Отговори
# 150
  • Бургас
Мецанке -шшштттт-да не разваляме спокойствието и мира Praynig
Я да се поФаля нещо аз
тука няколко вечери си "четем" книжки с 1/2-ката ,
ама с голям интерес и желание Grinning
чак мускулна треска имам-хихихи.
Та искрено се надувам най-накрая да ме се стсигнал мерака от преди Blush
Бях забравила колко е хубаво и тонизиращо newsm44

# 151
Zorri много сте сладки  Hug kali_k  smile3501   Музе браво бе ,защо не покажеш някоя снимка gery_roz честито  moresmile Наде кажи как е малката Heart Eyes ние сме със много пъпки,чак ми се реве като го гледам,постоянно реве и се чеше милият много зор вижда,баткото я изкара по леко но  Cry

# 152
Еееееее, браво, Неди! Пу. пу, пу! Все така да си четете, че Никол иска братче, ей Crazy Laughing
Момичета, аз се втрещих, повярвайте, на въпросната тема Shocked Shocked Shocked

Да се отчетем и ние от консултацията, качили сме завидните 120г и нищо на ръст Laughing Ама на мен ми се струва, че не го премери правилно Laughing И май ни избива горен кучешки зъб, нещо резците ги нямаме за зъби, та те ще чакат... Вече сяда сам човекът, не се спира и е такава лудетинааааа ooooh!
Вие как обличате децата? В смисъл легнали или как, щото мойто диване неще легнал, иска прав и е голямо шоу, той се хванал за решетката на леглото и се клатушка, като някоя пиянка, а аз обличам, к'во да правя Shocked Иначе е мнооооого трудна работата, то е рев, то е въртене изплъзва ми се като риба, ужас! Вече и коланите на количката не го спират, и там се обръща по корем и си вири дупето, направоооооо ooooh! ooooh! ooooh!
Музе, много те  Hug Танцувай смело и нека усмивката не слиза от лицето ти smile3521
Гери, да ви е честито зъбчето!
Пате, милото човече Cry Ще му мине на душичката, ама много е гадно да не можеш да му помогнеш. Винаги се питам, е не може ли вместо децата да боледуват, да се разболявам аз, а те да са здравички?

# 153
Кали, ние пък викахме така на 80-те набори Laughing Нормално е.
Винаги съм искала да съм млада. Не искам да остарявам Rolling Eyes Embarassed  Е, вече нямам манията да съм най-най Crazy, ама много се дразня някое хлапе като каже на щерката, че е малка.... Казвам й да му каже , че е по-млада, не по-малка hahaha

# 154
мамчета ей сега се прибираме от едноседмична скитня много сме добре но за сега нямам време да чета надявам се скоро да се включа по актуалните теми. Целувки на мамчетата и техните слънца Hug

# 155
здравейте момичета.ама много пусто е било тук тези дни.ние не се пряхме от обикаляне с мъжо,а александра беше при баба си и много добре ми се отрази.
честити зъбчета
борянче много хубави нови снимки.и дано по бързо ви мине,че горкото сигурно много се мъчи.

# 156
  • Варна
Както винаги събота и неделя тука е пусто. Ние днес изкарахме чудесно на вилата, и снимки пак си правихме, но утре ще показвам,че съм много уморена. Дани там е толкова щастлив,че не заспива каквото и да правя.Съответно към 7 часа вечерта вече едвам гледаше с премрежени очи, но ето заспа чак сега.И аз бързам към леглото а утре ще дочитам изтърваното.

# 157
Здравейте мамчета, ние се върнахме от морето и се записвам преди
да ви прочета. Изкарахме чудесно, дори не ни се връщаше, но повече
август тати като е в отпуск. Времето беше супер и бебо вече не се
чудеше на различното място, беше му познато. Намокрих му крачетата
и се разсърди от студената вода, но и с това ще свикне.
До утре сега ще ви почета.

# 158
svettlletto дай малко снимки да погледаме на порасналата кукла  Heart Eyes   pepenik чакам снимки  Hug   александра85 включвай се само четеш  Hug

# 159
ooo, много ми е хубаво така Пате, релаксирам...., спящо дете,интересен филм, готини мами тук и парченце вкусна домашна торта... Laughing,какво повече му трябва на човек... Party Hug

# 160
  • Бургас
Добро Утро сладурки Hug
Алекс честит 9-ти месец на астралната ни близначка Маги Heart Eyes
а снощтното ти описание е страхотно Grinning
Пепениче добре заавърали се  Grinning
Пуки да не забравиш да качиш и покажеш снимките Praynig
Дано си се понаспала тая нощ Hug
Кате уличанкееееее Grinning
Да кажеш как си изкаахте подкрепено със снимков материал Grinning
Тединце рано и е на Никол за братче ,
след 3-4-5г може Grinning
Ама сега тренираме-хихихих.
Мегче честит 8-ми месец на Цвети Heart Eyes

# 161
Добриютро,мацки Flutter
Салсата върви пИрфектно. PeaceМоже и да понауча нещо,въпреки двата ми леви крака и липсата на чувство за такт hahaha
Алекс,блазе ти.
Неди,браво ти за книгочетенето.И благородно завиждам Sunglasses Mr. Green Heart Eyes
Хриси е дървояд-изгризала си е кошарата от вътрешната страна,голям ни е зор с тия зъби,гледам,че и горните са се напънали да излизат и за майтап-чак кучешките. ooooh!Много плаче,вика и пищи даже,мажа я с ПАнсорал-а,ама гледам да не е често и покрай тия зъби не може да спи.Вчера през деня е спала няма за час,вечерта заспа след 11 и в 7 вече беше будна-голяма мъка.С баща й сме като след бой с  мокър парцал.На мен даже ми падна гласа и той е много щастлив-днес било национале празник.
Оставям ви-вий си пишете,ще оправям багажа и мисля да поизлезем,въпреки гадното време.
Светле,дай някоя актуална снимка да те видя с малката и количката,че ми се стори вчера че беше в Градската,ама като сме се виждали само един път... newsm78 Peace

# 162
Добро утро,мами!
Да почерпя за дядо Петър,баща ми Петър,съпруга ми Петър и братовчеда Петър.

# 163
Здравейте!
Малка почерпка от мен за именния ми ден!

Заповядайте!

# 164
  • Пловдив
Добро утро. Честит имен ден на всички празнуващи! Да им е живо и здраво иметоbouquet
При нас нищо ново - цяла събота се карахме с мъжа ми, настроението ми съответно беше  ooooh! Малкия ми взе тока тия дни - неспиращ източник на енергия, а мама има само 2 ръце...Поне е на кеф, та и на мен ми е добре така. Времето е гадно и си стоим вкъщи, ама пак ще пекне.
Сега ще ви изчета, че съм пропуснала, пък после пак ще се включа.
Лек ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт