Отговори
# 360
Неделя; 13ч; Воаяж

Някой ще запазва ли места или аз да се обадя?

# 361
  • Mediterraneo
Ще гледам да дойда  Peace

# 362
Момичета я да ви питам. Как реагирате, когато си изкажете мнението в някоя тема и ви нападнат несъгласните с вашето мнение мами. Много гадно ми стана, изкараха ме с психични отклонения и в не - добро душевно състояние, само защото понякога ми се случва да пошляпна Дени. Това е тема в Нашите деца. До сега си пишех почти само в нашата си тема, ама сега нали съм на легло, та разнообразявам и с други, като гледам колко много постове имате другите, все би трябва да ви се е случвало подобно нещо. Я дайте акъл как се действа в подобна ситуация!

# 363
Даре, ти направо си се намърдала между шамарите. Нали знаеш, че тук пишат идеалните майки, как така ще си пошляпваш детето.  Laughing

И мен преди 2 години май беше, ме нападнаха много яко в една тема. Беше някаква счетоводна или за майчинството ли не помня точно заглавието, но се разискваха разни документации и обикновено една майка беше компетентна по всички въпроси. И един ден се зададе въпрос за изплащането на обезщетения за неползван отпуск и аз реших да отговоря. Тая ми написа че съм си измислила ново счетоводство и почна да ми изрежда първо , второ, трето и да да пояснява кое как било. И аз я оборих по първо второ и трето и и обясних че понякога законите може да се четат малко и между редовете и да се правят разни далавери в предприятията и й дадох пример с нашето , точно как практикуваме. Зависи от вътрешната политика. Тя ми обясни че нямало такова нещо. И така се заформи един спор. И понеже тя отговаря на всички въпроси, естествено останалите защитиха нея. Само че аз защитавах теза която облагодетелства работника, а тя точно обратното, която ощетява работника. И водехме едни дебати около седмица и после трябваше да тръгваме на море и им писах да не ме оплюват много , че заминавам на море и няма как да се защитя. Да не си помислят че се скатавам де. Пратих малко усмивки. После като отворих темата , гледам, че никой не е коментирал нищо повече.

Ако искаш си изтрий постовете , ако не са те цитирали и ги зарежи. Не си го слагай присърце сега да се ядосваш за глупости. Недоволни винаги ще има.

# 364
Даре, добре че най-накрая са ти установили проблема и са го ликвидирали! Бързо възстановяване и кураж! Сега остава да се раздвижваш и да се готвиш да тропаш хоро!

Светле, дано сте оставили болестите зад гърба си и се гледате щастливо вкъщи и Жорко да навакса игрите с кака си!

Бройте и мен за неделя!

# 365
  • Smallville
Дари,желая ти много бързо възстановяване.Няма да е лесно,но пък както каза,ще е оздравително.  bouquet
А относно темата,много не си го слагай на сърце,аз колко пъти искам да напиша нещо в отговор,дори го написвам и го изтривам,щото знам колко простотия ще се излее и не искам да си докарвам неприятни емоции.Отдавна съм се убедила,че в нета всеки може и го прави,се представя за който иска да бъде,а не който е.Така че не приемай всичко за чиста монета и много не се заголвай,откъм подробности,поне аз така правя.Хайде със здраве

П.П.Мен не ме бройте за неделя,че ще стягам багажа.

# 366
За Япония ли?  Mr. Green Wink

# 367
  • Smallville
 LaughingА не още  Laughing
За Япония трябва да поработя доста Crazy.
Отиваме до Лондон за 5 дни,този път семейно,та ще стягам багажа и разни други работи в последния миг Tired

# 368
Ами дразнят ме, ония ти ми надути "перфектни майки с още по-перфектни дечица", бррррр направо ме втриса. И пак им писах, просто не се сдържах, да не им отговоря на простотиите. Ама май наистина , за да не си навличам негативни емоции е най-добре дори да спра изобщо да ги чета, че ми завира отвътре и не се сдържам. Яяя, колко си ми беше хубаво като си пишех само при вас!!! newsm53

# 369
Даре, я ги зарежи тия. Аз отдавна спрях да чета и да пиша в такива теми. При нас си е най хубаво Grinning Ако знаеш пък мен как ме бяха нападнали разни мами дето не могат да имат деца/сетете се защо/.Беше си чисто заяждане и нямаше никаква връзка с темата, затова им бих шута.

# 370
Отдавна съм се убедила,че в нета всеки може и го прави,се представя за който иска да бъде,а не който е.
ОООооо да тъкмо това си мислех и аз, определено е така за съжаление. Нещо в последно време форумите ги приемам като твърде относителни и предпочитам да прочета статия или така да се каже по - достоверна информация от мнението на хора повдигнали самочувствието си поради факта, че са се научили да пишат в интернет. Crazy Не визирам никого конкретно, но замислете се има и такива, които малко да ги изчеткат в нета и вече не знам къде си вирват носовете. Та именно тези хора смятат, че тяхното мнение е най - правилното и никой друг не може да им го промени.  Rolling Eyes

# 371
Днес ще има ли среща?

# 372
Ами за сега май да, пък не знам  Rolling Eyes
Аз може да позакъснея към 13:30 - 14ч., че няма кой да ми гледа челядта, за сега. Дано да успея Praynig

# 373
Ще има! Хайде, по-рано или по-късно, но да се съберем!

# 374
Събирам мнения, какви препарати използвате за баня - фаянс и батерии? Какви за WC? И какви за кухня?
Предпочитам да прочета вашето мнение, понеже мнението на мамите в "Наш дом" обикновено е на мами от София и тук в Шумен все нещо няма да имаме като тяхното   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт