СЕПТЕМВРИ - 09'28

• 10 912
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания и Стара Загора
BebEshOnDeL тази таблица направо ме хвърли в размисъл.Според нея съм качила над допустимия максимум за 30г.с. Shocked

# 106
Ох, съжалявам  Sad Мен много ме успокои и реших че може да успокои и вас...  smile3506 smile3518

# 107
  • София
Бебешондел аз не знам английски. Може ли да обясниш къде какво да попълня? А мен ме успокои заради друго. Миналата седмица мойте мишки бяха по около 1 кг всяка с обиколка на главите 7 см. Виждам, че сме в абсолютно еднакви седмици Peace а аз съм +7+8 кг newsm78

# 108
  • София; Дружбето
ПО табличката съм качила минимума Shocked Но там дават за накрая доста килца, които се надявам да си спестя
Кошницата за кола чесно казано не я препоръчвам за в къщи, защото все пак не е предназначена за това. В продавалника има по 20-30 лв шезлонги, не е нужно да се дават луди пари за него. Аз лично си купих от там на  фишър прайс за 40 лв, че и вибрира

# 109
Здравейте мамчета, виждам че говорите за шезлога. Аз си купих ето тази лиулка http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1537
Тя е 3 в 1. Искам да питам мамите които са наясно дали мога да я ползвам при новородено или трябва да стане поне на три месеца?

# 110
Най-лесно момичета да се ориентирате за това какво става или не за мъниците е по напълно легналото положение.
По нагоре писаха, че повече от 2 часа бебето не може да седи в столче за кола, заради сгъвката в средата на самата кошница, по същата причина, съм ужасно скептична и като видя някои от новите модели колички, които са със закрепените кошници отгоре. Милото бебче ми се струва сгънато като някоя скаридка, може само на мен така да ми изглежда все пак........

# 111
  • София; Дружбето
Най-лесно момичета да се ориентирате за това какво става или не за мъниците е по напълно легналото положение.
По нагоре писаха, че повече от 2 часа бебето не може да седи в столче за кола, заради сгъвката в средата на самата кошница, по същата причина, съм ужасно скептична и като видя някои от новите модели колички, които са със закрепените кошници отгоре. Милото бебче ми се струва сгънато като някоя скаридка, може само на мен така да ми изглежда все пак........
Peace А и не току тъй се продават кошове за новородено, които са напълно легнали, за да може бебчето да си лежи спокойно, докато мама го разхожда. Тази люлка ми  се струва приемлива след 3-я месец

# 112
  • където има любов
[Надина /b]това все едно аз съм го писала.Не спирам да се възмущавам като видя ,как са сгънати бебенцата в новите модели колички.С Алекс се водих по актуалните за момента модели колички и съжалих.Затова сега  мисля преди всичко за комфорта на бебока .
 SadА по тази таблица за килограмите съм килограм и нещо под минимума ooooh!

# 113
  • Бургас
Добро утро, лейдис!
Сервирам ви кафенцето и закуската за днес:

Аз да ви се оплача вчера бях много зле- в понеделник след работа хапнахме в Хепи с мъжа по едно пиле беарнез и като се прибрах малко кайсии. Лелеееее, цяла вечер в тоалетната с легена! Не искам да ви казвам какво ми се случи! Такова нещо не съм патила никога през живота си!
Вчера едвам станах и отидох до работа. Оправих едни спешни документи и след 1 час отново вкъщи. Целия ден пак драйфане, стомах, мислех, че ще умра!  Sad Едва тази сутрин съм свежа и все едно не е било нищо. Но повече в Хепи няма да ми стъпи крака! Възмутена съм! И съм решила да им пиша писмо по случая! Все пак не са китайски ресторант на Женския пазар!  Twisted Evil

За килограмите- по тази таблица аз съм в максимума точно! И то след прекараните 2 дена с легена!  Mr. Green Ето едно положително нещо в цялата ситуация!  Mr. Green

alissa900 , тази люлка я имаме същата у нас. Дъщеря ми я слагах в нея след  5-ия месец!  Peace В инструкцията за експлоатация пише да се ползва от новородено до 18 кг .Сега го ползваме като люлеещ стол.  Mr. Green
Така, че ако не се прекалява не мисля, че е проблем да се използва докато бебчето е малко.  Peace

Шезлонга всички казват, че е много удобно нещо- лично на мен ми върши работа само около месец. Но и аз късно го купих (като беше на 4-5 месеца) и после отказваше да стои в него. Сега ще видим с малчо какво ще е положението.

За столчетата за кола, моето мнение е, че трябва да се ползват по предназначение- тоест в колата. За разходки си има колички, за у дома- шезлонги!
Но съм категорична, че стола е едно от най-важните неща за бебето и е абсолютно задължителен, когато бебето е в колата! Бих се лишила от люлки и шезлонги, но от стол- никога!

Ами, дами, оставям си! Отивам да се обличам, че днес имам да наваксвам в работата от вчера!
Прегръдки и усмихнат ден!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 08:01 от LaDiDa

# 114
Добро утро и от мен. Благодаря за кафето точно със закуската ми дойде.

Днес да стискате палци ще водя сина ми на контролен преглед за крачето. Преди месец направи реактивен артрит и да видим какво е развитието.

По повод колички, столчета и шезлонги - старата ми количка е с кош, който е само в легнало положение и може да се пренася. Много съм доволна, че я запазих защото по - удобна количка на дали ще намеря. Имам и люлка, но определено я ползвах след 5 месец и то за кратко. Те мъниците толкова бързо растат, че просто.... понякога се оказват излишни такива покупки. Колкото до стола за кола е повече от задължителен тук поне имаш избор в моделите и те са съобразени с килограмите и възрастта.

# 115
Добро утро,момичета!Ладида мерси за кафенцето!Много лошо че си получила такова разтройство,сигурно си се измъчила,милата.Добре ,че си се оправила и си свежичка.И аз бих им написала едно писмо #2gunfire
А столовете за кола тук са задължителни,не може даже да се изпишете без такъв!
Утре имаме ден-кеф от работата и ще ходим целия отдел на море.Ще има игри,бира,ядене,музика и ще е много забавно,цял ден!Миналото лято бяхме и беше невероятно!
Лек ден на всички! Hug

# 116
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
 LaDiDa много неприятно изживяване си имала.Дано вече си добре. Hug
shammi стискам палци детенцето вече да е по-добре Praynig
Аз след малко отивам при ЖК да ми мерят кръвното и кг,и да ми даде направление за микробиологие,защоо до сега не сме правили. Crazy
bamba весело изкарване на морето утре. Peace
Днес тук имат празник Сан Хуан  и казват,че каквото си пожелаеш тази вечер се сбъдва. Wink

# 117
  • София
добро утро! Благодаря на всички мацки за мнениета за кошчетата. Peace В крайна сметка ще вземем първо кошчета за кола за новородени. Ще ги използваме само в колата и евентуално като ги пренасяме до педиатъра и обратно. Пък в къщи ще ядат на ръце newsm78 а след няколко месеца ще се ориентираме към шезлонги. Peace
Ладида много неприятна случка. Уж е сериозна верига заведения?! В Америка сигурно щеше да ги осъдиш
Мимчето какво става с юнаците? Как върви при теб?

# 118
Добро утро и от мен!
eli_gu направо ти съчувствам с този шум около теб. Точно до нас има два строежа и е същата лудница. Аз за това предпочитам да стана сутрин и да отида на работа, че направо  #2gunfire Идиотите започват от 8 часа, а между 14 и 16 никой не спира. Звънях преди време в полицията, за да се оплача, а от там ми отговориха, че хората имали работно време   #Cussing out
Бубара чувствам се екстра и с нетърпение чакам морето. Няма ли да заформим поне още едно виждане, че то си стана време да раждаме. Аз съм живот и здраве до 12.07 на морето и после съм готова.  Peace Мога да си излизам от работа, така че няма да е проблем и през деня някъде на хлад да се видим.
Днес е Еньовден. Честит празник на всички, които имат повод!

# 119
Добро утро момичета!

LaDiDa, благодара за кафенцето и закуската. Много неприятно извивяване си имала, едно писмо е най-малкото, което трябва да направиш. Просто не мога да повярвам какви неща се случват в тъпата ни държава, къде е контрола върху храните? Дано вече си по-добре!  Praynig

shammi, стискам палци и на двете ръце. Дано е добре детенце.

bamba, утре да си изкарате страхотно! Защо и в Бг няма такива мероприятия!  Laughing

anita29, успех днес на ЖК!

Аз днес следобяд съм на преглед, така че довечера ще докладвам как е минало. Обаче да се оплача, че съм много притеснена. Нали ви бях писала, че в градината на Хриси имаше скарлатина и пуснахме гърлен секрет. Днес резултата е готов - отрицателен, обаче пуснахме и на майка ми, защото тя се разболя уж от ангина, но незнам защо си мислех, че не е ангина, а точно скарлатина и я помолих и тя да пусне това изследване. Та днес нейната проба от петък се оказа положителна. Тоест тя се е заразила от Хриси, без малката да е болна, явно само е била вирусоносител, а пък майка ми е била със всички симптоми без обрив и нейната докторка отрекла това да е скарлатина. Е да, ама не. Резултата е налице. Обаче това го разбира ме днес, а аз снощи заведох Хриси да спи у тях, че да се видят преди морето. И сега треперя дали майка ми не е все още заразна и дали точно на морето няма да се разболее малката. Е направо ще се гръмна ако стане така. На майка ми вчера й е бил 8-мия ден откакто се разболя, но все пак прочетох че болните трябва да са под карантина 10 дни, а тя и на работа вече ходи, защото просто никой не й постави диагнозата. Направо съм бясна на тъпите лекари, да вземат да си скъсат всички дипломи.  #2gunfire Сега не ми остава нищо друго, освен да се моля.

Общи условия

Активация на акаунт