Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 207
  • 802
  •   1
Отговори
# 735
По-добритят вариант според мен е да вземеш:

Конусовидно тяло за глава на eGo-C Type A
и
5 бр. eGo-C Type A LR глави с ниско съпротивление правят повече пара или 5 бр. eGo-C Type A атомайзерни глави

После сменяш само главите, а те си държат доста време принципно. Тези 5бр може и за половин година да ти стигнат.
С тези компоненти вече ще имаш eGo-C Simple Smile

Общата цена е 50лв, но ще имаш 5 изпарителя, които се равняват като количество на 5бр. от VISION EGO КАРТОМАЙЗЕР

От тези картове аз лично не съм доволна. Пускат ми много топла парата и не усещам на езика при всмукване нищо. Другият им минус по мое мнение, че трудно се чистят, а също трудно се пълнят, ако нямаш спринцовка. В началото докато пробваш най-различни течности пада голямо миене.  Laughing

# 736
  • Плевен
Айде и аз при вас с такава цигара. Между другото като  четох тук и реших да си купя.
Моята е ego c.
Моля ви само да ми обясните как точно се пуши с нея, т.е. като я взема натискам петкратно и като я оставям пак. Витаги когато искам да дърпам си натискам бутона... или как точно става, тъй като имам съмнение, че не правя нещата точно както трябва. Thinking

# 737
  • Варна
Няма смисъл всеки път да натискаш 5-кратно бутона. Това изключва батерията напълно и е направено, за да не се активира при пренасяне в багаж например. Ама на всяко оставяне да я включваш и изключваш няма никакъв смисъл.
При всяко дърпане трябва да държиш бутона натиснат, да  Peace

# 738
От три дни само пробвам всякакви аромати само аз ли си мисля,че вси4ки са еднакви на вкус Rolling Eyes

# 739
От три дни само пробвам всякакви аромати само аз ли си мисля,че вси4ки са еднакви на вкус Rolling Eyes
Кажи какво пробва, от къде го купи и т.н, така е трудно да се каже, а и с времето все по-отчетливо ще разграничаваш ароматите Simple Smile

# 740
ОтPu6kom във Варна .бОРО,Парламент и нз.още какво, сега дърпам Френска лула все тая .

# 741
Я ме светнете отново, за да сменя изпарителя това ли мога да сменя

http://www.pu6com.com/eGo-%D0%A2%20%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D1%8 … D1%82%D0%B5%D0%BB

щот мен това по ме кефи, но сигурно не е същата работа или?

http://www.pu6com.com/index.php?route=product/product&path=6 … mp;product_id=240

Аз от http://www.pu6com.com/index.php?route=product/product&path=6 … mp;product_id=240
съм много доволна. Но това на Mioki е също много хубав вариант:

Трети вариант - http://www.pv-bg.com/cheren-atomayzer-s-nisko-saprotivlenie-za-e … a-joye-ego-t.html.

Във всички случаи не бих взела http://www.pu6com.com/eGo-%D0%A2%20%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D1%8 … D1%82%D0%B5%D0%BB

ОтPu6kom във Варна .бОРО,Парламент и нз.още какво, сега дърпам Френска лула все тая .

Опитай да редуваш с някакви нецигарени аромати. Поне аз тогава започнах да усещам разликите.

# 742
  • Плевен
Няма смисъл всеки път да натискаш 5-кратно бутона. Това изключва батерията напълно и е направено, за да не се активира при пренасяне в багаж например. Ама на всяко оставяне да я включваш и изключваш няма никакъв смисъл.
При всяко дърпане трябва да държиш бутона натиснат, да  Peace
Мерси, че ме ориентира. И аз до сега така я ползвам, но все пак питах, за да съм сигурна.

Незнам, но цигарата е многа яка. Май ми стана по любима от истинските цигари.

# 743
Аз точно това обяснявах днес - електронната ме кефи много повече от аналоговите. Причините /като не броим здравословните въобще/ са по-чисто, по-приятно на вкус и мирис, може да се пуши навсякъде където е забранено  Mr. Green
По последната точка днес в един МОЛ загледах една възрастна дама, която се разхождаше с незапалена цигарка и си подръпваше чат-пат от нея. Накрая излезе отвън и си я пална  Grinning

Кати Мелуа, а каква цигара си взе като модел?
Дай малко време на атомайзера да се разработи и сменяй течности с познат аромат и такива с тютюнев.
Полека-лека трябва да се избистрят разликите във вкусовете, поне при мен имаше време на адаптация и сега ги различавам много по-добре отколкото в началото.

# 744
Здравейте!
От вчера и аз притежавам ел.цигарка.
От Пушком я взех- Ego-C.
Взех си никотинова течност-11.Обаче от вчера ,от както я пуша имам странно усещане в гърлото ,дразни ми и леко наболява.Според вас може ли да е от нея?
Иначе съм супер доволна,впредвид това че не съм и помисляла за обикновенна цигара. Hug

# 745
Здравейте!
От Пушком я взех- Ego-C.
Взех си никотинова течност-11.Обаче от вчера ,от както я пуша имам странно усещане в гърлото ,дразни ми и леко наболява.Според вас може ли да е от нея?
Иначе съм супер доволна,впредвид това че не съм и помисляла за обикновенна цигара. Hug

Честито за придобивката!

Има вероятност да си попаднала на течност, която ти дразни гърлото - всичко е доста индивидуално. И аз съм случвала на такива.
PV-bg имат много полезен форум, където съм чела за подобни проблеми и решения и изобщо доста изпарители споделят опит. Прегледай го, може да ти е полезен.

И най-вече - пий много течности!

# 746
Здравейте!
От Пушком я взех- Ego-C.
Честито! Със здраве да си изпаряваш и за тютюнка да не помисляш Simple Smile

По питането ти - да, може.
Аз имах същия проблем. Два бяха факторите, които предизвикваха това усещане.

1. Ако ти е силна течността /не знам какви цигарки си пушила до сега/ на мен лично ми беше тежка 11мг-овата, за това минах на 6мг и ми е перфектно, но аз пушех слаби цигари - еденички.
Това е по-маловажния фактор и е по-скоро има отношение към дразненето в гърлото което те кара да кашляш.

2. Другата вероятна причина е, ако течността ти е на изцяло на PG /пропилен гликол/ основа.
Аз предпочитам VG /глицеринова/ или смес PG:VG.

При PG основа на течността, парата е по-суха и ми изсушава много гърлото. Ако изпарявам такава много бързо започвам да усещам неприятна сухота, която дори с повече течности не мога да компенсирам и започвам да усещам все едно гърлото ми е подуто.

Търси разтвори  50:50 (PG/VG) или 50:40:10 (PG/VG/вода). За съжаление повечето готови, които продават са на PG основа, за това аз започнах да си ги бъркам сама като си купувам база и овкусители.  Peace

Вече пробвах и Млечен шоколад и Круша на Inawera и Кафе на Flavour Art.
Ами всичките са много хубави, особено микс 50:50 кафе и шоколад става супер за сутрешно изпаряване  Grinning
Сега чакам още една торба от Inawera овкусители
- COCONUT
- ALMOND
- HONEY
- VANILLA
- CHERRIES IN LIQUEUR 
- MOCCA
- TABACCO "CAPPUCCINO"
- TABACCO "CHOCOLATE"
- TABACCO US RED MIX

Направо краста ме е хванала  Crazy

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 12:08 от mioki

# 747
Мерси за бързите отговори Peace
Ами аз по принцип пушех жълта Ева,никотина и е 0,5.
Нещо да препоръчате,какво да взема?Ще пазаря от Пушком.

# 748
Мерси за бързите отговори Peace
Ами аз по принцип пушех жълта Ева,никотина и е 0,5.
Аз за съжаление не мога от там нищо да ти препоръчам. Единственото което ми хареса е Camel обаче е на PG основа и ми е сухо. Иначе ароматът е много приятен.
Другото което ми хареса много, много е DEKANG SILVER - DUNHILL (DELUXE TOBACCO) обаче като го изпарявах с Joye510. С eGo-C не се усещаше по същия начин.
Най-добре иди до магазина и кажи какво търсиш те ще ти препоръчат а и повечето аромати може да пробваш преди да си купиш.

Иначе, ако ще поръчваш онлайн и искаш да си "готвиш" мога да дам повече инфо от опита си до сега Simple Smile

# 749

А ти коя течност изпаряваше? Т. е. коя ти дразни гърлото? Dekang, Inawera, Flavour art, друга?

Общи условия

Активация на акаунт