Отговори
# 195
  • Бургас
ГП-личед доФтор Laughing

# 196
  • Пловдив
аааааааааааа, ох, Stupid

# 197
microelena  newsm59 Наде и Александър е така,иска от всичко и му давам топкам му да си опита  Grinning ,какво ли кисело мляко не му давах не иска и това е  Sad Megche аз слагам захар,то без е гадно  Hug

# 198
Добро утро мацки!  love001
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИКРОЕЛЕНА! newsm59  ura  bigdance2
Като ви чета и чак ме досрамява колко съм назад със захранването.Ама все му се притеснявам, да не би да му е рано за това, за онова ... EmbarassedАма никой не ми отговори, първо с глутена ли да почвам  newsm78 smile3518 и след колко време мога да дам сиренце?
Неди, Влюбена, аз с нетърпение чакам да си поиска нещо от нашата храна докато ядем, но нъц Crossing ArmsПоглежда ни усмихва се и това е.Имам чувството, че ако пропусна някое хранене няма да му направи никакво впечатление Sad Та така оплаках ви се Mr. Green
Отивам да го мъча да яде, до после Mr. Green

# 199
Привет от още една `рисня ooooh!
И аз съм ЗА млякото със средна масленост. Родопчанка е добро. У нас каката яде данонки на поразия, но всичките им продукти са пълни с нишестета.... Tired

ЧРД на Микроели Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Цитат
ОПАСНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

"Новото време,стремителният и понякога недостатъчно обмислен преход към пазарен механизъм поставят пред хората нови проблеми.Един от тях е наводняването на пазара с вносни стоки.Трябва да се знае,че всяка една компания може да произвежда три категории от един и същ продукт-за вътрешно потребление,за експорт в развитите страни и за износ в развиващите се.Именно към третата категория се отнасят 80% от хранителните продукти и напитки,насочени за експорт от страните на Сев.Америка и Зап. Европа към страните към Изт.Европа.За сведение на всяка от опаковките са обозначени със символи т.нар. ракообразуващи емулгатори,помагащи за консервирането на даден продукт.Ето информация за тези символи:
ОПАСНИ-Е-102,Е-120,Е-124,Е-127
МНОГО ОПАСНИ-Е-123
ЗАБРАНЕНИ-Е-103,Е-105,Е-111,Е-121,Е-125,Е-126,Е-130,Е-152
РАКООБРАЗУВАЩИ-Е-131,Е-142,Е-210,Е-211,Е-212,Е-213,Е-215,Е-216,Е-217,Е-240,Е-330
ОБЩО РАЗСТРОЙСТВО-Е-250,Е-251
РАЗСТРОЙСТВО НА ЧЕРВАТА-Е-221,Е-222,Е-223,Е-224,Е-226
РАЗСТРОЙСТВО НА СТОМАХА-Е-338,Е-339,Е-340,Е-341,Е-407,Е-450,Е-461,Е-462,Е-463,Е-465,Е-466
ВРЕДНИ ЗА КОЖАТА-Е-230,Е-231,Е-238
ОБРИВИ-Е-311,Е-312,Е-313
ПОВИШЕН ХОЛЕСТЕРИН-Е-230,Е-321,Е-322
ПОДОЗРИТЕЛНИ-Е-104,Е-122,Е-141,Е-150,Е-171,Е-173,Е-180,Е-241,Е-477

Когато пазарувате,създайте си навика да четете написаното на опаковката на стоката.Ако откриете дори един от посочените символи би трябвало да върнете съответната стокаобратно като съдържаща вредни за вашето здраве съставки.

# 200
Нинче, мерси за инфото  bouquet
Да, като се зачете човек и лошо му става Thinking, за съжаление още нямаме този навик да четем внимателно етикетите...И сега като се замисля, как ще ги опазим като порастнат от вредните "Е-та "Thinking, как да му обясниш на детето, че този мнооого вкусен продукт е опасен Tired
Да знаете на циркаджийска маймуна се правя да хапне нещо Mr. Green, и се сетих каква песен пееше баба ми- "от кратуна-кратунки, от маймуна-маймунки" Mr. Green Laughing Mr. Green

# 201
  • Варна
Ниел, а ти защо си толкова назад със захранването?

# 202
  • при любимите ми хора
Аз пък в момента ,в който си дойдох тук такава смелост придобих със захранването.
 hahaha
Първо вкарах глутена,а после сиренето
Глутена вкарах наерд безглутеновите бисквити за закуска,пуснах и една глутенова. Mr. Green
Сиренето вкарах с попарата.
Месото го вкарах с готовите пюрета.Бяха ми казали да дам само няколко лъжици от местното пюре...еми добре ама в само пюре има месо 8-10%...какво ще чакам да реагира уж/недай боже/ при положение,че  се паднало месце в тия 2-3 лъжички ,я не. Crazy

Ниел,не се притеснявай излишно.Аз се убедих ,че самото дете ако му е рано,ще си покаже.Имай в предвид че и късното въвеждане на някой неща също не е добре.Но въпреки всичко ти си човека ,който решава! Hug

Магдалена сърба сок от диня,краставица,череши.Но пък ме е страх да й дам да ръфа примерно същите и други...ей това пък на мен ми е кошмара..задавянето.Само това ми е пред о4ите и не й давам никви гризкащи и ръфащи се храни! Blush

# 203
Гале, мерси за отговора!  bouquetУтре мисля и аз с безглутеновите бисквитки да мушна и една глутенова Laughing Страх ме беше досега да ги вкарвам тези продукти, за да не му предизвикам някоя алергия.
А иначе и мен ме е страх да ръфа нещо и му давам бисквитка само ако има и още някой вкъщи Embarassed
Пуки, единствено глутен и сирене още не съм давала, мислех като навърши осем месеца с попарата първо да въведа глутена, а после и сиренето, но точно тогава му излизе един обрив и докато не мина ме беше страх да давам каквото и да е било ново, защото на лекарите това им дай, видат обрив и алергия към това, алергия към онова... ooooh!Така като беше на 1 месец му бяха излезли пъпчици и се наслушах на глупости-АД, алергия към белтъка на млякото... Rolling Eyes Слава Богу  го водих при добри специалисти- и се оказа бебешко акне Mr. Green
Спомням си, че и на Дани му бяха "предписали" тази диагноза-алергия към белтъка на млякото, и все се каня да те питам, дали е е потвърдена(дано не е Praynig), защото те докторите като видят пъпки тази им е най-любимата диагноза ooooh!, а е гадно детенце да няма алергия , а  да се лишава от млечни продукти Thinking

# 204
Гале, и аз съм , мила, с давенето така. По-скоро бях  Mr. Green
От месец-два назад взех да давам парченца - но започнах с бисквити, които се топят в устата. Тоест и да гризне по-голямо парче, много бързо се топи в устата. Все някога трябва да се престрашим, щото после е много трудно, като свикнат все на дребнички парченца. Сега са големи, и да се задавят, няма страшно, обръщаш го с главата надолу и го стимулираш да кашля. В началото се давеше, но вече не...
 А, нещо важно, сигурно го знаете де... Когато се задавят, дори голям човек да е, всички имаме  лошият навик да тупаме веднага по-гърба. Не трябва!!! Ако е влязло нещо във дихателните пътища, от тупането "се заклещва" още повече. Трябва човек да се стимулира да кашля. Може с рязко движение да се пристегне диафрагмата. Застава се зад човека, обхващате го с 2 ръце под ребрата горе-долу се пада, ирязко стискате еднократно, като леко се присвива човекът напред в същото време. Така ще отхрачи парчето. Не пробвайте с бебетата да не счупите нещо. Те се обръщат с главата надолу.
Пак акъл давам, ама знам колко е страшно

# 205
мами я споделете тука с мене какво кисело мляко давате на бебоците и колко процента масленост е ? Praynig Hug
решила съм да пробвам вече да му давам примерно за закуска с бисквитки но до сега ме беше страх че ми направи малка алергийка на 4 месеца от кислеомляко(поне така казаха докторите макар че други твърдяха че е от притопляне  newsm78) та за това незнам какво да правя  newsm78 #Crazy

# 206
Добра вечер!Като изцеден лимон съм тия дни и все по-уморена се чувствам...Незнам при вас как е, но Боби ме съсипва.Не може сам да се изправя, а вечно иска да е прав.Само преди обед се задържа в количката повечко като гледа децата на пясъка.Следобед обаче му идва пауъра и става ужас..Нямам време да ви прочета дори...имам чувството че вечно има енергия..направо не му свършва.Хич не съм против каишките за прохождане и в най-скоро време ще си взема.Имам нова кола и сега и още един стол ще взимам дето после става на седалка само.Та така..уморена съм.Щастлива, но мноого уморена.
  Липсвате ми и като съм по-добре ще се включа повече. Heart Eyes Hug

Честит РД на Микроели!Много щастие и любов  bouquet

# 207
Привеееееет Peace
преди да забравя-към съвета на Меца да добавя-малки деца под 1 годинка не се "тръскат' с главата надолу.Ако се задави първо се проверява дали няма нещо в устата,ако има се вади,после се обръща по корем на коленете ви/както като малко се учи да държи глава/ и леко с длан се удря/ЛЕКО/ между плешките.Не се дава течност или да се бие по гърба Peace
Туй го четох в една стара дебела книга.На Хриси е прилагано безброй пъти вече и аз не сешашкам. Naughty
После-кисело и прясно мляко не съм давала още.Дадох първо глутен и 7ия месец сиренце/не помня кой  Embarassed
И да си се похваля -мома Христина има сандалети-днес закупени,че ме подлуди,само мрънка и иска да ходи,ама по чорапи на улицата не става.2часа съм я водила за ръце.Каталясах,добре ч емужо беше "наготвил" от магазина,че ooooh!......
За това се извинявам,че пропуснах някого,но имам да прибирам пране,да мия чинии и евентуално ако не съм заспала права-да вляза да се изкъпя.
П.П. Отношенията ни с половинката са много подобрени,което мнгоо ме радва естествено Laughing Heart Eyes

# 208
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,Музе и ти да ме зарадваш с тази новина за мъжо.Чета напоследък как е във вашето семейство и немага да повярвам,че ти се случва.Много се радвам като споделяш ,че нещата клонят към добро и че се разбирате с мъжо.Много   Hug  от мен и Рая за теб и Хриси.Гледам обсъждате даването на кисело мляко наша Рая изобщо не го поглежда пробвах я но отказва.Вече имаме напредък изправя се сама в кошарата и като и поставя играчки се предвижва към тях.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИКРОЕЛИ   baloni   baloni   baloni  Пате дано скоро ви мине шарката.Неди как сте с Никол дай насам някоя снимчица    Kissing Heart  Kissing Heart   Kissing Heart 

# 209
Да се включа и аз преди да си легна Grinning
Криси, и при мен е така, чувствам се гроги, а Стефано от къде я взима тази енергия, незнам Mr. GreenНо аз се радвам, нека да ни бъдат здрави и будни децата, от сега нататък все търчане ни чака Laughing
Музе, smile3501 само така!
Бебълс, аз още кисело мляко не съм давала(мисля да поизчакам някой и друг месец ) но за маслеността съм чела, и двете противоположности ThinkingЗатова най-добре е според мен средната масленост, може би около 3%

Да ви питам тези които ползвате проходилки - малчовец като го сложа и почва да обикаля стаите, даже направо тича Shocked, а като го взема без нея прави по няколко крачки и започва да скача newsm78 Не че съм от амбициозните майки , които държат 8 месечно бебе да ходи, но просто се чудех, защо не иска да върви без проходилка newsm78 При вас така ли е?
Целувки и прятни сънища!И да прочетете по нещо luvbed

Общи условия

Активация на акаунт