Отговори
# 45
Честит рожден ден на Люси и Стелли! Бъдете здрави, обичани и винаги усмихнати! Весело посрещане на празника ви!  bouquet
Честито и на именниците! Със здраве да си носят името! Hug

Олееее, Ирчик, много неприятно. Cry Дано Габи бързо забрави случилото се и да си заспива пак в кошарата си. Hug Уф и ние сме с преносима кошара, но засега сме нямали такива инциденти...... дано и да нямаме. Навремето баткото така беше паднал от кошарата си, стресна се доста и повече не посмя да прескача. Дано и при вас има такъв ефект случката и да не се повтаря. Hug

Днес сутринта като оставих Рая в яслата, търчах с баткото до лекар УНГ. Вчера ми го върнаха от градината с кръв в ухото (засъхнала). Не можа да ми обясни какво се е случило.... не е падал, не се е удрял.... слава Богу, не е сериозно нещо Praynig.... има драскотина в ухото, но не е засегнато тъпанчето.... според лекарка, раната по всяка вероятност е от натикана играчка в ухото. newsm78

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 13:12 от Тополчица

# 46
Ле-ле, Тополче, аз щях да си изкарам акъла, ако бях видяла кръв в ухото  #Crazy Добре, че е било драскотина Peace

Честит Еньовден, днес празнуват и черпят Янчетата! Grinning
И Енриковците.  Mr. Green
И БилЯните Peace

Честит рожден ден на Луси и Стелли!!!
Hug Hug Hug

У нас е много трудно напоследък Tired

# 47
  • София
Джуличка, Зимна, ами щом имате и вие именници, то тогава-
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БИЛЯНА И ЕНРИКО!!! Да им се слави името и много късмет да им носи в живота!

Тополчице, много неприятно с ухото на баткото.  Hug Добре че не е станала по-голяма беля. Какви ли още изненади ни чакат?
Бико, браво на схватливата Любов за гърнето!  Умница ти е тя!  Heart Eyes
jovana , дано бързо да се разкара оттока от ваксината и да няма други реакции!  Praynig При Ивана на втория Пентаксим така се получи топче на мястото на убождането и десетина дни минаха докато се разкара. Сега в петък ще я боцкаме пак. Дано да мине добре, че в събота сме на детски РД. Изобщо не съобразих, а не ми се иска отново да я отлагам (че се каня вече 2-ри месец да я бием). Как мислите, проблем ли ще е да я събирам с деца веднага след ваксинация?  newsm78

# 48
У нас е много трудно напоследък Tired

И у нас, Зимна, споко, не си сама.  Tired  Hug

# 49
честит рожден ден Стели и Луси!!! Да сте здрави и много обичани!

честито и на всички именици!

ирчик, аз като съм там препикаваме и оакваме басейна, кога ти време за градина Wink

някои може да си спомнят, че преди време нямахме проблем с акането в гърне, ако в памперс почти нямаше. не че Емо си е казвал, но имаше някакъв режим на акане и като го сложех си акаше в гърнето. е, мина му тоз мерак. и понеже от около седмица - две не ще да седи на гърнето въобще, а аз се правя на неразбрала и го тормозя, той реши да ми покаже кой диктува правилата. от понеделник е предприел следната тактика: идва при мен, гледа ме в очите и казва "аки", аз му казвам: "айде на гърнето", той ми казва "ъъ" и клати главата (така казва "твърдо не"), казвам пак съвсем миролюбиво и подканващо да се изака в гърнето, той ме гледа в очите и се напъва и ака прав в памперса. после го питам защо така и той пак "ъъ"... та така, реших да скрия гърнето малко, белким му домъчнее Mr. Green

иначе освен "аки" казва и "пиш", ама само на приказки Wink а като ходя аз да пишкам, той идва с мен, разбира се, гледа ме с интерес и като спре характерният шум на пишкането ми сочи тоалетната хартия (ако случайно нещо се замотая) Mr. Green

П.П. Микки, а тук няма ли да се похвалиш с новите християнчета? Sunglasses
да са ти живи и здрави!
их, че съм клюкарка

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 13:49 от Пипи

# 50
Честит рожден ден Стелли  bouquet  bouquet  bouquet! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана и в най-скоро време да зарадвате Илия с една сестричка Heart Eyes Hug
Честит рожден ден Люска  bouquet  bouquet  bouquet! Желая ти всичко най-хубаво и септември да си гушкаш още едно прекрасно и пухкаво бебче Heart Eyes Hug
Честито на именниците и по-специално на Енрико на Джули, Биби на Зимна и Биби на Магани bouquet  bouquet  bouquet
Ирчик, миличката Габи, дано бързо забрави случката и пак да си спинка спокойно в кошарката Hug

# 51
  • до една звездичка
Честит рожден ден на рожденичките!  bouquetДа сте живи и здрави, момичета!

Честито и на имениците! :hug:

# 52
  • В сънния Люлин, прибулен...
Билянки знам, че празнуват Имен ден на Цветница - че името им произлиза от биле.
Но може и на Еньовден, що пък да нямат два празника.
Моята приятелка Биби и на Богоявление също черпи.
ЧЕСТИТО И НА ИМЕНИЦИТЕ!

# 53
Стеле, честит рожден ден  Hug ДА си ми жива и здрава, ти и цялото ти семейство и скоро една сестричка на Илия да си спретнете  Hug
Тониси, честит рожден ден на патерица, пожелаваме ти много здраве за теб и цялото ти семейство и много да се обичкате  Hug
Честит имен ден на малки и големи именяци  Hug

# 54
Честит рожден ден на Стелли и Луси. Да сте благословени с късмет, любов и пълна къща с щастие.

Честито и на именниците. Миналата година и ние празнувахме имен ден на Яни, но попът рече:"На Великден!" и тази година пропускаме на днешната дата.

Днес половинчо ме разходи по пазара и на кино- голям кеф.  Mr. Green

За протокола- аз ще гласувам. С валидна бюлетина. Мисля, че трябва да се гласува, пък дори и само да се спре турската вълна, която ни залива. Трябва да се противопоставим на изборните туристи.  Peace

# 55
  • София
Честит рожден ден на Луси и Стелли!

Честито и на именниците!   bouquet

Нямам никакво време и се извинявам, че не съм в час и не мога да взема отношение. Навън сме по цял ден, а като вали е АД. Криско си отваря дори прозорците, качва се на столове и си пуска водата на мивките и прави мазало, за вратите ... няма смисъл да казвам. Не позволява да седна на компа - пищи, дърпа ме, изключва го. Положителното е, че говори доста и връзва по 2 думи.  Grinning

# 56
  • София, Дървеница
Запис в новата тема!

Честит рожден ден на Луси и Стелли!
Честито и на имениците!

Иначе сме добре  Wink Иван е започнал вече с белите  ooooh!
Лека вечер!

# 57
Габи, липсваш, булка. А Крис на аватара ти прилича на Емил от Льонеберя.  Heart Eyes

Яни е пооскубала доматите на баба си. Това е последният й "подвиг"  Mr. Green

# 58
Нещо съм проспала новата тема... Днес е много плодотворен ден, направо се чудя на кой какво трябваше да честитя и затова честито на всички...  bouquet 

Ирчик, не помня кой ти даде съвет за матрака, но и малкия така спи... Преди, в креватчето си, си изпотрошаваше главата, много се премята... Та от няколко месеца спя с него на земята на един матрак, там си играеше като бебе, а сега си отива, гушва си възглавниците и си заспива сам... Е, пак се премята и мойто спане никакво го няма, че ми хвърля ръце, крака и глави цяла нощ, но поне не ме е страх, че ще падне отнякъде...

# 59
Честит рожден ден на Стелли!  bouquet

И имен ден на Енрико и Биби! Hug

Габииии, липсваш! Sad

Общи условия

Активация на акаунт