ги купуваш? Само в този магазин ли ги има, освен в аптеките?

# 258
Ауу, в каква връзка се сети за мен? Като не съм повърнала нито веднъж с двете си бременности, а и по принцип нямам спомен да съм извършвала този акт от невръстна възраст, значи ли, че децата ще са ми нискоинтелигентни, да не кажа тъпички  Mr. Green
Mi,че сте на свете крайности- тя се сцепи, ти не знаеш кво е бременна да повръща,ама останалото нямаше как да го напиша, че ми неудобно  Crazy Ей така си се чудя кой голям мозък е написал поредната глупотия.
Пък за Мишата на Пламси-ще я чакаме да взима по 4 години за 1 и в 6 клас ще я записват в Сурбоната  Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 22:10 от Atrakcia

# 259
Да ти кажа мен тая статия толкова не ме притесни. Ей това като се замисля май ще покрие едно 80% от съфорумките. Децата поне има още време да ги научим на азбуката и смятането, ама любовта кой ще ни върне... #Crazy

Дикси у нас при натискане на w излиза - у. Ш-то е Т. Стига да пишете на БДС.
Валенце - чудесни помагачи за обгрижване на тортата си имаш. Simple Smile Китайците са прославени със своите илачи. Ти тези нетно ли ги поръчваш?

# 260
Номадка, пиша на фонетична. БДС не владея хич.

Абе тези статии.... Tired
"Какво ще се случи с тази планета!? "   - как какво? Крах! Тотален крах!

Видях ви пирамидите. Много ядене, много нещо. Добре, че нямам, че искам да свалям коремната престилка  Mr. Green

# 261
  • Плевен
Ш-то не беше на нито едно от споменатите места. Иво нещо го човръкна и го настои така както съм свикнала - ш и щ да са една до друга (до ентер).
И аз съм на фонетика.

# 262
  • София

Валенце - чудесни помагачи за обгрижване на тортата си имаш. Simple Smile Китайците са прославени със своите илачи. Ти тези нетно ли ги поръчваш?

BlushНе те разбрах,поясни-как нетно ли ги поръчвам?

# 263

BlushНе те разбрах,поясни-как нетно ли ги поръчвам?
Валенце, моля те. Какво пи с приятелките? Whistling
По интернет.

# 264
  • Плевен
Валенце, толкова хубава торта, че Бубка не е устояла. А какво толкова пишете двете с Мими? Wink

# 265
Няколкото твои коментара на мои изказвания, са били очевиден опит да ме засечеш. Все пак сме интелигентни хора, не е нужно директно да се каже нещо, за да се рабере какво се има предвид.

Внушаваш си. Аз не опитвам, а засичам. Въпреки това, заобиколен от дами се старая да съм деликатен. Ако не ми се е получило моля да бъда извинен, но между спор и засичане правя разлика. Спорил съм, но не съм засичал. Все пак съм кавалер.

Не съм забелязал на кои твои коментари съм реагирал двусмислено, в смисъл ти си решила, че те засичам, а аз - че споря или се шегувам. Може би аз съм бил нетактичен, но може пък ти да нямаш чуство за хумор. Кой може да знае...

# 266
  • София
Абе пих...таратанци дет казват по врачанско..нищо не съм пила.просто хубавите емоции ми дойдоха в повечко. LaughingНека ми е все така де,не се оплаквам.
Значи не ги поръчвам нетно,а брутно Mr. Green.Ходих директно до фирмата вносител. bowuuТам цените са наполовина,примерно онова с дългото име ноу...струва 5лв,в аптеката-10.Ей,Дивиана да не вземе да ми се скара,че то това си е реклама.
Ако си харесате нещо ще пращам,моля. Hug
Аз преписвам едни рецепти Grinning,Мими и тя ги преписва.
Бубка уж да я снимам до тортата,докато я снимам и тя се наведе и отхапа. Crazy

# 267
Номадка, кажи така ли е?

# 268
# 269
Нема па да си играя с вас  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт