Отговори
# 405
  • Mediterraneo
Даре, на патерици, но от сърце- честит празник   bouquet Само хубави неща да ти се случват! Много щастие и късмет  Hug

# 406
Кари те и козметичките с пистолет ги пробиват вече,но то е по-добре че не усещат дечицата.Норчето плака няколко секунди и това беше.

# 407
Да Теди, за тях знам, но за него не бях сигурна.
Както и да е ще пробваме, като има мерак Яна, пък може с 1 дупка да си ходи, ако я заболи. Mr. Green

# 408
Kaри, ти и на Ивито може да пробиеш след някой и друг месец. Ние ги пробивахме при една мед.сестра при JPто,когато бяхме на 9м. И тя ми каза , че колкото са по-малки, по лесно понасяли пробиването на ушичките.И ние нямахме проблеми.
Момичета да ви се оплача - имам камък в жлъчката. Много съм нещастна, че и това чудо ми дойде на главата Cry

# 409
Ами да, по-добре е да са по мънички дечицата,че докато са усетят какво става и двете ушички са пробити.Норчето беше на 11месеца.                  Диде това пък сега от къде?Те май сега правят лазерни операции на камък в жлъчката.Голям ли е ,мислиш ли да се оперираш.Много неприятна работа... CryКак така изведнъж ти имаше ли оплаквания?

# 410
  • Smallville
Така,аз се завърнах благополучно,но няма време да кача снимки Tired

Диди,това как се установява,какви ти са оплакванията?Чувала съм,че правят безкръвни операции.Ох,бързо оздравяване,аман от болести Close

# 411
Диди, моята свекърва й правиха такава операция, само дето нейните камъни бяха много и жлъчката й беше почти пред спукване, че я срязаха. Иначе наистина правят безкръвни операции. Няма да се притесняваш. Те са рутинни операции. Страшно няма.  Hug

# 412
Ох, момичета не знам от къде ми додйе това на главата. Имам оплаквания от около месец, болки в дясното подребрие и отидох на ехограф. Камъка е 1см. Не знам какво ще правя, за сега спазвам диета, ама няма голяма полза. В краен случай ще се оперирам ако се наложи Cry

# 413
Диде, дано не се стига до операция! Мисли позитивно и всичко ще е наред!

# 414
Милата,  Sad дано ти подейства диетата Диде и да се разминеш без операция.

# 415
Диди стискам палци мила, newsm17  дано се разминеш по най - лекия начин.
Момичета знаете ли някой да дава гарсониера под наем? Търся за едни наши познати. Confused:

# 416
Светле, Честит Рожден Ден.Бъди много здрава и щастлива.Пожелавам ти здраве и за цялото семейство newsm59

# 417
И аз търся гарсониера или сутеренна стая или таванска със санитарен възел.

В събота бяхме на карнавала "Фантазия за всички" в Младежкия. Ето снимки: http://anibankova.snimka.bg/family/oktomvri2009.438718.15746991
и едно клипче: http://www.youtube.com/watch?v=MXTmD3wYOMQ

# 418
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! СВЕТЛЕ, желая здраве, щастие и късмет на теб и цялото семейство! Весело изкарване на празника!

Диде, опитай с билки и диета, дано се оправиш - да не те боли и да се стопи тоя камък!

# 419
  • Smallville
Честит Рожден Ден,Светле!!!Да си много здрава и щастлива,ти и цялото ти семейство.Наздраве!!

Общи условия

Активация на акаунт